- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.601
Allah Allah..Dünle bugün arasında 1.300 gram fark var kafayı yiyeceğim ya bu nedir yazında aynı olursa ben çekiliyorum kızlar yarıştan...
Dün sabah 64.1 bu sabah 65.4
Regl dönemin yakınsa ondandir canım.moralini bozma pesetmek yok.Dünle bugün arasında 1.300 gram fark var kafayı yiyeceğim ya bu nedir yazında aynı olursa ben çekiliyorum kızlar yarıştan...
Dün sabah 64.1 bu sabah 65.4
Artık bilemiyorum sıkıldım da iyice bu kez kırdığımı düşünüyordum 1 gecede yine bu kadar olamaz sporumu suyumu beslenmemi tam yaptım. OlmuyorAllah Allah..
Diyetisyenin listesine döndün ama di mi? Ben de çözemiyorum nerede kaçak var da bu kilo işi mi desem, ödem mi desem.. ne oluyo böyleee
Yok canım ya değil moralimi bozuyor malesef. Yarın ki sonuca göre vericem kararımıRegl dönemin yakınsa ondandir canım.moralini bozma pesetmek yok.
vazgeçmiyorsun yanı. Maşallah Azmine hayranımSelam kızlar
sabah süt içtim kahvaltı olarak şimdi dışardayım buğday patağı aldım yedim akşama da ayran yapıp içeceğim bir de aralarda çay kahve tarçınlı elmalı suiçilecek
Katılım az derken mesaj sayısını mı kastediyorsun?Yarisma 9 mayista bitiyor. Katilim cok az. Ben de kendimi paralamak istemiyorum bundan sonra. Uzamasina gerek yok. Tam 6 haftamiz kaldi.
Nisa kim bacımNisa seninle kontak kuramadik.Ban surenin bir gunden fazla oldugunu dusunursek yarin tarti resmini bir arkadasinla gonderirsin umarim. Yaristan kopmaman gerekiyor.
Katılım az derken mesaj sayısını mı kastediyorsun?
Nisa kim bacım
Kesin BDV'de mıhladılarBosver, fazla dibe inmeye gerek yok.
Bizim nscckts. Sen kalk pazartesi gunu banlan. Ben de tarti resmini yukleyemeyecek diye stres olayim.
Kesin BDV'de mıhladılar
Ben de diyordum inşallah motivasyonu kırılmaz. Bugün 45 dk aerobik dersim vardı. Bir de julianı denicem. Ona ağırlık mı gerekiyor. Ben de onlardan yokNisa yi yakaladim. Bani uc gunmus. Diyetine devam ediyor. Bugun benim gibi sivi diyetinde. Simdilik haberler bu kadar.
Kız niye vazgeçeyim asla vazgeçmemvazgeçmiyorsun yanı. Maşallah Azmine hayranım
Ya o göbek nasıl öyle dümdüZ oluyorKız niye vazgeçeyim asla vazgeçmem
Şeker vs yemeden temiz beslenince göbek bölgesi de eriyor hemenYa o göbek nasıl öyle dümdüZ oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?