- 25 Ocak 2016
- 2.143
- 4.249
- 83
- Konu Sahibi Araftaki35
Merak ettim, esiniz calismiyormu?
Sürekli iciyorsa islerini nasil hallesiyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzenimin esi çalışmıyordu panik atak hastasiydi engelli çocuğu vardı onun maasiyla geciniyolardi.adam annesini karısını bile evden kovuyodu artık evdeki bütün eşyaları satmaya başlamıştı içki almak için tedavi bile olamadı doktora bile içkili halde gitmiş o derece yani.sonunda vefat etti iste.Çok üzüldüm kuzeniniz için.son zamanlarda esim de şiddete çok meğilli sağa sola saldıran sürekli herkesle kavga eden bana bile teşebbüs eden biri haline gelmişti.bilseniz aslında eskiden ne kadar nazik romantik anlayışlı saygılı biriydi.nasil böyle bi canavara dönüştü bilemiyorum ve kahroluyorum.
Umarim her sey gönlünüzce olur.Sizi cok iyi anlayabiliyorum ama alkol bagimliligi cok zor.Umarim birakabilir esiniz.Siz de üzmeyin kendinizi.Üzülmeyin lütfen zaten buraya yazmamdaki sebep tecrübelerinizden faydalanmak.onca şeye rağmen hala umudum var birşey olacak ve eskiye döneceğiz diye hayal ediyorum ama işte o istemeden de sadece hayal de kalıyor malesef..
Evet çalışıyor ama eskiden çok sevilen biri olduğundan alkollü işe gitse bile kimse ses etmiyor tabi suanlik.Merak ettim, esiniz calismiyormu?
Bosanacagimi söyledim ama bağımlılık öyle bisey ki ne es ne iş ne de aileyi gözü görüyor.sen bilirsin diyor sadece.Balıklı rum hastanesinde güzel bir tedavisi var diye biliyorum. Ekonomik durumunuzun izin verdiği ölçüde tabi.
Eğer balıklı rum hastanesi mümkün degilse devlet size yardımcı olacaktır.
Bağımlılık tedavi edilebilir.
Ama hastanın öncelikle hasta olduğunu ve tedavi olması gerektiğini kabul etmesi gerekiyor.
Tadavi olmazsa boşanacaginizi söyleyin. Ve sözünüzün arkasında durun.
Nazik ve içten cevaplarınız için çok teşekkür ederim.uzulmemek elde değil hala seviyorum onu onsuzluga sabrediyorsam eskisi gibi olacağımız günleri hayal etmendir tabi bir de umarım bu davranisimla olumlu biseyler olur diye.ne kadar sürecek bu süreç sonu nereye varacak hiç bilmiyorum.Umarim her sey gönlünüzce olur.Sizi cok iyi anlayabiliyorum ama alkol bagimliligi cok zor.Umarim birakabilir esiniz.Siz de üzmeyin kendinizi.
O zaman boşanın.Bosanacagimi söyledim ama bağımlılık öyle bisey ki ne es ne iş ne de aileyi gözü görüyor.sen bilirsin diyor sadece.
O kötü günler aklıma gelince ben de aynısını düşünüyorum ama sonra diyorum o şimdi hasta isteyerek birşey yapmıyor gerçekte bu kişi değil sende bırakırsan hiç toparlayamaz diyorum.cunku bi kaç kez benden uzak dur sana istemeden zarar verebilirim bunu isteyerek yapmam bil dedi.O zaman boşanın.
Yapacak bi şey yok.
Herkes tercih ettiği hayatı yaşayabilir.
Adam gibi bir hayatı değil de , alkolik bir hayatı tercih ediyorsa yaşasın. Siz karışmayın.
Nazik ve içten cevaplarınız için çok teşekkür ederim.uzulmemek elde değil hala seviyorum onu onsuzluga sabrediyorsam eskisi gibi olacağımız günleri hayal etmendir tabi bir de umarım bu davranisimla olumlu biseyler olur diye.ne kadar sürecek bu süreç sonu nereye varacak hiç bilmiyorum.
Çok üzüldüm sizin içinde.bagimlilik öyle bisey ki sadece yaşayan bilir.esimin kalbi de ruhu da çok güzeldir karıncaya kıyamaz hepÜzgünüm böyle dedigim icin ama ben de inanmiyorum düzelecegine.Düzenli alkol kullanan bir babanin kiziyim.Benim hayatimi cok etkiledi alkol.Bir de sizin esiniz sabahtan basliyormus icmeye.Ciddi alkollik.Düzenli olarak günde bir kadaeh sarap icmek de bagimlilik sinifina giriyor.Bence kendi iyiliginiz icin uzak durun.
Hasta ama deli değil. Yani doğru ile yanlışı ayırt edebilecek durumdaO kötü günler aklıma gelince ben de aynısını düşünüyorum ama sonra diyorum o şimdi hasta isteyerek birşey yapmıyor gerçekte bu kişi değil sende bırakırsan hiç toparlayamaz diyorum.cunku bi kaç kez benden uzak dur sana istemeden zarar verebilirim bunu isteyerek yapmam bil dedi.
Karşısındakini düşünürdü.cok duygusal ve kırılgan olması içine kapanık olması nedeni ile başladı tahminim ve süreç bağımlılığa kadar geldi.Çok üzüldüm sizin içinde.bagimlilik öyle bisey ki sadece yaşayan bilir.esimin kalbi de ruhu da çok güzeldir karıncaya kıyamaz hep
2 kez ailemin evine geldi.ilkinde babam ve ablam evdeydi bira içmiş zaten kokuyordu.sadece artık bira içeceğim ağır içkiler değil demek için mi içti bilmiyorum ama 20 gündür görmediği eşinin yanına en azından o gün içerek gelmemeliydi.onunla dönmeye karar vermiştim o halde gelince gitmedim.23 gündür dönmeniz için, içi boş vaatler harici ne yaptı?
Psikiyatrik tedavi alsın amateme yönlendirirler. Destek olun çok üzüldümÖncelikle herkese merhabalar bu benim ilm paylaşımım forumu uzun zamandır takip edip sizlerin benimkine benzer konulardaki yorumlarınizı inceleyip yıllar sonra neden uye olumuyorum ki dedim ve burdayım.ben 7 yıllık evli 30 yaşında çalışan bi bayanım eşimle aramızda 13 yaş var benden büyük olması saygılı olması çalışkan olması ile dikkatimi çekti ve 8 aylık nisanliliktan sonra aşkla evet dedik ve evlendik.evleninceye dek 1 kez içki kullandığını gördüm sevgili bile değildik o zamanlar.olabilir diyerek çok üzerinde durmadim neyse evlendik herşey rüya gibiydi ta ki ben ilk gece vajinismus olduğumu öğreninceye kadar.bunun stresi yetmezmiş gibi esim ailesini yaptığını bildiğim herşeyi kendi borçlanıp yapmış ertesi gün öğrendim.tam 11 ay vajinismusla savaştım zaman zaman ölmek boşanmak vs bile düşündüm ama esim her zaman bana destek oldu hakkını yiyemem.11 ay sonra herşey yoluna girdiğinde çok mutlu 3 yilimiz oldu örnek çifttik sonrasında bitmeyen borçlar aile olayları yıpratıcı sürecin bıraktığı tahammulsuzlukle esim haftada 2 içki durumunu önce 3 sonra4 derken artık hergün sabah gün doğmadan başlıyor gece bile arada kalkıp içiyor içkisi azalınca panikle koşarak yedekliyor.kullandigi içki miktarı artınca habersiz kredi çekmiş derken biradan rakıya sonra votkaya en son ise kacak içkiye ilerledi süreç.hakaret küfür sürekli uyku hali ve hayattan kopma hatta arada intihar düşüncesi.. 23 gündür baba evindeyim biliyorum aslında o çok iyi biri isteyerek yapmıyor söylemiyor ama 3 senedir bende stresten vertigo ve bitmeyen ağız yaraları oldu.onu iyilestirebilir miyim sevgi herşeyi düzeltir mi lütfen tecrübesi olan yada fikri olan varsa yol göstersin.cok uzun oldu biliyorum ama en kısa hâli ile yazmaya çalıştım.tesekkurler.
2 kez ailemin evine geldi.ilkinde babam ve ablam evdeydi bira içmiş zaten kokuyordu.sadece artık bira içeceğim ağır içkiler değil demek için mi içti bilmiyorum ama 20 gündür görmediği eşinin yanına en azından o gün içerek gelmemeliydi.onunla dönmeye karar vermiştim o halde gelince gitmedim.
Keşke tedaviye ihtiyacı olduğunu kabul etse onun için herşeyi yaparım ama birseyim yok diyen birine ne deseniz fayda etmiyor.Psikiyatrik tedavi alsın amateme yönlendirirler. Destek olun çok üzüldüm
Alkol bağımlılığı tedavi edilmesi gereken bir süreçtir. Kendi başına yapamaz.yardım almasi lazim.dönecekseniz bu şartla dönün. Önce tedaviye baslasinEvet hakkını yiyemem çok iyi günlerimiz oldu nazımı da çekti ev işlerini de de yardımcı oldu o 3 senede.aslinda her yolu denedim 2015 in ortasında başlayan bu süreçten 23 gün öncesine kadar çünkü onu seviyorum ama söylediği ağır hakaretler küfürler sürekli herşeyi benden sebep bilmesi ve artık kişisel bakımını bile yapamayacak derecede sürekli sarhoşluğu beni bu noktaya taşıdı belki dedim benden vazgeçemez ve içkiyi bırakmayı seçer..