All-Star Diyet Yarismasi...

Bugünkü menü
Sabah 2 haşlanmış yumurta
5 erik
4 badem
1 dilim peynir

Akşam yayla çorbası

Kizimda 2 gündür ishal var :KK43: onla ilgileniyorum
Cocuklarda ishal tehlikeli hem ilgilen hem de doktora gotur nisa. Cok gecmis olsun. :nazar:
Sağolun canlarım teşekkür ederim. Bitki çayı ve ilaç içiyorum. Hafta sonu kamp var, hemen iyileşmem lazım. Rafting yapcam :KK70:
Sen yap rafting i de ekleriz listeye ama sanirim bi saat ya da yarim saat uzerinden ekleriz. :KK45:

Selam kızlar çok fena hastayım yorgan döşek yatıyorum. İlaçlar hiç bir işe yaramıyor. :KK43:

Ben de seni siparis yetistiriyor saniyordum fatma. Sana da cok gecmis olsun. :nazar:

Bol bol C vitamini aliyor musunuz kizlar.

Ben pazara kadar tartilmiyorum en son dun tartildim. Biraz diyet psikolojisinden kurtulun ve iki gun tartilmayin.

Nefes icin gozlerinizi kapatin , sag burun deligini kapatin soldan nefes alin, sagi acin sagdan verin,
sol burun deligini kapatin sagdan nefes alin solu acin soldan nefes verin.

Bir 5 dk tekrarlayin bunu.

Cocuklarda ishal tehlikeli hem ilgilen hem de doktora gotur nisa. Cok gecmis olsun. :nazar:

Sen yap rafting i de ekleriz listeye ama sanirim bi saat ya da yarim saat uzerinden ekleriz. :KK45:

Ben de seni siparis yetistiriyor saniyordum fatma. Sana da cok gecmis olsun. :nazar:
Düzce Melen çayı'na gidiyoruz. 3 saat sürüyormuş kürek çekme olayı. 2 gün orada olacağız, koşu vs de yapacağım.

Bol bol C vitamini aliyor musunuz kizlar.

Ben pazara kadar tartilmiyorum en son dun tartildim. Biraz diyet psikolojisinden kurtulun ve iki gun tartilmayin.

Nefes icin gozlerinizi kapatin , sag burun deligini kapatin soldan nefes alin, sagi acin sagdan verin,
sol burun deligini kapatin sagdan nefes alin solu acin soldan nefes verin.

Bir 5 dk tekrarlayin bunu.
Burun deliklerim tıkalı ağızdan nefes almalı bişi yok mu :D

Burun deliklerim tıkalı ağızdan nefes almalı bişi yok mu :KK70:

Var . Bizde yok yok ahaha seviyordum ben yoga hocami ya ama bir bitki kursu var ona da gidicem. Gitmesem mi ki . :KK14:

Yine gozler kapali. Ayaklarrr gerginnn. :KK70:

Nefes aliyorsun yumruk yapiyorsun ellerini, nefesi biraktiginda yumrugunu aciyorsun. Bu sekilde bes dk .

Oturma pozisyonu da bizim bagdas kurma pozisyonumuz. :dondurma:

Arkadaşlar burada çok hasta gördüm benden nazicane bir tavsiye. Organik elma sirkeli su için sabahları. Ben de geçen sene sürekli hasta oludum. 1 hafta iyisem 2 hafta soğuk algınlığı ile uğraştım, havalar sıcak soğuk farkemeksizin. Bu sirkeli suyu içmeye başlayalı çok şükür hastalanmadım hiç. Sanırım mikropları, virüsü vs boğazda öldürüyor.

Screenshot_2018-04-20-15-22-15-356.jpeg

Fatma sen ne tatlı bı insansın ellerine sağlık hediyen içinde ayrıca teşekkür ederim çok beğendim canım :)
Bugün beni çok mutlu ettin kötü bir gün geciriyordum :)

Back