• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alkolik eşim ve evliliğimiz

Mutlaka üzüleceksiniz, ağlayacaksınız ve evet biraz yıpratıcı oluyor ama hayat boyu öyle bir adamı çekmek inanın ki çok çok daha yıpratıcı. Birkaç ay üzülüp ağlarsınız daha sonra sarhoş muhabbeti kahrı çekmeden hayatınıza temiz ve güzel devam edersiniz.
Doğru söylüyorsunuz.kendimi bu durumdan kurtarmalıyım yoksa sinir hastası olacağım.iyiki kimseye haber vermeden eşimle bir hafta dönüp yasamisim çünkü bir kaç saatlik buluşmalarda hep dikkatli davranıyor azalttığına inandiriyordu ama aynı evde üst üste bir kaç gün kalınca iyi izleyebildim ilk günler az az içti çok güzel sohbet ettik güldük eğlendik üçüncü gün eve içkili gelip yanında da getirmeye gizli içmeye çalıştı 4. Gün artık resmen eskisi gibi yüzüme baka baka içti...
Mış gibi yapmayı anca 2 gün başarabildi.
Oysa ben 1 2 hafta içinde geri dönmeyi planliyordum evime :(

Dün ufak tefek mutfak eşyalarımı kolileyip aldim diğer eşya paylaşımını da hafta sonu konuşmayı planlıyorum.evimi düzenimi çok özleyeceğim şuan kalacağım yer soba ile ısınıyor ve çevresi semt olarak çok kötü bir yer inşallah alışabilirim:(

Tabi bu arada eşimin kararimdan haberi yok henüz konusmadim haftasonu konuşacağım çok çok çok zor olacak...

Dün ufak tefek mutfak eşyalarımı kolileyip aldim diğer eşya paylaşımını da hafta sonu konuşmayı planlıyorum.evimi düzenimi çok özleyeceğim şuan kalacağım yer soba ile ısınıyor ve çevresi semt olarak çok kötü bir yer inşallah alışabilirim:KK43:
Ailenin yanina mi donuyorsun? Evi toplarken esin nasil farketmiyor?

Ailenin yanina mi donuyorsun? Evi toplarken esin nasil farketmiyor?
Ailemin yanındaydım 6 aydır ama bir kaç gün düzeldim dediği için eve dönmüştüm.benim ailem memlekette esim de şuan ailesiyle kalıyor sadece beraber 3 gün kaldığımız dönemde geldik eve.zaten çok az bi eşyamı aldım işte kendime özel kupam çerçeve vs gibi yani öyle kolu koli değil 6 7 parca.

İşe gitmiyor mu? Akşamları mı içiyor sadece? İçince karakteri değişiyor mu? Sarhoş oluyor mu?
Işe gidiyor işten çıkınca başlıyor içmeye gece uyuyup uyanıp içiyor haftasonu gözünü acar açmaz başlıyor.sarhos olmaması mümkün mü sizce?paylasimimda neler yaşadığımı yazmıştım karakteri değişiyor sinirli alıngan ve kavgacı agzi bozuk oluyor normalde eskiden hiç kufretmezdi çok nazik kibar anlayışliydi

Biz konunun başından beri söylüyoruz. Bu adamın düzelmeye niyeti yok, isteği de yok. Siz kendi hayatınızı kurtarın.
Bu konunun destek olmakla bir ilgisi yok. Yani eşlerden birisi işsiz kalır, hasta olur, yatalak olur bakarsın, destek olursun, bırakmazsın. Ama sizin eşiniz kendi isteği ile içip, bırakmaya tedavi olmaya da niyeti yok. 5-10 sene sonra pişman olursunuz, hayat kısa ve güzel bu insanla heba etmeyin.

tedavi olmuyorsa hiç zorlamayın. bir arkadaşımın eşi de böyleydi ve yok olmuyor ,düzelmiyor, çok zor RABBİM yardımcınız olsun

Biz konunun başından beri söylüyoruz. Bu adamın düzelmeye niyeti yok, isteği de yok. Siz kendi hayatınızı kurtarın.
Bu konunun destek olmakla bir ilgisi yok. Yani eşlerden birisi işsiz kalır, hasta olur, yatalak olur bakarsın, destek olursun, bırakmazsın. Ama sizin eşiniz kendi isteği ile içip, bırakmaya tedavi olmaya da niyeti yok. 5-10 sene sonra pişman olursunuz, hayat kısa ve güzel bu insanla heba etmeyin.
Evet sizler bana hep doğru yolu gösterdiniz mantıklı olanı anlattınız yanımda olduğunuz çok teşekkür ederim çok haklısınız.

Ne yaptiniz? Bosanmayi konustunuz mu esinizle?
Konuştum.hep döneceğimi düşünmüş ciddi olduğumu düşünmemiş o yüzden hıçkıra hıçkıra ağladı tabi o oyle olunca bende...
Sonra biraz konuştuk onun içkiyi bırakmak istemediğini benim bu şartlarda dönmemin mümkün olmadığını kaç aydır beklediğimi artık sabrının umudumun kalmadığını söyledim.tamamen içkiyi bırakamam diyor hala.davayi açacağım hatta anlaşmalı birlikte açalım dedim ciddimisin vs dedi bence hala ciddi olduğumun farkında değil hafta ici tekrar konuşacağım..

Back