- 21 Aralık 2013
- 5.029
- 8.687
- Konu Sahibi AklinYolu1
bugün bende çok zorlandım hem set sayısını hem ağırlıkları arttırdıkAY yesinler benimki tam 20 dk 32 saniye surdu. Ne cektim ben biliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün bende çok zorlandım hem set sayısını hem ağırlıkları arttırdıkAY yesinler benimki tam 20 dk 32 saniye surdu. Ne cektim ben biliyorum.
bugün bende çok zorlandım hem set sayısını hem ağırlıkları arttırdık
5:2 diyeti de ne?Sivi diyetimi?Onu mu haftada iki yapayim?if ne?Bir de karatay diyetinin ozu ne?Gunaydin kizlar.
Leslie bir mile var ilk sayfada . Ben onu yaptim yer kaplamiyor.
Benim ki tavan ama burada olcmuyorlar. Saglik sistemini hic begenmiyorum buranin. Ancak Turkiye de olctururum ama bildigim seyi neden olctureyim ki. Hissediyorum gelince aramizda degisik bir bag var. Insulin direnci oldugunda doymuyorum ne kadar yesem de doymuyorum.
Bir gun yapabilirsin iki gun fazla. Ben cumartesi tekrar yapicam. Bu da 5:2 diyeti oluyor aslinda. Uclu karistiriyorum ben artik , karatay + if + 5:2
Farelere verseydin onu da arada cikiyor o findik fareleri . Korkuyorsan cikmasin tabi.
Eskiden zor olmuyordu malum insulin direnci olunca, latte icerdim hep o beni dizginlerdi.
Su gruplari cabuk kilo aliyor. Oyle duymustum herkesin bir sekilde su grubu var galiba horoscopunda.
Yani kahvalti yapiyorsun da gec yapiyorsun . Gunde iki ogun aradaki 4-5 saat leptin calismasi icin yeterli.
Bir de cifte kavrulmuslari var. Kabugunu cikar oyle ye ama kabuguna dayanamam ben onu da yerim. Antep fistigi bana da kilo verdiriyor. Ilginc bir sekilde.
Hemsire o yuzden , nobette oluyor bazen.
5:2 diyeti de ne?Sivi diyetimi?Onu mu haftada iki yapayim?
Ay bir de insilun direnciyle aranda garip bag var hissediyorsun demek:)Benim de var bence
A AklinYolu1
Bit tim40 dk spor yapmaya yeltenen M e g g dan haber alinamiyor. Akibeti bilinmiyor.
Musli ve weettax ne?Aynen UK deyim.
Kahvalti icin musli+ badem sutu , weetabix + badem sutu + badem ya da kaynamis yumurta omlet (bol yagli bile yapilabilir ekmek olmadigi surece) iyi secim. Sen de Almanya'daydin galiba. Nedense oyle hatirliyorum.
Onun baklavasi baska. Bize yaramaz zaten.
Sen bize acidin mi sana mustehak. Benim gibi narin birine kalk leslie yap. Leslie bile zor geldi nasil hamlanmissam. Bugunku nasil acaba.
Onun disinda saat 10.35 kafeinsiz sutlu cay iciyorum. Tabi ki sekersiz. 63.7 olmusum bugun de detoxuma devam edeyim diyorum. Cabuk gitmesinin nedeni 20 Ocak dan sonra aldigim 6 kilodur. 3 u gitti 3 kaldi.
Bit tim
Dünden 20 dk yaptım bugünden 10 dk
Aradığınız sinsiye şu an ulaşılamıyor
Musli ve weettax ne?
Ben bugun kahvalti etmedim
Yattim 16 gibi kalktim.Bir tabak kiymali makarna ve yogurt yedim.Aksama da bir portakal yerim.Platesimi de yapacam.Lessli bir mile de bakayim.
Bit tim
Dünden 20 dk yaptım bugünden 10 dk
Aradığınız sinsiye şu an ulaşılamıyor
Lesliede sıkıldım ama terledim yaLeslie kolaydi hadi itiraf et. Oteki neydi yahu.
Lesliede sıkıldım ama terledim ya
Diğeri de kalbim aşırı hızlandı yoruldum oturdum ben yağlarımla mutluyum ya
Sporu sporu diyet yine dövmüyor bu kadarroxen2303 biz diyeti birakiyoruz.
Sporu sporu diyet yine dövmüyor bu kadar
Ben hiç mutlu değilimYa ama o da iyi ben cok mutlu hissediyorum su an.
Tombik bacaklarımı kaldıramıyorum benaşk olsun nedenn
kaldır indir incelecek onlar amaTombik bacaklarımı kaldıramıyorum ben
aşk olsun nedenn
Ben hiç mutlu değilim
Hem açım hem yorgun hayat mı bu be