• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alkolik eşim ve evliliğimiz

A Araftaki35 Nasılsınız? Ne yaptınız? Konunuz çok etkilemişti beni, sizi merak ettim.
Geç cevap için kusura bakmayın lütfen.
Ben ailemin desteği ile kendime bi düzen kurdum ama hala salak gibi dava açamadım neyi bekliyorsam..
Bugün aradı babam seninle konuşmak istiyor dedi babası kızım özledim bu işi en kısa zamanda düzelteceğim torun istiyorum artık gibi değişik şeyler söyledi 8 aydır aramayan kendisi bunları nasıl söyledi hayret..
Bense aslında eşimin düzeleceğine veya yaşananlardan sonra duzelecegimize inanmasam da yine de dava açmaya elim gitmedi.oysa babam hiç soru sormamasina rağmen biliyorum ki benden bi adım bekliyor ve ben basiretim bağlanmış gibi öylece yaşıyorum :(

Ben ailemin desteği ile kendime bi düzen kurdum ama hala salak gibi dava açamadım neyi bekliyorsam..
Bugün aradı babam seninle konuşmak istiyor dedi babası kızım özledim bu işi en kısa zamanda düzelteceğim torun istiyorum artık gibi değişik şeyler söyledi 8 aydır aramayan kendisi bunları nasıl söyledi hayret..
Bense aslında eşimin düzeleceğine veya yaşananlardan sonra duzelecegimize inanmasam da yine de dava açmaya elim gitmedi.oysa babam hiç soru sormamasina rağmen biliyorum ki benden bi adım bekliyor ve ben basiretim bağlanmış gibi öylece yaşıyorum :KK43:
Bu isi duzeltecegim derken konusarak fln cozulmez bu is. Amateme yatirsin oglunu

Bense aslında eşimin düzeleceğine veya yaşananlardan sonra duzelecegimize inanmasam da yine de dava açmaya elim gitmedi.oysa babam hiç soru sormamasina rağmen biliyorum ki benden bi adım bekliyor ve ben basiretim bağlanmış gibi öylece yaşıyorum :KK43:
Olur mu öyle şey ne kusuru, sizde benim geç cevabım için kusura bakmayın lütfen.
İnanın her girdiğimde sizle ilgili bir şey var mı diye bakıyorum. Harekete geçememenizin tek sebebi hala içinizde bir şeylerin olması. Burda herkese uzaktan boşan geç demesi çok kolay ama en önemlisi sizin ne hissettiğiniz. Çok iyi düşünerek sonrasında pişman olmayacak şekilde hareket etmeye çalışın lütfen. Bende hemen bağ koparan bir insan değilimdir, sizi de öyle gördüm. Bu nedenle boşanamadım derseniz de neden diye sormam inanın. Evet kendi hayatınızı zindan ediyorsunuz belki ama eşinizi de bu bataktan kurtarabilcek, olaya etkisi büyük kişi sizsinizdir belkide, ne anne ne baba.
Ama anlattıklarınıza göre eşinizin sizi sevdiğini net bir şekilde anladım, fakat anlamadığım nokta neden tedaviyi reddettiği? Bir insan neden bile bile ölüme yürür? Alkol gerçekten çok lanet bir şey, benim eşiminde içtiğinde dur durak bilmeme gibi bir huyu var. O gece mutlaka ya maddi zararla yada etraftaki insanlarla kavga ile bitiyor. Ama bu çok nadir yaşadığımız bir şey, sadece özel günler gibi mesela. Ama o bile insanı bezdiriyor, ki sizi düşünemiyorum. Yani kısaca bende alkolü bulanın arkasından saygı ile ananlardanım!
Allah yardımcınız olsun, umarım ne eşinize nede size bir zarar gelmeden bugünleri aşarsınız ve geçmişi silip, boy boy çocuklarınızla huzurlu, mutlu bir hayatınız olur:dua:

Ben malesef iyi günde kötü günde diye düsünmeyenlerdenim. Bu sözde ki kötü gün insanin istemeden basina gelen kötü bir seydir. Sizin esiniz kendi istegiyle alkole baslamis. Ben tedavi olmadigi sürece dönmezdim, hergün bunun stresini yasayip yaslanip gitceksiniz. Ben alkolu birakmayi sart kosardim yoksa dönmezdim.

Alkollüyken yaptıklarını kameraya çekseniz ve sonra izletseniz belli tedavi için ikna olur.

Back