- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.221
Valla biz yerimizde sayıyoruz yeni gelen arkadaşlar bizim gazımızla bol bol kilo versinlerYok o da yeni basladi. . B bilinmeyenkullanici ile tanisiyorlar. Benden duymus olmayin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla biz yerimizde sayıyoruz yeni gelen arkadaşlar bizim gazımızla bol bol kilo versinlerYok o da yeni basladi. . B bilinmeyenkullanici ile tanisiyorlar. Benden duymus olmayin.
Ne bilim iş güç fırsat olmuyorsur. Birden kendimi boş gezenin boş kalfası hissettim
Sen diyetisyene mi gidiyorsun? Önceki yazılarından öyle hatırlıyorum sankiValla biz yerimizde sayıyoruz yeni gelen arkadaşlar bizim gazımızla bol bol kilo versinler
Yazmıyorum ama senin sayende sporu eve getirdim ya çok iyi olduAradaki pirincler ayiklaninca biz kabak gibi ortaya ciktik. Sormadim say.
Yazmıyorum ama senin sayende sporu eve getirdim ya çok iyi oldu
Valla biz yerimizde sayıyoruz yeni gelen arkadaşlar bizim gazımızla bol bol kilo versinler
Çaktırma sessiz sessiz takılalım şurda edi büdüAradaki pirincler ayiklaninca biz kabak gibi ortaya ciktik. Sormadim say.
Dun st patrick's gunuydu dimi. Ben de puba gidicem bu hafta arkadaslarla ama icki sevmiyorum. Bir mojito hakkim var mi . Sekersiz yaparlar belki.
Yok canım geçen yıl 3 ay kadar gittim elimde birkaç liste var o zaman kilo verebilmiştim. Şimdi aynı listeleri uygulamaya başladım. Bi çok yöntem dwnwdim olmuyor. Diyetisyenle verdiğim kilodayım hala 1 yıl olduSen diyetisyene mi gidiyorsun? Önceki yazılarından öyle hatırlıyorum sanki
Kokteyllerde de cok seker var be... Bloody mary?
Menu paylasiyor ama sohbet nerde. Oteki arkadaslar da oyle.
hosgeldın :)Ben geldimmmm azıcık sizin sohbete dalayım dedim, zira A AklinYolu1 candır, canandır ❤ hem burada B bilinmeyenkullanici adli bir melekte var
Hosbulduk:)hosgeldın :)
Eh iste ben de kendi capimda iyiyimdir. Mutevaziligim mukemmelligimden gelir.Ben geldimmmm azıcık sizin sohbete dalayım dedim, zira A AklinYolu1 candır, canandır ❤ hem burada B bilinmeyenkullanici adli bir melekte var
Kimse de selam demedi ha
kızlar
ben bugun acıktım yemekten 2 saat sonra bıldıgınız acıktım
sekersız turk kahvesı yaptım ıctım ama kesmedı
burnuma mis gıbı muz kokusu geldı okadar canım ıstedıkı anlatamam
cıkolatadan daha cok ıstedı dıyeyım anlayın verdıgım sınavı
ama basardım yenılmedım burdayım
forumda bdv den aşinayım ısmıne bır sempatım var ama tam cıkaramadım hanı tam olarak gozum bır yerden ısırıyor durumuHosbulduk:)
Hoş geldin eksilerin bol olsuuuunBen geldimmmm azıcık sizin sohbete dalayım dedim, zira A AklinYolu1 candır, canandır ❤ hem burada B bilinmeyenkullanici adli bir melekte var
forumda bdv den aşinayım ısmıne bır sempatım var ama tam cıkaramadım hanı tam olarak gozum bır yerden ısırıyor durumu
:)