- Konu Sahibi AklinYolu1
Sessiz buralar birazherkese iyi geceler , seminerdeydim ve gelemedim buraya ama artık burdayım ,nasıl herkesler
İp atlıyoruz artık roxen sence nasıl fikir? Hatta ceza bile düşünüyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sessiz buralar birazherkese iyi geceler , seminerdeydim ve gelemedim buraya ama artık burdayım ,nasıl herkesler
Cok az deilmi canim ya bole listeler gorunce kafam karisio, gerci ben istesem de duramiorum iki gun detoks yaptim enerjim yerlerdeydiB bilinmeyenkullanici
Öğle
1 kase çorba 4 dilim salam çay (SALAM ÇOK MANTIKLI DEĞİL AMA ÇOKNSEVİYORUM)
Akşam 1 kase yoğurt 2 kaşık garnitür
Su 2 litre
@roxen2303 spor henüz yapmadım ama yatmadan yaparım misafirlerim gidince
Hosgeldin canim bugun iki saatten fazla yurudum simdilikherkese iyi geceler , seminerdeydim ve gelemedim buraya ama artık burdayım ,nasıl herkesler
Aslında az ama kahvaltı anca oluyor benim. Yemedikçe daha azla doyuyorum. Misafir faslı var bu aralar benim geçmiş olsuna geliyorlar. Yemeğe fırsat kalmıyor geçiştiriyorum. Sıvı ağırlıklı beslenmeyi deniyorum bu aralar. Gün içinde çay falan içiyorum yeşil siyah mistik gibi ama yazmıyorum kalorisiz diyeCok az deilmi canim ya bole listeler gorunce kafam karisio, gerci ben istesem de duramiorum iki gun detoks yaptim enerjim yerlerdeydi
Nasıl bu kadar zayifladığın belli canım..spor harika...tebriklerroxen2303 60 dakika yürüyüş 50 jumping jack 40 mekik 30 squat 20 lunge tamamlandı
ip atlamak harika bir spor , bende çok atladım..uygun spor sutyeni ile yapmakta fayda varSessiz buralar biraz
İp atlıyoruz artık roxen sence nasıl fikir? Hatta ceza bile düşünüyoruz
harikaroxen2303 60 dakika yürüyüş 50 jumping jack 40 mekik 30 squat 20 lunge tamamlandı
günaydınGünaydın kızlar @Aklınyolu1 yarın dönüyor haber vereyim dedim ban kalkıyor
Durumun bence çok iyi canım...çarşambayı ben de iple çekiyorum çünkü bu hafta hic olmadigı kadar sıkı tutuyorum.fakat regl dönemim o kadar yakın ki + çıkmaktan da cok korkuyorumMerhabalar hanımlar bugün annemdeyim burada internet var hemen fırsatı değerlendireyim dedim. Dünkü menümü yazayım . @bilinmeyenkullanici
Sabah
1 yumurta, 1 dilim peynir , 5 zeytin, 1 dilim tam buğday ekmek, 1 çay kaşığı tahin bal
Ara
1 elma
Öğlen
Tavuk ızgara, 2 kaşık bulgur pilavı, salata, ayran
Ara
1 bardak yeşil çay
Akşam
1 elma, 1 avuç çekirdek, 1 bardak hibiskus çayı
3 litre su, 30 dk yürüyüş , 25 dk egzersiz ( köprü, mekik ,lunge Vs)
4 günün bilançosu -1600 kg nasıl hanımlar? Sizler de durum nedir? Tabi asıl sonuçlar çarşambaya
Ödül günün güzel geçsin bakalım canımBugün pazar ya kendime ödül günü ilan ettim o yüzden menü yazmcam taşlanmak istemiyorum