yavrum ya kıyamam gözümden yaş boşandı bi anda
senin için şans sadece sağlıklı bir anne ve baba ilişkisiyken biz doyumsuzlar ya da ben diyeyim elimizdekilere burun kıvırmayı maarifet sayıyoruz.
sen hiç utanma sakın belli ki akıllı bir kızsın daha da küçüksün 21 yaş nedir ki... okuyor musun? annenin tedavi olması lazım hatta muhtemelen hastanede yatması lazım, evin geçimini nasıl sağlıyorsunuz annenin yatarak tedavi olma imkanı var mı?
inşallah sen kendi hayatında kendi evliliğinde çok çok mutlu olup kendi evlatlarının şansı olursun ♥
gerçekten içim cız etti...çok üzüldüm senin için...Allah tez vakitte annenin ve senin yardımcın olsun inşallah düzelir ve iyileşir annen....amatem gibi hastanede yatması gerek ama sana kim bakacak....baban hiç mi ilgilenmez annen tedavi olana kadar en azından...dayın varmı yada teyzelerin halaların dicem ama tırnağın varsa başını kaşı....yardımcı olmazlar mı sana ve annene...
Yavuz tufan koçak diye bir eski bağımlı var, şimdilerde bağımlılıklardan kurtarıyor insanları. İnternetten aratsanız ve anneniz için kurtuluş olsa inşallah ... Kolaylıklar dişerim size ,allah yardımcınız olsun
Cok tesekkur ederim sicak mesajini icin❤️ o kadar ihtiyacim varmis ki :)
Annem calisiyor, ben okuyorum. ev gecimimizi annem sagliyor. Yani yatarak tedavi olma sansi yok
Ama en azindan bir psikuyatra gitse durumun ciddiyetini baska birinden anlar belki. Birseyler degisir.
Tek umudum o biliyor musunuz. Suan sahip olamadigim aileye, yuvaya, huzura eminim ilerde kavusucam. Hayatim boyunca bu kadar sanssiz olmam diye dusunuyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anneannem... Nur icinde yatsin. Bana biraktigi isik var hayatimda ondan Allah razi olsun...
Hickimseyi istemiyor hayatinda. Yada oyle soyluyor bana bilmiyorum. Ama haklisiniz, belki yeni bir hayat arkadasi, sevgilisi olmasi vs ona iyi gelebilir. Sizce annemin en yakin arkadasina bu durumu acsam, anlatsam olur mu? Annemin en yakin arkadasinin hicbir habwri yok bu durumla alakli. Beni de cok sever.
Ama acaba diyorum onu utandirir miyim?
ilerde kendin gibi akıllı temiz kalpli biriyle tanışır bugünleri sadece çocukluk hatırası olarak anarsın inşallah. psikiyatriste gitmeli evet bağımlı ama muhtemel ki bağımlı olduğunu kabul etmeyecektir. ikna etsen de tedavisini devam ettirmesi tamamen kendi elinde içkiye ulaştığı an her şey başa döner. inşallah annen toparlar biran önce de siz daha fazla hırpalanmazsınız.
yapma arkadasına anlatma annen sana kızabılır bu durumda.hem annen ıstemedıkten sonra en yakın arkadası ne yapabılırkı.annenın kesın sana söylemedıgı bir derdi var yıllardan beri unutamadıgı bişey belki ilk eşiyle ilgili ne bilim belki babanı cok sevıyodu baban belki onu aldattı vs. bunun gibi büyük bi acı yasamıs olmalı.yada baska bırsey benımkı sadece bı tahmın .annene sıkıntılı zamanlarda dua ettiğini ve seni cok rahatlattıgını onunda bunu denemesini söyle bence ama hemen olmuyor rahatlıyosun dıyebılırsın ıckı ıcmemelısın ama dua ederken allahtan baska kımse seni rahatlatamaz gibi dine yöneltsen anneni belki o şekilde bırakır içkiyi.tabıkı bır doktorla görüş ama bunuda dene bence kaybetcek bısey yok.bu mübarek günlerde insallah bırakır annen içkiyi.bundan sonrası için istediğin gibi olur inşallah annenle hayatın.
Allahım bu beladan seni kurtarsın
Annen alkolu bıraksın inşaAllah..
Bir gün psikolog randevusu alın isterseniz
Ve annenize hiç söylemeden onu götürün bir bahaneyle
Birden kendini orada bulsun yani
Dertlerini anlatınca belki alkole sarılmaktan vazgeçer
Hic kimseden utanma cekinme oncelikle
kim kizarsa kizsin sen hayatini guzellestirmek icin ugras
hedeflerin hayallerin yok mu senin
onlar icin ugras
anneni boyle kabul et
gecen senin hayatin
sevgide bi yere kadar,ilerde seninde cocuklarin olacak, onlara birakacagin mirasin icin yasa
bi gun etrafin coluk cocuk dolacak o gunlerinde mutlu olmak istiyosan bugunlerini bunlarla degerlendirme
annen yardim almak isterse alir, cok yuklenmissin kendine gordugum
kendi hayatini es geciyorsun gibi geldi bana
Ben sana once kendini dusunmeni oneririm
Hayatinin merkezi sensin, eger hayatinin merkezi annenmis gibi yasarsan onun firtinasinda zamanini bos gecirirsin.
o sadece arada alkol alan bi bayan, once kafandaki alkoligi silmeni tavsiye ederim
En yakın arkadaşıysa bence paylaşmalısın,sonuçta o da iyiliğini ister,yardımcı olacaktır.Canım sonuçta bu sorunu tek bşına göğüslemeye çalışmamalısın zaten.Anneannem... Nur icinde yatsin. Bana biraktigi isik var hayatimda ondan Allah razi olsun...
Hickimseyi istemiyor hayatinda. Yada oyle soyluyor bana bilmiyorum. Ama haklisiniz, belki yeni bir hayat arkadasi, sevgilisi olmasi vs ona iyi gelebilir. Sizce annemin en yakin arkadasina bu durumu acsam, anlatsam olur mu? Annemin en yakin arkadasinin hicbir habwri yok bu durumla alakli. Beni de cok sever.
Ama acaba diyorum onu utandirir miyim?
En yakın arkadaşıysa bence paylaşmalısın,sonuçta o da iyiliğini ister,yardımcı olacaktır.Canım sonuçta bu sorunu tek bşına göğüslemeye çalışmamalısın zaten.
Uzman destek alamıyorsan en azından çevrenden yardım alabileceğin seçenekleri değerlendir bence.Allah yardımcın olsun.
Aradan uzun zaman geçmiş. Bilmiyorum tekrar bakar mısın buralara. Hikayeni okudum ve çok üzüldüm. Çok da iyi anlıyorum seni. Umarım geçen zaman yaralarına merhem olmuştur. SevgilerArkadaşına söylersem utanıp daha da tepki verebilir diye düşündüm sonradan
İlk önce tedaviyi deniyeceğim, olmadı arkadaşından yardımm alıcam.
Çok teşekkür ederim desteğin ve zamanını ayırıp okuduğun için
Konu 2014 e aitAnnen sarhosken anneni videoya cek ve ayildiginda annene izlet ardindan guzel bir konusma yap. Alkolik insanlar asla alkol bagimlisi oldugunu kabul etmiyolar ne zaman ki ona bunu gosterirsen o zaman gercekten anliyorlar. Bir kac sefer dene gorsun kendi halini sonra alkol tedavisi icin iikna etmeye calis. Bu surec uzun bi surec sabirli olman lazim 1 kac ayda duzelecek bisey degil malesef yavas yavas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?