- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.561
Aynen ya massalah fistik gibi kremsokolaGördüm resmi manken gibisin yahu !
Benim böyle olabilmem hayal olur bence :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ya massalah fistik gibi kremsokolaGördüm resmi manken gibisin yahu !
Benim böyle olabilmem hayal olur bence :)
Evet hedef 58 de 2013'ten beri gorusmedik kendisiyle yetiskinlik hayatimda en ince o zamandimDaha jillian i yapmadim. Yapip gelicem.
kremsokola senin hedef kilon 58 o zaman. Cok cok incesin orada. 48 gibi duruyorsun.
Ahahha cok iyi oldu teee 2013'ten fotolarla prim yaptim. O eski haaaalimdeeeen eser yok siiiimdii:))Aynen ya massalah fistik gibi kremsokola
Ayy çok heveslendiim Bendeee :)Yok yahu ne demek, neden olmayasin. Cok acayip bi spor da yapmiyodum, brazil butt lift'in videolarini yapip duruyodum haftada 4-5 gun. Bazen de mari winsor'un kalca&bacak videosunu yapiyodum, onceki sayfalarin birinde paylastim onu.
Suan da o zamana gore arti 5 sindir ki spor yapiosunAhahha cok iyi oldu teee 2013'ten fotolarla prim yaptim. O eski haaaalimdeeeen eser yok siiiimdii:))
Ya iste 5 kilo diyip gecme cok farkediyo. Simit, basen gobek vs. girla su an. Yoksa goguslerimden alsam o 5 kiloyu ne guzel amerika'ya geldigimden beri kronik diyetteyim hala o kiloya inemedim:))Suan da o zamana gore arti 5 sindir ki spor yapiosun
A AklinYolu1 bi ce ee dedin gittin, gel iki muhabbet edelim. Sabah hoca dirdirina maruz kaldim kafa dagitayim biraz...
Albumumde roxencim, tee 2013'ten bu foto. Master zamani da once kilo alip sonra diyet+sporla 58'e inmistim de. Kg olarak cok acayip farketmese de olculer baya kuculmustu.kremsokola ne zaman gördük senin manken gibi olduğunu ne fotoğrafı ben görmedim
Nihahaha muhabbet ugruna sporuna nazar degdirdim:))Videoyu actim ses yok. Biraz beklemek zorundayim. Icinizden hanginiz zayiflamami istemiyor soyleyin.
Nihahaha muhabbet ugruna sporuna nazar degdirdim:))
vuhuu şimdi baktım harikaAlbumumde roxencim, tee 2013'ten bu foto. Master zamani da once kilo alip sonra diyet+sporla 58'e inmistim de. Kg olarak cok acayip farketmese de olculer baya kuculmustu.
hele ben ben
sen nıye hıc bırsey yemıyorsun :)Sekersiz 11 . gun.
7:40 Bir latte.
9:00 bir alternatif icecek
12:00 badem sutu + weetabix
1.30 coconut latte
16:30 mezgit baligi + patates kizartmasi
19:30 Turk kahvesi ile coconut latte.
23:15 bitki cayi
roxen2303
JL1 +leslie 1 Mile + 45 biceps