Merhaba hanımlar
Esimle alkol yüzünden her zamanki gibi geçen hafta perşembe günü yeniden kavga ettik. ve uzun zamandır alkol almıyordu düzeldiğini düşünmüştüm. perşembe günü yeniden tartisinca,evden kovdum ve boşanma davası açıyorum yeter dedim. 2 saate yakın kapıdan ayrilmayinca içeri aldım ve dedim tamam içerde uyu. yarın ailelere açıklarız ben seni artık gelemiyorum dedim. çok severken seni beni bu şekilde bizi bu şekilde alkol yüzünden maffettin dedim. çok ağladı hiç ilgilenmedim ve yatak odamı kitleyip uyudum. ertesi gün çok pişman olduğunu ve aile terapistine gitmek istediğini son bir şans daha vermem gerektiğini soyledi. cumartesi günü için aile terapisti psikiyatr 'dan randevu aldık ve esime dipso mani teşhisi koyuldu. dipso dibine kadar icmek. mani de manyak anlamindaymis. ve doktor bazı ilaçlar verdi. esim ilaçları aldı suan da düzenli kullanıyor. söz verdi bir daha alkolü ağzına almayacak. kağıt yazdı verdi eğer bir kadeh bile alkol tuketirsem direkt beni bosayabilirsin. hiç birşey senden önemli değil alkol yüzünden bunu bize yapamam dedi.
buraya kadar herşey iyi güzel hos
yeniden güvendim, kaybedecek birseyim yok ama doğru ise eşimi çok seviyorum kazanacağım şeyler çok.
esim dipso mani teshisinden sonra (doktorun söylemesi çok ayrı tepki verdirdi) çok değişti. soyledigi; önceden abarttigini düşünüyordum fakat suan çok bak veriyorum. dışarı çıkamıyorum göndermiyor sanırım ben olmayınca evde tek kalınca alkolle başa çıkamayacağını düşünüyor. sosyal hayatım sıfırlandı daha ne kadar sürer bilmiyorum.
daha önce bu şekilde bir tani alan tanıdığı olan var mi. yaklaşımım nasıl olmalı. hazır bu kadar kararliyken sürekliliği olsun istiyorum