- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.561
Hannaz bize 2 mayis sakasi yapti.Hannaz 60 kilo mu yazıyor ben mi yanlış görüyorum?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hannaz bize 2 mayis sakasi yapti.Hannaz 60 kilo mu yazıyor ben mi yanlış görüyorum?
2. Yarismada yok rahatız :)Ya 50.9 kg çıktı şimdi de. Ulan geçen hafta 53tü bu. Her hafta 2-3 kilo veriyor yok artık :)
Toprak i beklemiyoruz zaten. 23 ünden beri girmiyor. Eve gidince özel mesaj yazayım. Bi sorun cikti galiba.tulipa ve TopraKahveBob iki arkadaşımız tartı bildirimi yapmadı. Tahmin sonuçlarını bu arkadaşları çıkartarak yapayım mı yoksa biraz daha mı bekleyeyim? Paydos saatime 50 dk kaldı da :)
Ahahaha diyette sporda kupa alamam anca tahminlerde alırım zatenKupa bizim sinso'nun M e g g
Telden göremiyorum kac almış :)Kupa bizim sinso'nun M e g g
Yeni yarismaya katilmiyorsun bari kupalarin olsun :)Ahahaha diyette sporda kupa alamam anca tahminlerde alırım zaten
senin +3 onun +4 kankaTelden göremiyorum kac almış :)
Yeni yarismaya katilmiyorsun bari kupalarin olsun :)
Eline saglik pembisli yapmissin:)
Ah tulipadan alacaktım :)senin +3 onun +4 kanka
Alabilme ihtimalin yüksekti bence. Berabere kalabilirdiniz yaniAh tulipadan alacaktım :)
Hakkımı yedin mac. Bundan sonra sana Windows diycem:)Alabilme ihtimalin yüksekti bence. Berabere kalabilirdiniz yani
Ben ne yaptım yaaaaaaaaa Tulipa'nın suçu, o bildirmedi kilosunuHakkımı yedin mac. Bundan sonra sana Windows diycem:)
Yeni yarismada ceza var. Saatler araliginda bildirmek zorunlu olacak:)Ben ne yaptım yaaaaaaaaa Tulipa'nın suçu, o bildirmedi kilosunu
Ya evet ya şu tartı fotosu atmakta ne var ki anlamadım. Sabah 6da evde koşturuyorum işe gitmek için. Hızlı hızlı giyinirken wc ye bile gidemeden tartılıp çekiyorum. Müsait olamamak her hafta bahane değil. tulipa sana diyorum :)Yeni yarismada ceza var. Saatler araliginda bildirmek zorunlu olacak:)
Cogu zaman haklısın. Sadece bazen nobete kalıyor sabah uyanmiyor.Ya evet ya şu tartı fotosu atmakta ne var ki anlamadım. Sabah 6da evde koşturuyorum işe gitmek için. Hızlı hızlı giyinirken wc ye bile gidemeden tartılıp çekiyorum. Müsait olamamak her hafta bahane değil. tulipa sana diyorum :)
Tamam da sabah'tan akşam 16:00'a kadar bekliyoruz. İnsan hiç mi uyanmıyor, çişe kalkmıyor yaaaCogu zaman haklısın. Sadece bazen nobete kalıyor sabah uyanmiyor.