- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.941
Nereden hesaplanıyorKalori hesabının basitleştirilmiş hali diyebiliriz. Diyete başlamadan önce bir kaç soru soruyor, ona göre günlük yiyeceğin puanı hesaplıyor. Düşük karbonhidrat diyetine çok benziyor ama daha esneği ve net olanı. Düşük karbonhidratta 40-60 arası diyor. Ww da mesela benim 19 puanım var, ne eksi, ne artı olmaliymis vs vs
Ben burada bulmuştum. Sorulara göre sen aklından hesapliyorsun. Weight watchers diye aratırsan, karşına çıkacaktır.Nereden hesaplanıyor
kalkmıs demesen gece 3 e kadar bekleyecektımNisa 'nin bani kalkmis haberi yok.
Hoşgeldin tekrardan :)kalkmıs demesen gece 3 e kadar bekleyecektım
hos bulduumHoşgeldin tekrardan :)
Kaptan atana kadar gitmeye niyetim yokhos bulduum
ben dısardan burayı gozetlerken gordum senı gruptan cıkcakmısın ? yanlıs mı okudum acaba sankı baska dıyet gruplarına gırcek gıbı aklımda kalmıs
hepınızıı ızleeedııımmm
evet benımde var bır mınnosum :)senin minnoslar da cok tatliymiiiisne kadar da hayvansever bi grup cidden:) nisa'nin da kedisi vardi sankim
heh ıyı ozamanKaptan atana kadar gitmeye niyetim yok
Buralardayim
hoşgeldin.. Bir daha da gitme..bu sabah 1 yumurta omlet yaptım
omlete 3 zeytın yarım dılım peynır ekledım zeytınyagıyla yaptım
yanına da 1 bardak ayran ıctım
aksam da menumde tek sehrıyelı nohutlu salcalı corba var :) 1 porsıyon yanına da 1 bardak ayran ıcerım yıne
hoşgeldin.. Bir daha da gitme..
Sessiz sedasız 2 kiloda vermişsin. Nazar değmesinn. diğer hafta 90.0 olursun artık.
Maşşallah kızz. seninde başarı hikayen olacak inanıyorum
Hangi konuya girdin de ban yedin :)heh ıyı ozaman
bu yola bırlıkte bas koyduk sonuna kadar bırlıkte direnmek en guzelı olur
gercekden kılo verelım hıc almadan kacamak yapmadan hayat tarzımız bu olsun duzenlı yasam
bu hafta daha fazla kılo vermek ıstıyorum 2-3 kılo kadar bı an once ustumde su yuklerden kurtulmak ıstıyorum
burası yokken o kadar zor oldu kı banlandıgım ıcın cok kızdım kendıme
aslında konuda polemıge gırdıgım ıcın ban yemedımHangi konuya girdin de ban yedin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?