- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
Ya ben de çok spor yapmak istiyorum ve sizi gördükçe daha da ozeniyorum ama ben ip atlamayı sevmem ki
Biloyorsunuzdur 30 günde kilo ver diye bir program var onu takip ediyorum edebildigimce kasımdan beri falan ama düzenli değil. Tekrar başlayayım ben de sayenizde. Güzel egzersizler var. Spor salonuna gitmek birazcık imkansız gibi Adıyaman'da. Bayanlar için sanırım bir salon var. O da nerede bilmiyorum, sadece duydum. Burayı pek bilmiyorum ve ondan öte 9.5 aylık bebek ve de bir kızım var. Açıkçası onlar bahanem oluyor bir de. Neyse ben o programı takip edeyim, çok etkili oluyor bende.
Kimse bana ip atlattiramaz. Asagida yasli bir komsu var. Leslie de bile dikkat ediyorum.
Evde yapiyorsan ilk sayfaya bak. Cok guzel haftalik bir program var. Yeter ki istek olsun. 20 dk sadece.
Kırmızı mercimek keki mi bu dediğin ? Ben Karatay yeni geçtim sınırsız derken mesela mercimekli bulgur pilavı yicem akşam yarın da dediğin keki veya mercimek köftesi yapsam olur mu? Bulgurun sınırı nedir
Benim 164 boyum. Diyebilirsin istediğini :) 10 hafta var mı ya bitmesine yarşmanın daha az gibi geliyordu. Tam o hafta 2 tane düğünümüz var inşallah ben de 51 olurum
O zaman bily 10 haftada rahat 51 olursun .