- Konu Sahibi Araftaki35
Kısmen çok şükür en azından içki konusunda suanlık birşey yokDüzeldimi sizin ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kısmen çok şükür en azından içki konusunda suanlık birşey yokDüzeldimi sizin ki?
Allah yardımcınız olsun inşirah süresini size bol bol okumanızı tavsiye ederım namaz kılmıyorsanız ona da başlayın ve rabbime bırakın kuldan isteme rabbimden işte hakkında varsa olur zaten hakkında yoksa da rabbim bir yoluna koymusturDurumumuz aynıymış hemen hemen..peki şimdi nasılsınız düzeldi mi eşiniz?
Bazen kendime de kızıyorum çok ilgi ve sevgiye ihtiyacım olduğu zamanlar eğer ilgisizse hircinlasip kırıcı oluyorum.su durumda en iyisi Allah a sığınmak çünkü ıçimdeki öfke yi kırgınlığı sevgisizligi bir tek o anlar ve çare bulur.
Bu akşam esim gidersen bir daha beni arama sorma merak etme dedi bende çok kızgındım yıllardır beni dinlemeyen anlamayan duymayan bi adam vardı şimdi azıcık duymaya başlayınca öfkemi kusmak istedim öfkem bitmeden sevgim yetersiz kalıyor eğer öfkem dinerse sevgim artar dedim beni ve sorunlarımızı dinlemeyince çektim geldim.
Konuşma tarzım da çok agrasiflesti kırıcı sınırlı biri oldum icimde birikenleri nasıl yok edebilirim siz nasıl başardınız??
Siz inşirah suresi işlemi refaha erdinizAllah yardımcınız olsun inşirah süresini size bol bol okumanızı tavsiye ederım namaz kılmıyorsanız ona da başlayın ve rabbime bırakın kuldan isteme rabbimden işte hakkında varsa olur zaten hakkında yoksa da rabbim bir yoluna koymustur
Bence hata ediyorsunuz, ya koşulsuzca yanında olun yada tamamen bitirin. Tedavi sürecinde eski konuları açmanız, içinizdekileri kusmanız doğru değil. Ama gerçekten tedavi oluyor mu? Tedavi olurken içmesine doktorlar izin veriyor mu? İyileşmesine sevindim eğer iyiye gidiyorsa, tedavi olmak istiyorsa siz kendinize biraz ket vurun. Onu hasta olarak kabul edin.Geç cevap için kusura bakmayın.buraya yazmayali uzun zaman oldu
Tabi o arada da çok şey oldu.esim 2 aydır ailesiyle kalıyor çok büyük iyileşme var ama tamamen bırakmamış içkiyi ama dediğim gibi çok çok az içiyor sağlığı da tabi hızla iyiye gidiyor hal boyle olunca son sans verme fikri yeniden aklima girdi ancsk sorun şu ki ikimizde birbirimize kası tahammulsuzlesmisiz.cok kırgın kızgınım o işe hiçbirşeyolmamış gibi davranmami yeniden mutlu olmayı istiyor.bende istiyorum ama onca ay yaşananlar var konuşulmadan icimdekileridökmeden hiçbirşey olmamış gibi yapamıyorum.az önce beraberdik ben konuşmak isteyince durumumuzla ilgili suratını eksitmeye of lamaya başladı her zamanki gibi... Bende konuşmayacaksak burda işim yok diyip çekip geldim.
Sonra pişman oldum bi taraftan çünkü tam iyileşiyor eski sakinliğine iyi hâline dönüyordu bense ona destek mi olmalıydım tamamen iyileşmeden yuklenmemelimiydim diye kurdum durdum
Içimdeki öfke yi yanlızken icimde tutuyorum herşey iyiye gidiyor olumsuz şeyleri hatırlatıp durma destek ol diyorum sonra buluşunca ıçimdeki canavar uyanıyor.
Herhangi bir hastane yada doktor ilac vs yok sadece ailesiyle kaldigi bu surecte kendine gelmis beslenmesi sagligi iyi durumda ickiyi ise hergun yine iciyor ama mesela iki bira.yani bende zaten bu yüzden tutamıyorum kendi mi patliyorumBence hata ediyorsunuz, ya koşulsuzca yanında olun yada tamamen bitirin. Tedavi sürecinde eski konuları açmanız, içinizdekileri kusmanız doğru değil. Ama gerçekten tedavi oluyor mu? Tedavi olurken içmesine doktorlar izin veriyor mu? İyileşmesine sevindim eğer iyiye gidiyorsa, tedavi olmak istiyorsa siz kendinize biraz ket vurun. Onu hasta olarak kabul edin.
Valla biraz insan düşününce imanı aşkın da dünya düzenin gelip geçici olduğunu farkedip allaha sığınıyor bn de boşanmada döndün çok zor zamanlardan geçtim 2 tane çocuğum var dua ettim rabbime bıraktım inşirah sıkıntılar için niyet et oku cuma suresınıde eşinin düzelmesi için niyet et ama içten inanarark oku takdir allahın bn etkisini gördümSiz inşirah suresi işlemi refaha erdiniz
merak etmiştim sizi buldum konunuzuHerhangi bir hastane yada doktor ilac vs yok sadece ailesiyle kaldigi bu surecte kendine gelmis beslenmesi sagligi iyi durumda ickiyi ise hergun yine iciyor ama mesela iki bira.yani bende zaten bu yüzden tutamıyorum kendi mi patliyorum
Çok haklısınız yanlızken ben de sizin gibi düşünüyorum eşimleyken kırgınlıklarımi üzüntümü anlasin hak versin istiyorum ve yine bi konu açıyorum... kesinlikle sizin dediginiz gibi ya susmalı ya uzak kalmalı.merak etmiştim sizi buldum konunuzu
bu iyileşme sürecinde ya destek olun eskilerden hiç açmayın
ya da hiç yaklaşmayın kendinizi tutamıyorsanız
yarın birgün oldu birleştiniz yine bunları açarsanız o yine eski hale dönerse eşi yaptı derler oda sen yaptın diyebilir
Keşke tedaviyi kabul etse..ama iyiye gidiyor tabi inşallah kalıcı olurTedavi olsun.
Ama davranışları tavrı vs düzeldi az içtiği belli de tabi tamamen bırakması lazım ve hayat boyu uzak kalmasi gerekiyor..Tedavi olmadan olmaz, bağımlı bir kişi azaltarak bırakamaz. Bir de bağımlı kişiler genelde içkileri saklar gizlice icerler, bu şekilde daha az içtiklerine inandirirlar karşisindakini.
Evi kontrol edebiliyorsanız bakın gizli yerlere, saklama konusunda acayip yaratıcı oluyorlar.Ama davranışları tavrı vs düzeldi az içtiği belli de tabi tamamen bırakması lazım ve hayat boyu uzak kalmasi gerekiyor..
Tamamen bırakmış değil evet ufak pet şişe de yakaladım ama eskiden eşim kahvaltı bile yapmadan sabah başlardı içmeye öğleye kalmaz sarhoş olurdu uyur uyanır gece sabaha kadar devam ederdi ayakta duramazdı kişisel bakım vs asla yapamayacak dereceye gelmişti.Evi kontrol edebiliyorsanız bakın gizli yerlere, saklama konusunda acayip yaratıcı oluyorlar.
Anlattığınız şekilde bağımlı birinin tek başına bırakması çok zor.
Çok kaptırmayın kendinizi sonra daha büyük hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.
Çok haklısınız bu soylediklerinizi geçen sene birazını yaşadım tuvalet diye salona giriş kapısına gidiyordu gece yarısı hep takip ediyordum yatağa vs kusuyorduSürekli alkol kullananların beyin zarı incelir. Ve beyin zarı inceldi mi iyice sapıtıyorlar. Atıyorum salonun ortasına idrarını yapar, olur olmayacak şeyler yaparlar aşırı agresif olurlar.
Eşiniz sizden 13 yaşda büyükmüş.
İyi düşünün taşının hayata bir kere geliyorsunuz.
Bu durumu yaşamak hiç bir bayana müstehak değildir.
Bulgaristan göçmeni eşim.bizde normal diyor ki gerçekten de onlarda normal görülüyor hepsi kadın erkek şarap bira vs..Çok kötü olmuş...ne derdi vardı da içkiye verdi