- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.521
ya minik bebeğim nowzaradanın biraz göbeği var ama yaşını hesaba katmamız lazım
rahat 80 kılo var keske kendısıne dıyet yapsa
İlk baktığımda verdıgım tepkı buydu
degıl mı ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya minik bebeğim nowzaradanın biraz göbeği var ama yaşını hesaba katmamız lazım
İlk baktığımda verdıgım tepkı buydu
kesinPızza yıyodur kesin
Ben de siz soleyince merak edip bikac bolum izledim youtube dan. Ailelerine hasta oldum :) lan catlicak hala onlerinde pizza, hamburger gomuolar. Kalk bi salata corba yap insan dusmanina yapmazbu agır yasamları ızleyınce etlerım acıyor sankı asagı cekılıyor gıbı hıssedıyorum
nasıl zor bır yasam
artık vazgecıs galıba belkıde oyle bı psıkolojı kı ölumu kurtulus sanıyorlardır ölene kadar yesın deyıp kendı hallerıne bırakmıslardır ve gercekden bunu ınsan dusmanına yapmazBen de siz soleyince merak edip bikac bolum izledim youtube dan. Ailelerine hasta oldum :) lan catlicak hala onlerinde pizza, hamburger gomuolar. Kalk bi salata corba yap insan dusmanina yapmaz
Sanirim oyle cok haklisinartık vazgecıs galıba belkıde oyle bı psıkolojı kı ölumu kurtulus sanıyorlardır ölene kadar yesın deyıp kendı hallerıne bırakmıslardır ve gercekden bunu ınsan dusmanına yapmaz
cok degısık cidden
sız boyle az az yedıkce benım yedıgım gozume asırı geldı
ben bugun sucluluk duydum yedıklerımde
ooo baby harikasınBugun iyi gecti benim icin.
Uc anternatif kahve icecegiyle (hindiba koku demek beni ondan sogutuyor) , bir latteyle gunu kurtardim.
Sabah : Sutlu weetabix
Aksam : Mercimek corbasi icine bir kac patates.
Sonra yogurt , ayran olabilir.
Bir bitki cayi kapanis.
roxen2303 leslie 2 mile tamamlandi.
Gozum üstündesen bakma onlara Karatay a devam et sonuçları görünce hıc pişman olmayacaksınsız boyle az az yedıkce benım yedıgım gozume asırı geldı
bence yediklerin gayet iyi ve sağlıklı hiç suçluluk duyma stres kilo vermeye engel oluyor , şu zıp zıp gelseydi senin daha da hevesleneceksin ben biliyorum .. senden beklentim bu şeklide devam ettiğinde 1 ayda 90 a ineceğin şeklinde , beklenti değilde inancım desem daha doğru olursız boyle az az yedıkce benım yedıgım gozume asırı geldı
ooo baby harikasın
oyyy o perdenın yenı halıne merhaba dıyoruzDun bir tabak patates kizartmasi yedim. Bence iyi dengeledi. Ac olmadan yemiyorum artik.
Evdeki perdeyle kilimi beraber yikadim. Butun tozlar perdeye gecmis. Aklima geldi aslinda amannn bosver ne olacak dedim. Ikinci kere yikadim perdeyi ama yine kalmis. Onerin var mi.
bilmiyom zaten doğrusunu ne yazsan kabulBu hafta leslie mile 2 ile devam ediyorum. Mezureyi bulamadim yarin alirim.
Anternatif mi yazmizim. Hindiba da yazim yanlisi yapmak istiyorum.
ayyy ıcımde baloncuklar ucusuyorbence yediklerin gayet iyi ve sağlıklı hiç suçluluk duyma stres kilo vermeye engel oluyor , şu zıp zıp gelseydi senin daha da hevesleneceksin ben biliyorum .. senden beklentim bu şeklide devam ettiğinde 1 ayda 90 a ineceğin şeklinde , beklenti değilde inancım desem daha doğru olur
oyyy o perdenın yenı halıne merhaba dıyoruz
aslında aklıma sımdı geldıde tuy toplayıcı rulolar var
Eki Görüntüle 2122408
tuy toplayıcı rulo olsaydım kesın perdeye de faydam olurdu etkılı olacagını dusunuyorum
bilmiyom zaten doğrusunu ne yazsan kabul
Gozum üstündesen bakma onlara Karatay a devam et sonuçları görünce hıc pişman olmayacaksın
yok 3. yıkama yapma bence daha da sabıtlersın :)Onu nerden bulurum ucuncu kere yikasam faydasi olur mu ki.
Ayy inanamiyorum leslie bitince boyle oluyor demek ki.