- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.601
Ohh mis kokusu burnuma geldi kendisi de ağzıma gelse keşkeEkmek arasi lahmacun da ben olayim o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh mis kokusu burnuma geldi kendisi de ağzıma gelse keşkeEkmek arasi lahmacun da ben olayim o zaman
Yıldız 1 kardio egzersizi yıldız direnç egzersizi güneş oluyor45 dk yürüyüs ne yapiyordu ?. ögretmenim vallah unuttum . Biliyordum
Kimler onlar , sen naptin, kac tane yani. Evet 6 gunes.Bende dahil 4 kişi yıldız aldı hanzzz :)) etiket yapmadı ama plank yapmış güneşi var 2 dk yaptığına göre 6 güneşi mi oluyor onu çok bilemedim kafam çok karışık 20sn dedik 120 yapmış
Gaza geldim gercekten . Hergün yürüsem birinci olurum1 star almissin. Bugunu bi ornek olarak koyalim bence. Herkese ornek olsun.
Tez vurula kellesiYemek yemediğim zamanlarda uğruyorum
Nickimi ekmek arası künefe olarak değiştircem
Kiz karnim acikti , seni kib lerim bak.Ohh mis kokusu burnuma geldi kendisi de ağzıma gelse keşke
Ben daha baslamadim hocam jillian var leslie var bicepler var , squat lar mekikler.Gaza geldim gercekten . Hergün yürüsem birinci olurum
Ben 3 mil leslie 120sn plank 100 ip atladım yıldız alanlar sen tk krizantem ve ben gğneşde belli zaten başka yapan var mi yazılmadı sanırımKimler onlar , sen naptin, kac tane yani. Evet 6 gunes.
Aklinda ise tam yazsana bana bi. Ornek tablo olusturucam cunku.
Ahaha KendineİyiBak diyosunKiz karnim acikti , seni kib lerim bak.
Ben daha baslamadim hocam jillian var leslie var bicepler var , squat lar mekikler.
Ev daginik bi toplayayim yapicam.
Aynen oyle diyorum. Squat yapmadin mi.Ahaha KendineİyiBak diyosun
Kıyamam toprakkahve de bi msjında yaptığı sporları yazıyor diğer msjnda ekmek arası lahmacun yazıyor dengesini bozdum
Ahaha KendineİyiBak diyosun
Kıyamam toprakkahve de bi msjında yaptığı sporları yazıyor diğer msjnda ekmek arası lahmacun yazıyor dengesini bozdum
15yaptım o geçersizAynen oyle diyorum. Squat yapmadin mi.
A AklinYolu1 1 yıldızKimler onlar , sen naptin, kac tane yani. Evet 6 gunes.
Aklinda ise tam yazsana bana bi. Ornek tablo olusturucam cunku.
Bence de yoksa ben 48 litre de tasidim onu da yazin.Şimdi şöyle oluyor ev işleri spordan saymıyorum topa tutun beni isterseniz ama sökmez illaki spor yapacaksınız
Kendini sıkıp , 5 squat daha yapamadin mi.15yaptım o geçersiz
Yarın 30 yapcam
Bulaşık falan yıkadım o kaç güneş
Gorusuruz feyt iyi geceler.Neyse kızlar ben yatayım yarın okul var ufaklığı uyuttum ben kaçıyorum öptüm sizi
Ya dedim sonra 10 tane daha yaparım 25 olurKendini sıkıp , 5 squat daha yapamadin mi.
Kumandayi almak, bulasik yikamak , temizlik zerooo gunesss.
Haftalik topluyorsun yalniz, sali gunu toplu bildirim yapiyorsun, yani o 15 squat in da gideri var.Ya dedim sonra 10 tane daha yaparım 25 olur
Olmadı
Yattım şimdi kim kalkcak
Ben