- 23 Eylül 2014
- 3.621
- 4.098
- 333
- Konu Sahibi Araftaki35
Vicdanın ne istiyorsa onu yap. Allah kalbine ferahlık versin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakın onu o halde bırakmayın çalabildiğiniz tüm kapıları çalın ailesine yakınlarına haber verin bunu kendiniz için vicdanınız ve insanlığınız içim yapınHerkese iyi geceler.bugun 20 gun aradan sonra esimi görmeye gittim 10 dakika ancak durdum isim vardı çıkmam lazım di.o kadar zayıflamış ki incecik kalmış inanamadım görünce çok duskunlemis hareket edecek hali yoktu.yutkunma ve çiğneme problemi var yemek yiyemiyormus ki zaten iştahı da yok.ben tabi doktor konusunu açtım yine doktoru duyunca tersledi moralimi bozmayami geldin vs dedi bende o sinirle çektim gittim.sonra mesaj attım bundan sonra ne sesimi duyacaksin ne yüzümü göreceksin belki sana bu iyi gelir yazdım. Sen kendine iyi bak benim sonum belli yazmış bu mesajı içime oturdu o hali gözümün önünden gitmiyor orda ölümü isterken arkamı dönüp birşey yokmuş gibi yasayamiyorum kim yaşayabilir ki?
Ailesiyle hiç görüşmedik arasam zorla hastaneye gotursek mi desem ya terslerlerse diyip vazgeçiyorum.yaninda birkaç gün kalacağım gerekirse zorla çorba vs yedirecegim kimsesiz orda tek başına olumu beklemesi kalbimi sıkıştırıyor nefes alamıyorum öleceğini düşündükçe
Yarın yanına gideceğim onu bu halde bırakıp yokmuş gibi hayatıma devam edemiyorum babasını arayacağım izin alıp gel zorla doktora götürelim diye onlar anne babası ve kardeşi olarak nasıl yanlız bırakıp ne halin varsa gör diyebiliyorlar bilmiyorumSakın onu o halde bırakmayın çalabildiğiniz tüm kapıları çalın ailesine yakınlarına haber verin bunu kendiniz için vicdanınız ve insanlığınız içim yapın
Ailesi de sahip çıkmazsa vardır mutlaka bir yolu polis hastane filan illaki yol gösteren olur.Gerçekten çok zor bir durum Allah yardımcınız olsunYarın yanına gideceğim onu bu halde bırakıp yokmuş gibi hayatıma devam edemiyorum babasını arayacağım izin alıp gel zorla doktora götürelim diye onlar anne babası ve kardeşi olarak nasıl yanlız bırakıp ne halin varsa gör diyebiliyorlar bilmiyorum
Ailesi yarim saatlik mesafede oturuyor malesef annesi evlatlıktan reddetmiş bi daha da yanına gitmemiş 1 buçuk fln oldu.babasi bize yakın olmak için aldıkları evi tadilatı nedeniyle haftada 1 uğruyor ama sadece tadilatla ilgileniyor oğlunun durumunu görmezden geliyorlarAilesi de sahip çıkmazsa vardır mutlaka bir yolu polis hastane filan illaki yol gösteren olur.Gerçekten çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun
Arkadaşım adam bu kadar kötü durumdaysa ona bakıcılık yapmak yerine ambulans çağırıp hastaneye yatmasını sağlayın.Herkese iyi geceler.bugun 20 gun aradan sonra esimi görmeye gittim 10 dakika ancak durdum isim vardı çıkmam lazım di.o kadar zayıflamış ki incecik kalmış inanamadım görünce çok duskunlemis hareket edecek hali yoktu.yutkunma ve çiğneme problemi var yemek yiyemiyormus ki zaten iştahı da yok.ben tabi doktor konusunu açtım yine doktoru duyunca tersledi moralimi bozmayami geldin vs dedi bende o sinirle çektim gittim.sonra mesaj attım bundan sonra ne sesimi duyacaksin ne yüzümü göreceksin belki sana bu iyi gelir yazdım. Sen kendine iyi bak benim sonum belli yazmış bu mesajı içime oturdu o hali gözümün önünden gitmiyor orda ölümü isterken arkamı dönüp birşey yokmuş gibi yasayamiyorum kim yaşayabilir ki?
Ailesiyle hiç görüşmedik arasam zorla hastaneye gotursek mi desem ya terslerlerse diyip vazgeçiyorum.yaninda birkaç gün kalacağım gerekirse zorla çorba vs yedirecegim kimsesiz orda tek başına olumu beklemesi kalbimi sıkıştırıyor nefes alamıyorum öleceğini düşündükçe
Ambülans cagirsam gitmek istemese bile götürürler mi? Bilginiz varsa lütfen yardımcı olun.Arkadaşım adam bu kadar kötü durumdaysa ona bakıcılık yapmak yerine ambulans çağırıp hastaneye yatmasını sağlayın.
Sizin tedavinizle iyileşmez aksine nasıl olsa bu şekilde kabul ediliyorum diyerek sizin geçici çözümlerinizden sonra daha kötüye gider,daha çok içer.
Adam grip değil ki çorbayla iyileşsin.
Hastalığı her neyse ciddi tedavi gerekli.
Kendi istemese de ambulans çağırın,yatırsınlar hastaneye.
Bu kadar kötü durumdaysa istemediğini söyler en fazla.Ambülans cagirsam gitmek istemese bile götürürler mi? Bilginiz varsa lütfen yardımcı olun.
112 yi arayıp anlatın. Onlar sizi yönlendirir.Ambülans cagirsam gitmek istemese bile götürürler mi? Bilginiz varsa lütfen yardımcı olun.
Kime sorsam ambulansı boşuna çağırma gitmek istemiyorsa kimse onunla ikna etmek için uğraşmaz diyor.yatalak olsa yerinden kalkamayacak olsa sedyeden inemez mecbur kalır diye düşünüp çağıracağım ama yatalak değil ki kalkıp yürüyebiliyor boşuna çağırmış olursam beni yanında hiç istemez uzaklaşır tehdit olarak algılar diye de düşünüyorum.birkac gün kalacağım yanında ailesini çağırıp destek isteyeceğim tek başıma tutup kolundan götüremem ki malesef siz doğru tahmin ettiniz eşimin amcası akciğer kanserinden vefat etti 3 sene oluyor çok etkilenmişti hala daha atlatamadı bir de amcası ona ölmeden önce sende bana benziyorsun benim gibi olacaksın demiş o sözü unutmuyor ben amcam gibiyim diyip duruyor sanırım o sizden sonra kendini ölüme ittiUyuşturucu bağımlıları bile zorla hastaneye yatırılmıyor, alkolik olduğu için kimseyi zorla ambulansa almazlar.
Alkolik insanların tamamı yavaş yavaş ölmek istedikleri için bu hale gelirler. Eşinizin sebebi nedir? Ailesinde çok sevdiği,kaybettiği, onun gibi olmak istediği biri var mı?
Bana amcasını öne sürmesi daha çok bahane gibi geldi, alışkanlıklarda hep bir sebep bulunur.Kime sorsam ambulansı boşuna çağırma gitmek istemiyorsa kimse onunla ikna etmek için uğraşmaz diyor.yatalak olsa yerinden kalkamayacak olsa sedyeden inemez mecbur kalır diye düşünüp çağıracağım ama yatalak değil ki kalkıp yürüyebiliyor boşuna çağırmış olursam beni yanında hiç istemez uzaklaşır tehdit olarak algılar diye de düşünüyorum.birkac gün kalacağım yanında ailesini çağırıp destek isteyeceğim tek başıma tutup kolundan götüremem ki malesef siz doğru tahmin ettiniz eşimin amcası akciğer kanserinden vefat etti 3 sene oluyor çok etkilenmişti hala daha atlatamadı bir de amcası ona ölmeden önce sende bana benziyorsun benim gibi olacaksın demiş o sözü unutmuyor ben amcam gibiyim diyip duruyor sanırım o sizden sonra kendini ölüme itti
Sizce yanında kalmaya gitmemelimiyim? Kafam çok karışık artık zaman yok hata yapmamam vakit kaybetmemem lazımBana amcasını öne sürmesi daha çok bahane gibi geldi, alışkanlıklarda hep bir sebep bulunur.
Ben düşündüğünüzün aksine annesinin doğrusunu yaptığını düşünüyorum, böyle bir adam dibi görmeden yardım almaz.
Yakın akrabam bunun en iyi örneği, sürekli yanında olundu, yardım edildi, bu şekilde durumun vehametini anlayamadı çünkü hep birileri yanındaydı.
En sonunda ölerek veda etti bu hayata.
aileniz ne diyorSizce yanında kalmaya gitmemelimiyim? Kafam çok karışık artık zaman yok hata yapmamam vakit kaybetmemem lazım