• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alkolik eşim ve evliliğimiz

azaltmak olmaz.. o soz tutulmaz.. kesin ve kati bir sekilde tedavi olmali birakmali bir damla dahi icmemeli kabul etmeyin bu sarti.
Kabul etmiyorum zaten artık onu 1 saat öyle görünce 1 hafta ağlamaktan gece gündüz onu başına gelebilecekleri düşünmekten ruh gibi yaşıyorum görüşmesem meraktan ölüyorum.sanirim en iyisi gorusmemek :(

Bitecek diye telaşlanıp stokluyorsa hastadır.
Ve tabiki hasta olduğunu kabul etmez.
Randevu alsın siz dönmeden.
Tedavi olmayı kabul etsin.
Değilse bu iş bitti. Deyin.

Zaten tedavi olmak istemiyorsa ciddi sıkıntı.
Hayatından gayet memnun.
Olmadı boşanacaksınız. Başka çaresi yok.

Alkolik biri ile yaşam sürmek çok zor.
Babam düzelmedi. Cezaevine girdi de,öyle içemedi.
Çıkınca içer bence. Yapmadığı şey değil.
Yani düzeleni görmedim herhalde.

Ben babamda yasadim ayni durumu malesef ve asla kabul etmiyor alkolik oldugunu.ne kazandiysa ickiye yatirdi. Birgun kopek olduren icti birgun bira birgun raki birgun viski nekadar parasi varsa ona gore aldi ama hep icti. Kucukken sokakta devrilmis yattigi yerde uyumus toplayip surukleyerek getirirdik. Hic siddeti olmadi sukur ama hem kendine yapti hemde bize etkilerini yasatti. Borc bataklarimi dersiniz hacizler mi. Ki annem hala cekiyor. Ben evlenirken babami tembihledim sakin esimi arayip para isteme dedi. Nasil burseydir siz dusunun:KK43: kiralarini ve bir kisim giderlerini ben karsiliyorum. Ilk ise girdigimde dedemlerin ahir gibi eski evinden cikardim onlari halisindan avizesine koltugun beyaz esyasina herseylerini dizdim babama dedim yapma sana tedavi ayarlayim diye ben alkolik degilim dedi. Halada oyle diyor 73 yasinda para bulursa hemen icti aliyor. Kismi felc gecirdi. Koah hem alkol hem sigara tam gaz. Halade borclarla ugrasiyoruz. Gidiyor turkcell telefon aliyor ikinci el satiyor parasiyla icki aliyor. Sonra gidiyor evkurdan aliyor. Bankadan kredi cekiyor. Bir emekli maasi var 5-6 yerden hacizli kesintili aliyor.Bir donem olde kurtulayim dedim cildirmistim.sonuc asla akillanmayacak ve olene kadar boyle devam edecek. Daha cok gencsin git kendi hayatini kur. Anneme diyorum neden ayrilmadin. Cocuklarim icin dedi. Cocugunda yok henuz ayril. O sana acimiyor sana bunlari yasatmaya hakki yok. Asla duzelmeyecek uzgunum:KK43:

Kabul etmiyorum zaten artık onu 1 saat öyle görünce 1 hafta ağlamaktan gece gündüz onu başına gelebilecekleri düşünmekten ruh gibi yaşıyorum görüşmesem meraktan ölüyorum.sanirim en iyisi gorusmemek :KK43:
Ya ben sizin kadar vefalı bir eş görmedim, ben de eşimle severek evlendim ama bu kadar tahammül edemezdim sanırım. Eşiniz iyi biri, belki kötü olsa daha rahat bırakabilirdiniz. Alkolde benim hep bildiğim şiddet de oluyor ama eşiniz öyle değil sadece kendine zarar veriyor.
Siz kendinizi suçlamayın vajinismustum, çocuk yapmadım, ailesi böyle yaptı falan diye. Bunlar hep bahane, insanlar çok daha büyük sıkıntılar yaşıyor ama herkes içmiyor. Bence de hem tedavi olması hem psikolojik destek alması gerek. Allah yardımcınız olsun.

Çok teşekkür ederim bu yazıyı daha önce okumuştum çoğunda kendimi buldum son aile hakkındaki kısmi hariç.alkol ve alkolizm le ilgili yıllardır olmadigim yazı yorum kalmadı bazıları tamamen düzeldiğini herşeyin iradeye bağlı olduğunu bazıları bağımlılığın geriye dönüşü olsa bile tekrar başlamasının çok yüksek ihtimal olduğunu hayat boyu süren hastalık gibi olduğunu söylüyorlar.
Ama onlar içkiyle uyuşup hayal aleminde gezerken olan bizlere oluyor sürekli stres altında uzun süre kalmanın zararları o kadar fazla ki saymakla bitmez. Sonumuz hayır olsun tek duam herşeyin hayırlısının olması ve sabır güç sağlığımızın kuvvetli olması.bzim gibi bu durumu yaşayanlara Allah yardım etsin.
Amin... İnşallah siz de bir an evvel kurtulursunuz. Yaşadıklarınız çok zor. Allah eşinize farketmeyi nasip etsin ki görebilsin nereden nereye geldiğinizi...

Merhabalar çok üzüldüm sizinde bu durumda olmanıza. Malesef benim esim de öyle başladı en başından anlatayım.ben eşimden 13 yaş küçüğüm evlendiğimde 11 ay vajinusmus yaşadım bu süreçte başladı aslında 1 yada2 bira içiyordu bende benim yüzümden diyip ses etmiyordum ki asla eşimbu problemimi yüzüme vurmadı hep çok iyi davrandı sabretti birlikte olmak için beni asla zorlamadı.evlendigimizde eşya ve düğün borcu oduyorduk bi taraftan da onun stresi derken ben düzeldim ilişki oluyordu ama bu seferde ilişki anında canım yinede yanıyordu tamamen iyilesmem3 yılımı aldı. Eşimin ailesi çok bencildir herşeye karışır yakın yaşama istekleri hep eşimi ailesi ve benim aramda kalmasına sebep oldu ilk 1 yıl haftada 1 2 bira sonrasında arttı.4. Yilimizda başladı herşey önce haftasonu iki gün sonra cuma cumartesi pazar oldu 3 gün..çok kavga ettim kızdım küstüm ayrı yattım sonunu görüyordum çünkü keyif alıyordu içerken ve inmeyeceğini söyleyip söz verip yine içiyordu eskiden söz verince muhakkak tutar asla bi yere gidilcekse bekletmezdi
Derken önce ufak yalanlarla başladı sayısını hatırlamıyorum kaç kez saatlerce onu camda bekledim on dakkaya geliyorum diyip saatlerce gelmezdi arkadaşlarıyla muhabbet bira ortam hoşuna gidiyor stres attığını söylüyordu.once arkadaşlarını uzaklaştırmaya çalıştım esim gitti buldu yeni bi arkadaş.kartlarini elinden aldım yeni kart çıkarıp kredi çekti.derken evde içmeye başladı gece iki saatte bi uyanıp içiyor gündüz uyanır uyanmaz içiyor.suan ayık 1 dakikası bile yok.keskelet çare olmaz ama ilk evlendigimizde tavrımı koysaydım herşey bambaşka olurdu ama abartmıyor nasılsa sadece 1 2 içiyor diyip ses etmedim.bi insan hergün yada iki günde bi içiyorsa muhtemel bağımlı adayıdır bunu ben çok acı öğrendim siz siz olun önleminizi alın.boyle şeylerin başıma geleceğini tahmin bile edemezdim insanin başına herşey her an gelebiliyormus hiçbirşeyin garantisi yokmuş bu hayatta.
Üzüldüm. Esiniz basta problemleri icine atip cözümü ickide aramis. Sonra da bagimli olmus🙄

Ben babamda yasadim ayni durumu malesef ve asla kabul etmiyor alkolik oldugunu.ne kazandiysa ickiye yatirdi. Birgun kopek olduren icti birgun bira birgun raki birgun viski nekadar parasi varsa ona gore aldi ama hep icti. Kucukken sokakta devrilmis yattigi yerde uyumus toplayip surukleyerek getirirdik. Hic siddeti olmadi sukur ama hem kendine yapti hemde bize etkilerini yasatti. Borc bataklarimi dersiniz hacizler mi. Ki annem hala cekiyor. Ben evlenirken babami tembihledim sakin esimi arayip para isteme dedi. Nasil burseydir siz dusunun:KK43: kiralarini ve bir kisim giderlerini ben karsiliyorum. Ilk ise girdigimde dedemlerin ahir gibi eski evinden cikardim onlari halisindan avizesine koltugun beyaz esyasina herseylerini dizdim babama dedim yapma sana tedavi ayarlayim diye ben alkolik degilim dedi. Halada oyle diyor 73 yasinda para bulursa hemen icti aliyor. Kismi felc gecirdi. Koah hem alkol hem sigara tam gaz. Halade borclarla ugrasiyoruz. Gidiyor turkcell telefon aliyor ikinci el satiyor parasiyla icki aliyor. Sonra gidiyor evkurdan aliyor. Bankadan kredi cekiyor. Bir emekli maasi var 5-6 yerden hacizli kesintili aliyor.Bir donem olde kurtulayim dedim cildirmistim.sonuc asla akillanmayacak ve olene kadar boyle devam edecek. Daha cok gencsin git kendi hayatini kur. Anneme diyorum neden ayrilmadin. Cocuklarim icin dedi. Cocugunda yok henuz ayril. O sana acimiyor sana bunlari yasatmaya hakki yok. Asla duzelmeyecek uzgunum:KK43:
Anneniz ve sizin için çok üzüldüm bağımlılık öyle birşey ki olan bizlere oluyor elimizden de birşey gelmiyor.esim sürekli ağlıyor zaten beni yanlız bırakma iyi değilim kafamda icimde çok güçlü birşey var senin hayatını da mahvettim vs vs hep olumsuz kötü düşünceler var kafasında ve bunları sürekli tekrar edip duruyor depresyonu çok ileri düzeyde bağımlılık depresyon ve bi sürü ciddi problemin içinde dibe çökmüş durumda.ben onu öyle görmeye dayanamiyorum iki gün önce gördüm iki gündür hastayım yataktan kalkamıyorum hayattan koptum.bu durumda bile onu merak ediyorum.acaba elinden tutu0 küçük bi kasabaya taşınsak toprakla bahçe ile uğraşsa ona iyi gelir mi diyorum.

Bitecek diye telaşlanıp stokluyorsa hastadır.
Ve tabiki hasta olduğunu kabul etmez.
Randevu alsın siz dönmeden.
Tedavi olmayı kabul etsin.
Değilse bu iş bitti. Deyin.

Zaten tedavi olmak istemiyorsa ciddi sıkıntı.
Hayatından gayet memnun.
Olmadı boşanacaksınız. Başka çaresi yok.

Alkolik biri ile yaşam sürmek çok zor.
Babam düzelmedi. Cezaevine girdi de,öyle içemedi.
Çıkınca içer bence. Yapmadığı şey değil.
Yani düzeleni görmedim herhalde.
Sizin ve aileniz için de çok üzüldüm.demek ki bir musibet te fayda etmiyor.Allah ım tüm insanlara doğru yolu göstersin ben ve benim gibilere de dayanma gücü versin.

Eşiniz bahçeli bir eve de taşınsa veya çocuk sahibi de olsa yine içmeye devam ederdi ve bağımlılığı ile ilgili yine suçlayacak bir şey bulurdu. Kendi sorununu kabul etmediği sürece sizin yapacağınız hiçbir şey yok.

Bir yazıda yurtdışında yapılan bitkisel bir tedaviden bahsediliyordu. İnsanlar şaman eşliğinde tedavi edilip her tür bağımlılıktan kurtuluyor yeniden doğmuş gibi herşey sıfırlanıyor deniyor. Ama dediğim gibi hastalığını kabul etmeden bir şey yapamazsınız.

Sevgili konu sahibi

Yazilarinizdan anlasildigi üzere, eşinizi çok seviyorsunuz ve çok iyi bir insan olduğunuzdan zerre şüphem yok inanın.

Ama herşeyin fazlası zarardır.

Siz, evliliğinizin ilk yıllarına ithafen eşinize her ne kadar toz kondurmasanızda, aslında hem kendinisinin hemde ailesinin, size kötülük ettiğini göremiyorsunuz.

Siz çok anaç bir kadınsınız, bu belli.
36 yaşında tanıdığınız olan, alkol bağımlısı bir erkeğe, 23 yaşında pırıl pırıl bir genç kızla evlenmesi için aracı olurmusunuz? Bence olmazsınız. Kıza üzülüp, git kendi akranın olan, hayatı daha tertemiz genç bir delikanlı bul dersiniz. Size yapılan hainliği göremeyecek kadar iyi kalplisiniz.

Eşinizin çocukluğunda yaşadığı travmatik olaya çok üzüldüm. Ama bunları sizle evlenmeden anlatmalıydı, bu olayı unutmak için alkol alıyorum, ben bir enkazım demeliydi. Demedi. Psikoloğa görünüp tedavi olmak yerine, sizinle evlendi. Bence merhamet ettiğiniz eşiniz, size o kadar da merhametli davranmamış ne yazık ki.

Birde şunu söylemek istiyorum, herkes kendi hayatından sorumludur. Siz kimsenin yükünü sırtlamak için gelmediniz bu dünyaya, sizinde bir muradınız var. Yaşınız çok genç, ne zaman yaşamaya başlayacaksınız? Biraz da kendinize merhamet etseniz? Yazık değil mi size?

Hastalıkta sağlıkta eşler birbirlerine destek olmalıdır kabul, ama adam umursamıyor bile, ve bu bir hastalık değil seçimdir.

Ayrıca hepatit B cinsel yolla bulaşan bir hastalıktır, korunmak için aşı yaptırdınız mı?

Sizi kırmak değil asla amacım, ama bence siz eşinize aşık değilsiniz. O olduğunu düşündüğünüz/zannettiğiniz kişiye aşıksınız.

Çok genç yaşta kendinizden yaşça büyük biriyle evlenerek, onun normlarını norm edinmişsiniz. Standartları sanki o belirlemiş, sizde uyum sağlamışsınız gibi geliyor bana.

Beni lütfen yanlış anlamayın, ama bu tip hastalar, asıl etraflarında ki insanları hasta ederler, bir psikoloğa görünmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Sağlıklı bir kadın, bu derece kendinden vazgeçemez. Geçmemeli.

Birazda kendinize merhamet edin lütfen.

Son düzenleme:
Sevgili konu sahibi

Yazilarinizdan anlasildigi üzere, eşinizi çok seviyorsunuz ve çok iyi bir insan olduğunuzdan zerre şüphem yok inanın.

Ama herşeyin fazlası zarardır.

Siz, evliliğinizin ilk yıllarına ithafen eşinize her ne kadar toz kondurmasanızda, aslında hem kendinisinin hemde ailesinin, size kötülük ettiğini göremiyorsunuz.

Siz çok anaç bir kadınsınız, bu belli.
36 yaşında tanıdığınız olan, alkol bağımlısı bir erkeğe, 23 yaşında pırıl pırıl bir genç kızla evlenmesi için aracı olurmusunuz? Bence olmazsınız. Kıza üzülüp, git kendi akranın olan, hayatı daha tertemiz genç bir delikanlı bul dersiniz. Size yapılan hainliği göremeyecek kadar iyi kalplisiniz.

Eşinizin çocukluğunda yaşadığı travmatik olaya çok üzüldüm. Ama bunları sizle evlenmeden anlatmalıydı, bu olayı unutmak için alkol alıyorum, ben bir enkazım demeliydi. Demedi. Psikoloğa görünüp tedavi olmak yerine, sizinle evlendi. Bence merhamet ettiğiniz eşiniz, size o kadar da merhametli davranmamış ne yazık ki.

Birde şunu söylemek istiyorum, herkes kendi hayatından sorumludur. Siz kimsenin yükünü sırtlamak için gelmediniz bu dünyaya, sizinde bir muradınız var. Yaşınız çok genç, ne zaman yaşamaya başlayacaksınız? Biraz da kendinize merhamet etseniz? Yazık değil mi size?

Hastalıkta sağlıkta eşler birbirlerine destek olmalıdır kabul, ama adam umursamıyor bile, ve bu bir hastalık değil seçimdir.

Ayrıca hepatit B cinsel yolla bulaşan bir hastalıktır, korunmak için aşı yaptırdınız mı?

Sizi kırmak değil asla amacım, ama bence siz eşinize aşık değilsiniz. O olduğunu düşündüğünüz/zannettiğiniz kişiye aşıksınız.

Çok genç yaşta kendinizden yaşça büyük biriyle evlenerek, onun normlarını norm edinmişsiniz. Standartları sanki o belirlemiş, sizde uyum sağlamışsınız gibi geliyor bana.

Beni lütfen yanlış anlamayın, ama bu tip hastalar, asıl etraflarında ki insanları hasta ederler, bir psikoloğa görünmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Sağlıklı bir kadın, bu derece kendinden vazgeçemez. Geçmemeli.

Birazda kendinize merhamet edin lütfen.
Paylaşımınız için çok teşekkür ederim acı da olsa tüm gerçekleri benim kendime bile soyleyemediklerimi dile getirmişsiniz belki de ben olmasını istediğim adama bu denli aşığım..
Hptt b aşısı oldum nisan ayı gibi de test yaptırdım temiz cıktı çok şükür.
Ailem özellikle babam asla gorusmemi istemiyorlar bana zarar verebileceğinden korkuyorlar.bana birşey yapacağını sanmıyorum ama emin de olamam artık çünkü tanıdığım kişi değil.
Ona ailesi arkadaşları akrabaları sırtını döndü beni her gördüğünde ağlıyor yanlız kalmak istemiyorum kafayı yiyorum yanlızlıktan diye.
Ben de konuşacak kimsesi olmadığı için rahatlasın diye sohbet edip onu bıkmadan dinliyorum tabi bende etkileri günlerce sürüyor.bu aralar gece gündüz aklımda acı son yakın korkuyorum.keske başka biriyle evlenip mutlu olabilseydi belki daha farklı olurdu hayatı tabi benim hayatım da.
Gelecekte ondan bi beklentim yok yine yanlızlık hem de derin bi yanlızlık beni bekliyor.
Benim de kesinlikte bi psikolojik desteğe ihtiyacım var bir an önce destek almazsam hasta olacağımın sinyalleri oluyor sık sık.
Yazdıklarınızdan çok etkilendim beni çok iyi anladığınızı hissettim samimi mesajınız için çok teşekkür ederim.en kısa zamanda artık kendimi suçlamayı bırakmalıyım.

Paylaşımınız için çok teşekkür ederim acı da olsa tüm gerçekleri benim kendime bile soyleyemediklerimi dile getirmişsiniz belki de ben olmasını istediğim adama bu denli aşığım..
Hptt b aşısı oldum nisan ayı gibi de test yaptırdım temiz cıktı çok şükür.
Ailem özellikle babam asla gorusmemi istemiyorlar bana zarar verebileceğinden korkuyorlar.bana birşey yapacağını sanmıyorum ama emin de olamam artık çünkü tanıdığım kişi değil.
Ona ailesi arkadaşları akrabaları sırtını döndü beni her gördüğünde ağlıyor yanlız kalmak istemiyorum kafayı yiyorum yanlızlıktan diye.
Ben de konuşacak kimsesi olmadığı için rahatlasın diye sohbet edip onu bıkmadan dinliyorum tabi bende etkileri günlerce sürüyor.bu aralar gece gündüz aklımda acı son yakın korkuyorum.keske başka biriyle evlenip mutlu olabilseydi belki daha farklı olurdu hayatı tabi benim hayatım da.
Gelecekte ondan bi beklentim yok yine yanlızlık hem de derin bi yanlızlık beni bekliyor.
Benim de kesinlikte bi psikolojik desteğe ihtiyacım var bir an önce destek almazsam hasta olacağımın sinyalleri oluyor sık sık.
Yazdıklarınızdan çok etkilendim beni çok iyi anladığınızı hissettim samimi mesajınız için çok teşekkür ederim.en kısa zamanda artık kendimi suçlamayı bırakmalıyım.
İnşallah sizi musmutlu bir gelecek bekliyordur. Karamsar olmayın ❤️

Öncelikle herkese merhabalar bu benim ilm paylaşımım forumu uzun zamandır takip edip sizlerin benimkine benzer konulardaki yorumlarınizı inceleyip yıllar sonra neden uye olumuyorum ki dedim ve burdayım.ben 7 yıllık evli 30 yaşında çalışan bi bayanım eşimle aramızda 13 yaş var benden büyük olması saygılı olması çalışkan olması ile dikkatimi çekti ve 8 aylık nisanliliktan sonra aşkla evet dedik ve evlendik.evleninceye dek 1 kez içki kullandığını gördüm sevgili bile değildik o zamanlar.olabilir diyerek çok üzerinde durmadim neyse evlendik herşey rüya gibiydi ta ki ben ilk gece vajinismus olduğumu öğreninceye kadar.bunun stresi yetmezmiş gibi esim ailesini yaptığını bildiğim herşeyi kendi borçlanıp yapmış ertesi gün öğrendim.tam 11 ay vajinismusla savaştım zaman zaman ölmek boşanmak vs bile düşündüm ama esim her zaman bana destek oldu hakkını yiyemem.11 ay sonra herşey yoluna girdiğinde çok mutlu 3 yilimiz oldu örnek çifttik sonrasında bitmeyen borçlar aile olayları yıpratıcı sürecin bıraktığı tahammulsuzlukle esim haftada 2 içki durumunu önce 3 sonra4 derken artık hergün sabah gün doğmadan başlıyor gece bile arada kalkıp içiyor içkisi azalınca panikle koşarak yedekliyor.kullandigi içki miktarı artınca habersiz kredi çekmiş derken biradan rakıya sonra votkaya en son ise kacak içkiye ilerledi süreç.hakaret küfür sürekli uyku hali ve hayattan kopma hatta arada intihar düşüncesi.. 23 gündür baba evindeyim biliyorum aslında o çok iyi biri isteyerek yapmıyor söylemiyor ama 3 senedir bende stresten vertigo ve bitmeyen ağız yaraları oldu.onu iyilestirebilir miyim sevgi herşeyi düzeltir mi lütfen tecrübesi olan yada fikri olan varsa yol göstersin.cok uzun oldu biliyorum ama en kısa hâli ile yazmaya çalıştım.tesekkurler.

Sizden önce eşinizin istemesi lazım tedavi olmayı. Tedavi olursa saydığınız durumlar ortadan kalkar diye düşünüyorum. Bu 23 gün içinde dönmeniz için bi girişimi oldu mu peki?

Sizden önce eşinizin istemesi lazım tedavi olmayı. Tedavi olursa saydığınız durumlar ortadan kalkar diye düşünüyorum. Bu 23 gün içinde dönmeniz için bi girişimi oldu mu peki?
Azaltma bırakma ya da tedavi olmayı isteme bakımından bi girişim olmadı sadece sözler verdi gelirsen haftada 1 içeceğim beni yanlız bırakma diye hep ağladı.ölmeyi seçen size kapı duvar olan gönül bağınız olan birine yardım edememek sizi de mahvediyor.insallah durum tamamen dönüşü olmayan bi yola girmeden farkına varır tedaviyi kabul eder tek tesellim bu şuan.

Ne zamana kadar bu sekilde kosulsuz destek olmayi dusunuyorsunuz ? Kuzenimin esi 4 defa tedavi oldu,sonu yine hep alkol oldu.Kuzenimin cebinden para caliyordu,kizcagiz isteyken bulasik makinasini,haliyi, koltugu satiyordu.Iyilesmedi.Sizin umudunuz var mi ?

Ne zamana kadar bu sekilde kosulsuz destek olmayi dusunuyorsunuz ? Kuzenimin esi 4 defa tedavi oldu,sonu yine hep alkol oldu.Kuzenimin cebinden para caliyordu,kizcagiz isteyken bulasik makinasini,haliyi, koltugu satiyordu.Iyilesmedi.Sizin umudunuz var mi ?
Buraya yazmamın ve gerçeklerle yüzleşmek istememin sebebi de bu.kendi kendime olmayacak şeye umut yeserttigimde sizlerle dertlesmek gerçekleri duymak iyi geliyor silkeleniyorum hayal ve umut dünyasından çıkıp mantığım la korktuğum şeylerle yüzleşiyorum.burda kendime dahi sormaya cesaret edemedigim sorulara yanıt verdikçe boşa kürek çektiğimi kafama vura vura öğretiyorum kendime.zaman ayırıp yakını g8bi görüp yazanlara burdan tekrar teşekkür ediyorum sizlerin sayesinde ben hata yapmaktan kurtuluyorum.yalan ve boş umutlarla yaşamaktansa en acı gerçekleri duymak başka birinin gözünden olayları görmek dinlemek eşime duyduğum sevgi vicdan ve merhametimi sorgulatıyor.kendimi unuttugumda burdaki herkes bana kendimi hatırlatıyor.iyiki varsınız kk üyeleri.minnettarim.

Buraya yazmamın ve gerçeklerle yüzleşmek istememin sebebi de bu.kendi kendime olmayacak şeye umut yeserttigimde sizlerle dertlesmek gerçekleri duymak iyi geliyor silkeleniyorum hayal ve umut dünyasından çıkıp mantığım la korktuğum şeylerle yüzleşiyorum.burda kendime dahi sormaya cesaret edemedigim sorulara yanıt verdikçe boşa kürek çektiğimi kafama vura vura öğretiyorum kendime.zaman ayırıp yakını g8bi görüp yazanlara burdan tekrar teşekkür ediyorum sizlerin sayesinde ben hata yapmaktan kurtuluyorum.yalan ve boş umutlarla yaşamaktansa en acı gerçekleri duymak başka birinin gözünden olayları görmek dinlemek eşime duyduğum sevgi vicdan ve merhametimi sorgulatıyor.kendimi unuttugumda burdaki herkes bana kendimi hatırlatıyor.iyiki varsınız kk üyeleri.minnettarim.

Alkolik oldugunu,tedaviyi kabullenmeyen biri ve sadece yaptigi sizden ilgi dilenmek.Cozum istemiyor.Ilgi istiyor.Nereye kadar? 2 sene 5 sene 10 sene.Omrunuzden gidiyor.Daha genceciksiniz.Yazim tarziniz,yaptiginiz fedakarliklar ne kadar ince biri oldugunuzu da gosteriyor.Yapmayin bunu kendinize.Koparin bu kangrenli parmagi.Karsinizda duzelmek isteyen,evliligine tekrardan sarilmak isteyen biri yok cunku.

Back