- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.621
A
AklinYolu1
tam buğday makarna hakkında ne düşünüyorsun yenilebilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aramıza dön artık please!!Selamlar, bugunden itibaren toparliyorum umarim. Dunku menum B bilinmeyenkullanici :
Oglen: Tavuk sote, haslanmis sebze
Ara: 1 kk peynir
Aksam: 200 gr izgara et, peynirli salata, biraz kabak sote, 1 kadeh sarap
Ara: 1 bardak kefir
Toplam: 1600 kalori
Sporroxen2303 1 saat yoga, 20 dk pilates
Bu sabah hala artidaydim, yarina duzelir mi bilmiyorum...
Şeker vs yemeden temiz beslenince göbek bölgesi de eriyor hemen
Ayyy ne tatlisin koleracim, donerim tabiAramıza dön artık please!!
Ben de diyordum inşallah motivasyonu kırılmaz. Bugün 45 dk aerobik dersim vardı. Bir de julianı denicem. Ona ağırlık mı gerekiyor. Ben de onlardan yok
A AklinYolu1 tam buğday makarna hakkında ne düşünüyorsun yenilebilir mi
Selamlar, bugunden itibaren toparliyorum umarim. Dunku menum B bilinmeyenkullanici :
Oglen: Tavuk sote, haslanmis sebze
Ara: 1 kk peynir
Aksam: 200 gr izgara et, peynirli salata, biraz kabak sote, 1 kadeh sarap
Ara: 1 bardak kefir
Toplam: 1600 kalori
Sporroxen2303 1 saat yoga, 20 dk pilates
Bu sabah hala artidaydim, yarina duzelir mi bilmiyorum...
Ben de bugun salatayla gecistiriyim diyorum iki ogunu de, bakalim evdeki hesap carsiya uyacak mi:)Ben 1.5 litre suyun sisesini kullaniyorum.
Iyi dusunuyorum. Normal makarnayi yiyen biri olarak ayirmiyorum ben.
Ben de artidaydim sabah. O yuzden sivi diyetini uyguladim bakalim.![]()
Canım ben hep planlıyorum ama olmuyor.illaki akşam yemek yiyiyorumBen de bugun salatayla gecistiriyim diyorum iki ogunu de, bakalim evdeki hesap carsiya uyacak mi:)
Benim salatalarin masallahi oluyo zaten, yemekten asagi kalmiyolarKizlar 6 haftamız kaldı yaaa valla telaşlandım.haftada 1 vermem lazım hedefim için...
Canım ben hep planlıyorum ama olmuyor.illaki akşam yemek yiyiyorum![]()
Ben de salatalara vuruyorum kendimi...neredeyse 1 leğen yiyicemBenim salatalarin masallahi oluyo zaten, yemekten asagi kalmiyolar![]()
Ustune bol limon-zeytinyagi, oh mis:)Ben de salatalara vuruyorum kendimi...neredeyse 1 leğen yiyicem![]()
Kizlar 6 haftamız kaldı yaaa valla telaşlandım.haftada 1 vermem lazım hedefim için...
Canım ben hep planlıyorum ama olmuyor.illaki akşam yemek yiyiyorum![]()
Ben de bugun salatayla gecistiriyim diyorum iki ogunu de, bakalim evdeki hesap carsiya uyacak mi:)
birakma yaaa spor gibisi var mi? kilo veremesen de tas gibi olursun.Arkadaslar ben jillian i birakmak istiyorum kilo verdiriyor gibi hissedemiyorum. Dizlerimin alt kismi cok sert. Bana diyet yaparken spor yaramiyor sanki.
Belki de dogru degil jillian. Spor salonuna yazilicam zaten. Orada yatmayi dusunuyorum.birakma yaaa spor gibisi var mi? kilo veremesen de tas gibi olursun.
Belki donemsel biseydir odem falan. Kas yapicak kadar protein de almiyosun cunku. Neyse, spor salonunda antrenorler uygun bi program verir zaten, en guzeli:)Belki de dogru degil jillian. Spor salonuna yazilicam zaten. Orada yatmayi dusunuyorum.
Nasil diyeyim benim dizin alti incedir (inceydi) benim ama su an dizin alti ve basene kadar olan kisim ayni duruyor.
![]()
Kiz sutu, ayrani, yogurdu niye proteinden saymiyorsunuz.Belki donemsel biseydir odem falan. Kas yapicak kadar protein de almiyosun cunku. Neyse, spor salonunda antrenorler uygun bi program verir zaten, en guzeli:)
Kuzum sayiyorum da kovayla icmiyosan ayrani acayip bi proteini yok yaniKiz sutu, ayrani, yogurdu niye proteinden saymiyorsunuz.![]()