- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.521
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya iste senin sorunun bu. 14000 kalori ediyor haftada. Toplam 28000 kalori sence az mi???2 haftada 4 kilo çok az
Kilo alisim verisimden daha hızlıYa iste senin sorunun bu. 14000 kalori ediyor haftada. Toplam 28000 kalori sence az mi???
Oysaki sen yarismaya girmeseydin , 100 leri gorecektin.
Kendini tebrik etmiyorsun bu da ileride motive olmani etkiler.
Cok iyi gidiyorsun ve boyle devam et.
Haftada iki kiloyu hedefle, yarisma sonunda 79 lara inersin.Kilo alisim verisimden daha hızlı
Kendimden beklentim daha çok açıkçası daha iyisi olabilirdi
Sabrım gelmiyor resmenHaftada iki kiloyu hedefle, yarisma sonunda 79 lara inersin.
4 kilo çok çok iyi moral bozma hiç. Sporla destekleyince iyi olacak hiç merak etmeyazında denıze gıtcem
daha hızlı ucarcasına gıtmelı nasıl yapsam ya
ınsallahBoyun 172, 79 olsan ,44 beden olursun.
ınsallah
79 ıken 46 beden gıyıyordum da
kendıme suan acayıp kızıyorum4 kilo çok çok iyi moral bozma hiç. Sporla destekleyince iyi olacak hiç merak etme
omuz kol gogus ve bacaklarBen 75 kg iken 42 oluyordu bana.
iri iriyim yanı 38 beden gıyıyorken bıle ırı duruyordum hayatımın hıc bı donemınde narin bır vucudum olmadı 58 kıloyken bıle
Bana leslie bile cok farketti. Keske daha onceden yapsaymisim diyorum. Tek pismanligim bu.omuz kol gogus ve bacaklar
gercekden cok mommik
bırde dar kalıp kıyafetler gıyıyorum hep
bende leslie sıkı sarılıcamBir kadinin itiraflari ama boyun da uzun senin 172 sin yani. Ben kilolu degilim kemiklerim iri.
Bana leslie bile cok farketti. Keske daha onceden yapsaymisim diyorum. Tek pismanligim bu.
bende leslie sıkı sarılıcam
madem kılo az gıdıyor
barı sporla ınceleyım
metebolızmadan hayır yok bana anlasıldı
ılk gun heveslendım 1-1.5 saat bırden bıre yaptımHer hafta 15 dk arttirsan mukemmel olur.
ılk gun heveslendım 1-1.5 saat bırden bıre yaptım
kalp krızı gecırıyordum kendıme gelemedım
ılk sayfada o zorlu vıdeolar varya onları hıc durmadan yaptım
bıttı yerde kaldım oyle nefes bıle alamıyorum kı toparlanım kendıme gelım oyle kalbım agrıdı
ertesı gunde abarttım
buda benı sıktı acıkcası
hareket etmek yerıne daha az yemeyı tercıh ettım ama gunu 1 zeytınle de bıtırsem vucudum ben burdayım dıyor yerlı yerınde duruyor
ıstemesemde sevmesemde mecburum hareket etmeye
15 kılo verınce ılk ısım 1 gun boyunca yatmak
gun ıcınde de okadar hareketlıyım kı anlatamam gercekden cok yoruluyorum rengım benzım atıyor