- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.761
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum ya neden böyle bende de durum aynı neden böyle oluyoruz biz seninle yaHaftasonu 64.3 gören ben bugün 65.8 hattâ bi ara 66 oldu tarti
if yi tek öğüne indirip yapıyorsun resmenSekersiz 11 . gun.
7:40 Bir latte.
9:00 bir alternatif icecek
12:00 badem sutu + weetabix
1.30 coconut latte
16:30 mezgit baligi + patates kizartmasi
19:30 Turk kahvesi ile coconut latte.
23:15 bitki cayi
roxen2303
JL1 +leslie 1 Mile + 45 biceps
Evet olmuyor cuma 64.9 du düne kadar da 65 di. Dün az yedim yürüyüş yaptım akşamı da çorbayla kapattım. Ama sonuç çok kötü. Cuma misafirim gelecek. Ogünün akşamı hariç senin kabak olayını mı uygulasak bikaç gün napalım biz ya sen birde spora gidiyorsun ne diyorlar salondanfatmacım acil bi plan yapmalıyız böyle bi ileri iki geri olmuyor bu iş
Geleydin madem roxencigim:)) guzel oldu ama yaa kos kos oturcaktim yoksa labda:)A AklinYolu1 N nscckts kremsokola peki niçin 174 mesajlık sohbetler hayır bide içinde yokum bu saat olmuş tartı bildirimide yapmamışsınız
vallahi senin menülerde sporda harikaBugunku menum B bilinmeyenkullanici
Oglen: tavuk sote, haslanmis sebze
Aksam: 180 gr izgara et, haslanmis brokoli, 4-5 kasik piyaz, 1 kadeh kirmizi sarap
Toplam: 1500 kalori
Spor roxen2303 1 saat trambolin:) cok zevkliydi yaaa eglence merkezi gibi bi yere gittik, survivor parkuru gibi yerler yapmislar onlarda yarisiyosun, yetiskinler icin yapilan top havuzlarina atliyosun, trambolinde taklalar deniyosun falan nasi tatlis:))
100 gram arttim dünden bugüne yaA AklinYolu1 N nscckts kremsokola peki niçin 174 mesajlık sohbetler hayır bide içinde yokum bu saat olmuş tartı bildirimide yapmamışsınız
2 hafta önce 97,50 imişssin. Bence çok çok iyi gidiyorsun.Eki Görüntüle 2126506
Uyumadigim için sonuç bu
Yürü beeeBugun acliktan uyuyamadim ya ama inat yemiycem sabaha kadar. Karar verdim butun buyuk gelen kiyafetlerimin giyinebilir olanlarini ikinci ele verip, otekileri de temizlik bezi yapacagim.
Mentalistle karnimi doyurayim bari.
Daha önceki günler ne yedin belki önceki günler kaçamaklı geçtiyse vücut 72 saat sonra etkisini göstetiyormışGünaydın kızlar canım çok fena sıkkın bu kadar saçmalık olamaz dün 2 ögün beslendim. 1saat yürüyüş yaptım. Akşam da 1.5 kase çorba içtim sadece. Eşim kekleri çikolataları gömerken ben sade kahve soda içtim. Sonuç düne göre 1.3 kilo fazla. Bugün 64ü ucundan görürüm diyordum sonuca bakın. Oğlumun oyuncağı bile hayretler içinde
Eki Görüntüle 2126469