Alkolik bir babanın kızı olarak yazıyorum bu yorumu önce onu belirteyim. 28 yasimdan gün aldım evliyim,yani evliligin de ne olduğunu biliyorum.
Sizi asla üzmek istemem ama düzeltemezsiniz
Ictigi icki miktari da artacak,ve tabi icki icme süresi de. Önceden haftada 2 saatini alan bir aktivite ya da eğlence artik ne deniyorsa adına bu sonralaei haftada 17 18 saati bulacak
Ödediği para,onu da gectim sağlığı.. oraya girmek bile istemiyorum
Asla duzelmez
Sakın sevgiyle düzelteyim diye düsünmeyin oyle birsey olsaydı babam düzelirdi. Insallah yanılırım ben ve haksiz çıkarım ve düzelir
Zamanla öfkesini kontrol edemiyecek. Ise gitmek istemeyecek. Işten dönünce,bir aile toplantisinda bir etkinlikte içki icemiyor diye sıkılacak bunalicak
Hadi eve gidelim diyecek
sizinle avm,park falan gezmeleri ona tat vermeyecek. Çünkü oralarda içki icemiyecek
Icki icmeyen ciftler evinize geldiginde kendisi cay içtiğinde bundan bunalicak ve onlarirn gitmesini iple çekicek ve siz huzursuz olcaksınız
Parasi olmadiginda marketlere borç yapacak.
Dini inancini bilmiyorum,amacim zaten din konusmak degil ama mesela bazi alkolikler ramazan boyunca icki icmez,kandil günleri de içmez,ilginctir 1 ay icki icmeden dururlar,hatta oruc tutarlar. Ramazan biter ve kendilerini hemen bir meyhanede ve ya arkadaşıyla raki sofrasinda bulurlar.
Alkolik insan alkolikligini kabul etmez
Maddiyati kötüye giderse de evde icki imalati yapmaya başlayabilir
El yapımı rakı falan
Siz biraya votkaya daha dogrusu ictigi ickinin türüne takılmayın. Bu onun icin onemli degil.
Farkinda misiniz sagliginizdan ediyor bu evlilik sizi
Kimseye soylemem ama
Boşanın
Ben alkolun ne oldugunu cok iyi bilirim
Umarim dogru karar verirsiniz