- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.541
Hadi ben gittim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 68 ıken belım 3. sıradakı kadından coooook daha ınceydı karnım belım hıc yok onun dısında boyle duruyordum gercekden deBu kadinlarin hepsi 68 kiloymus. Aksama gorusuruz.
1. 157 cm
2. 162 cm
3. 172 cm
4. 180 cm
5. 185 cm
Afiyet olsun yanında ki sarımsaklı yoğurt mu çok yakışır da :)
Sarımsak hafta içi yok bacım :)Afiyet olsun yanında ki sarımsaklı yoğurt mu çok yakışır da :)
Yaaa neden kiSarımsak hafta içi yok bacım :)
Geldim sinerji yapmaya geldim:))
Spor inanilmaz farkeder nisa inan ki. Ben son senelerde en dusuk 58 gordum, ama 58'ken 34 beden kiyafetler kalip gibi oluyodu. Spor yapiyodum hemen hergun, tarti farketmese de olucler farkediyo. Albumumde bikinili bi fotom var hatta 2013'ten bakabilirsin. Orda 59 kilo falanim ama baya inceydim.iri iriyim yanı 38 beden gıyıyorken bıle ırı duruyordum hayatımın hıc bı donemınde narin bır vucudum olmadı 58 kıloyken bıle
Yaaa süperSpor inanilmaz farkeder nisa inan ki. Ben son senelerde en dusuk 58 gordum, ama 58'ken 34 beden kiyafetler kalip gibi oluyodu. Spor yapiyodum hemen hergun, tarti farketmese de olucler farkediyo. Albumumde bikinili bi fotom var hatta 2013'ten bakabilirsin. Orda 59 kilo falanim ama baya inceydim.
Yok yahu ne demek, neden olmayasin. Cok acayip bi spor da yapmiyodum, brazil butt lift'in videolarini yapip duruyodum haftada 4-5 gun. Bazen de mari winsor'un kalca&bacak videosunu yapiyodum, onceki sayfalarin birinde paylastim onu.Gördüm resmi manken gibisin yahu !
Benim böyle olabilmem hayal olur bence :)