- Konu Sahibi Araftaki35
A Araftaki35 Nasılsınız? Ne yaptınız? Konunuz çok etkilemişti beni, sizi merak ettim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç cevap için kusura bakmayın lütfen.A Araftaki35 Nasılsınız? Ne yaptınız? Konunuz çok etkilemişti beni, sizi merak ettim.
Bu isi duzeltecegim derken konusarak fln cozulmez bu is. Amateme yatirsin oglunuGeç cevap için kusura bakmayın lütfen.
Ben ailemin desteği ile kendime bi düzen kurdum ama hala salak gibi dava açamadım neyi bekliyorsam..
Bugün aradı babam seninle konuşmak istiyor dedi babası kızım özledim bu işi en kısa zamanda düzelteceğim torun istiyorum artık gibi değişik şeyler söyledi 8 aydır aramayan kendisi bunları nasıl söyledi hayret..
Bense aslında eşimin düzeleceğine veya yaşananlardan sonra duzelecegimize inanmasam da yine de dava açmaya elim gitmedi.oysa babam hiç soru sormamasina rağmen biliyorum ki benden bi adım bekliyor ve ben basiretim bağlanmış gibi öylece yaşıyorum
Olur mu öyle şey ne kusuru, sizde benim geç cevabım için kusura bakmayın lütfen.Geç cevap için kusura bakmayın lütfen.
Ben ailemin desteği ile kendime bi düzen kurdum ama hala salak gibi dava açamadım neyi bekliyorsam..
Bugün aradı babam seninle konuşmak istiyor dedi babası kızım özledim bu işi en kısa zamanda düzelteceğim torun istiyorum artık gibi değişik şeyler söyledi 8 aydır aramayan kendisi bunları nasıl söyledi hayret..
Bense aslında eşimin düzeleceğine veya yaşananlardan sonra duzelecegimize inanmasam da yine de dava açmaya elim gitmedi.oysa babam hiç soru sormamasina rağmen biliyorum ki benden bi adım bekliyor ve ben basiretim bağlanmış gibi öylece yaşıyorum