- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
- Konu Sahibi AklinYolu1
İyi bari insaflılarmış yineSana kala kala hindi eti kalmis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi bari insaflılarmış yineSana kala kala hindi eti kalmis.
Ben daha çok topiğin düşmanı gibiyimKızlaaar çok ama çok güldüm okurken A AklinYolu1 M e g g
Neyse motivasyon tam gazzzzz..
İyi ki toplaşmışız buraya, insanın yiyeceği varsa da (ki yok) zaten yemez
İyi bari insaflılarmış yine
Kızlaaar çok ama çok güldüm okurken A AklinYolu1 M e g g
Neyse motivasyon tam gazzzzz..
İyi ki toplaşmışız buraya, insanın yiyeceği varsa da (ki yok) zaten yemez
Ben daha çok topiğin düşmanı gibiyim
Spor yap dense (ki deniliyor) yapmam ama baklava fotosu bulup buraya yüklemeye üşenmem böyle de cinsim
Hamlamaz olur muyum 6 ayda verdiğimiz yarısını 6 ayda geri aldım. Aklıma tüküreyim 68 kilo olunca kendimi manken gibi hissetmiştimAliskanlik edinmek acisindan yoksa hepsi spor aslinda ama asil amac kaslari esnetmek . Kilo kaybinda kas kaybi oluyor ya. Hamlastiysan benim gibi her yerin agrir.
Hamlamaz olur muyum 6 ayda verdiğimiz yarısını 6 ayda geri aldım. Aklıma tüküreyim 68 kilo olunca kendimi manken gibi hissetmiştim
Hamur işi sebebini biliyorum. Sizlerle tam gazArtik gecmisi unut, neden aldin onu dusun. Demek ki ayni seyler yapilmayacakmis.
Burada bir 12-13 kilo verirsin bize uyarsan sonra da devam edersin.
Hayır ikincisini yapayım dedim yanlış anlama oldu 2sni dedim ikincisi demek istedim 2sni birden demedimBana gluten ve sut urunleri yasakmis. Ben zaten ekmek yemiyorum normal sartlarda. Sut u de badem sutune cevirdim , peynir yemem ama yogurt ve ayrani naparim bilmiyorum.
Sohbete bekliyoruz seni de oyle begenip kacmak olmaz.
roxen2303 Sindy pazartesi ve saliyi yapacak bugun oyle dedi. Yapmazsa yarin ucunu yapacak kacari yok.
Hamur işi sebebini biliyorum. Sizlerle tam gaz
Hayır ikincisini yapatım dedim yanlış anlama oldu 2sni dedi ikincisi demek istedim 2sni birden demedim
Neden katlanarak artıyor acabaağğğ tamam öyleyse ben 1 ay sonunda 1 günümü full spora ayırayım olur mu öyle toptan
Tamam gidiyorum gelmezsem yere yapışıp kalmışımdır şeapmayın gelirim geceAaa dun yapmadiginin bir cezasi olacak elbette , o zaman bir daha yapmamazlik etmezsin. Leslie cok kolay bak ben bile yaptim. Simdi yap. Otekini aksama yaparsin. Baslayinca bitiyor merak etme. Sen baslayip bitmez saniyorsun.
Hadi bakalim ben de baslarim simdi benimkine ,isinmam lazim.Tamam gidiyorum gelmezsem yere yapışıp kalmışımdır şeapmayın gelirim gece
roxen2303 cok pis terledim. Arkadas oldugumuzdan emin degilim artik.
11.42 dksinda biraktim ilk yari. Ikinci kismi biraz sonra yapicam.
Edit: Denge sorunum var , sol yanim daha az calisiyor vs vs. Bugunun sporu da tamamdir.
bende spordan geldim şimdi 1 buçuk saat sürdü