- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.941
Taki kurslarindan ciktim. Cok yorucuydu. Iki yuzuk iki de kolye ucu yaptim. Sanki çimento çekmiş gibi yorgunum. Mocha frappe içiyorum şimdi. Seker orucum yalan oldu. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canım 2 gündur aktif olamadım yine okadar çok yorgunum kiN nscckts kuzuya cok geçmiş olsun.
Havluarin da yakiyor. Muttapa7555 fatmacim ellerine emegine saglik.
Samsonn probiyotik etkisi var elma sirkesinin ama midesi rahatsız insana cok iyigelmiyor.kendimden biliyorum.
En iyisi burası da sicak.frappe donemi basladi:) bunlar yaptığım yüzükler ama hocayı pek tutmadım.cok isteksiz. Erken bitiriyor bi de.Saol canım 2 gündur aktif olamadım yine okadar çok yorgunum ki
Yarın haftasonu dışarı Aticam kendimi
Kız ne güzel olmuş bunlar :)En iyisi burası da sicak.frappe donemi basladi:) bunlar yaptığım yüzükler ama hocayı pek tutmadım.cok isteksiz. Erken bitiriyor bi de.
Ne yaptiniz canim ? Nasil oldu minigin?
En iyisi burası da sicak.frappe donemi basladi:) bunlar yaptığım yüzükler ama hocayı pek tutmadım.cok isteksiz. Erken bitiriyor bi de.
Tahlili verdik sonuç çıktı ama akşam oldu doktorun mesai bittiNe yaptiniz canim ? Nasil oldu minigin?
Tahlili verdik sonuç çıktı ama akşam oldu doktorun mesai bitti
Yarın sabah gidip sorcaz durum nedir diye
Ya açıkçası komşunun çocuğu tuvalete girer çıkar elini yıkamaz : pisler biraz onla çok oynuyor ne kadar uzak tutmak istesem de . Ondan enfeksiyon bulaştı bence . O çocukla ne zaman görüşse bizim kız hasta
Çocuğu dislamakta istemiyorum ama artık gorusturmem
HaklısınGecmis olsun tekrar. Ben de ayni senin gibiydim. Simdi kreste o kadar cocuk var hangisi elini yikiyor yikamiyor bilemeyyiz ki. Cabuk toparlasin insallah. Vucudu direnc gelistiriyor hastaliklara
Haklısın
Kızım yeni doğduğunda amipli dizanteri geçirdi ucuklu biri öpmüş ben meşgulken
Çok çektik
Bu hastalıkta böyle pis ortamda tekrarlayan birşey
Çok çektik biz
Korktum biraz
Tahlile baktığımda candida var diyor yani enfeksiyon yine
İnşallah yine iğne vermez doktor 1 ay tedavi 1 hafta hergun antibiyotik iğne oluyor tekrarlayınca
Keşke ben hasta olsam çocuğa birşey olmasa çok zor
İnşallah çok teşekkür ederimOf o son cumleyi biliyorum. tez zamanda gulucukler sacsin iyilessin yaramazlik yapsin. Meyve sebzeyi de musluk suyu ile yikama bir sure. Sebzeler sirkeli suda beklet. Yani benim aklima bunlar geliyor bu tur hastalik olunca. Uzme kendini buyuyunce guclu kuvvetli direncli olacak insallah
Kız ne güzel olmuş bunlar :)
Eline saglik. Gercekten cok guzeller
Haklısın
Kızım yeni doğduğunda amipli dizanteri geçirdi ucuklu biri öpmüş ben meşgulken
Çok çektik
Bu hastalıkta böyle pis ortamda tekrarlayan birşey
Çok çektik biz
Korktum biraz
Tahlile baktığımda candida var diyor yani enfeksiyon yine
İnşallah yine iğne vermez doktor 1 ay tedavi 1 hafta hergun antibiyotik iğne oluyor tekrarlayınca
Keşke ben hasta olsam çocuğa birşey olmasa çok zor
Bende de vardı antibiyotik verdiler kızıma da verdiler candida en inatcisiymis birtek antibiyotik gecirirmis tehlikeli bağırsak mantarı dedi doktorSagolun kizlar. Gumusten degil bakirdan baslatti. Cok sevemedim hocayi. Negatif enerjisi bana da gecti ama cam taki guzeldi.
Candida maya mantari degil mi. Antibiyotikle geciyor mu ki.