- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.581
Bu mesajlar artik sana santaj olarak kullanilacaktir.Tabiki
Her çikolata dediğimde anlayın ki pırasa yiyorum
Şimdi bu mesajları silin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu mesajlar artik sana santaj olarak kullanilacaktir.Tabiki
Her çikolata dediğimde anlayın ki pırasa yiyorum
Şimdi bu mesajları silin
Cok guzel yapiyorsun fatma. Eline saglik. Tr de olsam siparis ederdim senden.Eki Görüntüle 2135990
Gece mesaisi yapıyorum kızlar... benim telefonun kamerası kafayınyedi iyice renkleri farklı gösteriyor
Sağol canım benim etmiş kadar oldun zatenCok guzel yapiyorsun fatma. Eline saglik. Tr de olsam siparis ederdim senden.
Eki Görüntüle 2135990
Gece mesaisi yapıyorum kızlar... benim telefonun kamerası kafayınyedi iyice renkleri farklı gösteriyor
Gelme oyunlara. Bu hafta biz birinci olacazTopiğe M e g g girince ben acıkıyorum yahu çok pis taktik uyguluyorlar
Sağolasın Tk bende öyle çok hamarat değilim işin doğrusu bu işi çok seviyorum sadece hemde stres atıyorumWay cok güzel. Keske ben de böyle üreten bir kadin olsam. Böyle kadinalr idolum.ben de tr de degilim
Hadi kac bakalim. Kac starin oldu bugun.Iyi geceler canlar . Ben kaciyorum
Farkettim ama düşmem ben tuzağa yarım litrelik su bardağını diktim kafaya ohM e g g ile siralamaniz ayni ondan.
İyi gecelerIyi geceler canlar . Ben kaciyorum
Sağolasın Tk bende öyle çok hamarat değilim işin doğrusu bu işi çok seviyorum sadece hemde stres atıyorum
Yemek yemediğim zamanlarda uğruyorumTopiğe M e g g girince ben acıkıyorum yahu çok pis taktik uyguluyorlar
45 dk yürüyüs ne yapiyordu ?. ögretmenim vallah unuttum . BiliyordumHadi kac bakalim. Kac starin oldu bugun.
Yemek yemediğim zamanlarda uğruyorum
Nickimi ekmek arası künefe olarak değiştircem
45 dk yürüyüs ne yapiyordu ?. ögretmenim vallah unuttum . Biliyordum