ya Allah aşkına taze fasulye de insülini dengeler esrara mı kalmış. Bi de şöyle saçma sebepler sunmazlar mı.. Sizin bunu kabullenmeniz de tuhaf. Faydası zararından çok.
Adam alkolik olduğunu kabul etmiyor, e ailesi de kültürlerimiz uyuşmuyor boşanın demiş, ben size söyleyim bu adam düzelmez, DÜ ZEL MEZZZ! Üzgünüm ama bu budur.. Zorla alıp kliniğe yatıramayacağınıza göre ayrılmanız en mantıklısı.
O ortamda evlilik de yürümez çocuk da olmaz, barışmanız hiç mantıklı değil. Bir de iyiyken herkes iyidir zaten, önemli olan öfke anında kendini tutup iyi olmak, alkolik insan da onu yapamıycağına göre..
[/QUOTE
Ilk ögrendigin dönemde ne olduğunu bilmiyordum bir süre sakladım kime soracağını bilemedim ve ailelere alkol meselesini anlattıktan sonra babam başka bisey kullanıyor olmasın dedi aklıma sakladığım esrar geldi bu var ama ne olduğunu bilmiyorum dedim araştırmış esrar olduğundan emin olunca ailesine de söyledim yine hiç bi şekilde tepki verilmedi bana arada kullanılırsa bi zararı olmadığını bi arkadaşının da çok nadir kullandığını vs anlattı babası tabi ailem duyunca iyice onun ailesinden uzaklaştı onlarda görüşmüyor 1 senedir.tahminim daha önce Eşim in böyle sancılı bi dönemi olmuş ailesi de bunu ört pas edip bi şekilde düzeltmiş belki de tedavi oldu sonra benimle tanıştı o dönemde bilmiyorum