- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.521
Resim bile ters dönmüş nazardan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resim bile ters dönmüş nazardan
Ahahaha kiizzzz kesin benim nazarım değdi
Giderayak 3.3 kilo verdin 1.ligimi elimden aldın :) darısı haftaya diyeyim tabi beni gecebilirsen
Nazarlik is degil bu 7 kilo fazlan var. Haftaya versen de kupa alamazsin. Zaten yarisma bitiyor haftaya.Eki Görüntüle 2142417 Kim beni nazar etti bi adım öne çıksın lütfen
Kimin nazarı değdiyse kilom kadar kilo alsın bu ne yaaa yuh oha
A AklinYolu1 nazara geldim koooç
Senin ani kilo alıp verislerin olduğundan tartiya kabahat bulmaAy başladığım noktaya resmen geri döndüm tepetaslak oldum Niiiis acep tartı bozuk olmuya
Nazarlik is degil bu 7 kilo fazlan var. Haftaya versen de kupa alamazsin. Zaten yarisma bitiyor haftaya.
Bir haftada 3 kilo veren bir haftada 7 kilo alabilir. Ikinci tartin vardi ne oldu.Hayır ama Lucy bedenimde farklılıklar var ama zayıfladığım bariz ortada , tartının bozuk olduğunu düşünüyorum ben tartı bozuk bence
Hemen kv.veya eczaneye gidiver ozamanHayır ama Lucy bedenimde farklılıklar var ama zayıfladığım bariz ortada , tartının bozuk olduğunu düşünüyorum ben tartı bozuk bence
Senin ani kilo alıp verislerin olduğundan tartiya kabahat bulma
Sana söyleyeyim sen gıda intoleransi testi yaptır . Bir gıdadan kaynaklanıyor bu
Bir haftada 3 kilo veren bir haftada 7 kilo alabilir. Ikinci tartin vardi ne oldu.
Gözünü sevdiğimin tartısı nasıl da kıyıp attım kıyılara köşelere kıyamaaaammm
Tartımı öpesim geldi de ayıptır söylemesi