Yazık ya. Bir de tabii bu var. Eskiden içkinin bu kadar sahtesi var mıydı?
Borellus80 canım tadından anlaşılmıyor mu rakının sahte olduğu? Çok bilen mi anlar ancak.
avmde satilan hangi markada kot 1200 tl ya turkiyeye donmeme 10 gun kala kalbime mi indiriceksiniz benim ahsjshsjshsAğlayınca kızıyorlar
Hayır yokluk görmedik mi gördük, çok gorduk hemde.. ama o yoklukta yapabildiğim şeyleri şimdi yapamam
Dün avmye gittim, normal para harcamaya değil he puan kullanmaya.
Eli yüzü düzgün 1 gomlek 400 tl, bilinen markada heves edeceğiniz bir kot 1300tl
Spor ayakkabılar 2000tl
Yeni memur atandığımda pespese almistim mecburdum bu kadar net alışverişi yaygın değildi evet ama böyle hissetmiyordum ya.
Yokluk içinde taksit bitirip alırdık 1 tane alırdık ama ayakkabıya yarım asgari ücret verme hissini bilmezdik
Pandemide bile ya ek gelirimiz olsa derdik bahsettiğim rakamlar 1000tl 1500tl idi şimdi anlamı kalmadı içi bosaldi 2 sene önce ya 2 sene sadece..
Tariflerini paylaşsan keşke...Yani meyvesuyundan yaptıklarım tam şarap değil şarabımsı bir alkollü içecek. Ama vişneden , baldan, üzümden yani taze meyveden fln yaptıklarım gerçekten efsane oldu. Özellikle bal şarabıma bir arkadaş kaliteli beyaz şarap desen inanırdım diyor
avmde satilan hangi markada kot 1200 tl ya turkiyeye donmeme 10 gun kala kalbime mi indiriceksiniz benim ahsjshsjshs
Valla ben de çaysız yaşayamam,ona da baya yüklü bir zam geldi.En çok üzüldüğüm zamlar
Kira
Kitap
Kola
Kırtasiye
Hepsi de k harfiymiş ahskd
Döneceğin yer aynı yer değil, bir simülasyon adeta. Birebir kopyası ama rakamlar tam bir oyun misali.avmde satilan hangi markada kot 1200 tl ya turkiyeye donmeme 10 gun kala kalbime mi indiriceksiniz benim ahsjshsjshs
avmde satilan hangi markada kot 1200 tl ya turkiyeye donmeme 10 gun kala kalbime mi indiriceksiniz benim ahsjshsjshs
Benim eşim ki hayattaki en büyük zevki alkol açıktan içki içmez. Zincir marketler dışında hiçbir yerden içki almaz. Arkadaşınız için çok üzüldüm. Benim gazeteden okuduğum çok hızlı müdahale işe kurtulabiliyor. Allah acil şifalar versin demekten başka bir şey gelmiyor elden.Ya bunu bilemem çünkü başka bir hikayesi de var şimdi o ayrıntılara girmem ama hastalanıp gitmemiş çok vakit geçmiş sonra yanlış hastahaneye gitmiş oradada zaman kaybetmiş.. Yani tamamen kör olmak üzere yola çıkmış. O büfe hala açık başka kör olan zehirlenen olmadı
Ama bence anlaşılır ya şişeden de anlasilir
yapma yahu ben artik kendi parami harcamaya baslayacaktim turkiyede yani simdiden moralim cok bozulduDöneceğin yer aynı yer değil, bir simülasyon adeta. Birebir kopyası ama rakamlar tam bir oyun misali.
Tek değişmeyen şey can hakkının 1 olması.
Benim eşim ki hayattaki en büyük zevki alkol açıktan içki içmez. Zincir marketler dışında hiçbir yerden içki almaz. Arkadaşınız için çok üzüldüm. Benim gazeteden okuduğum çok hızlı müdahale işe kurtulabiliyor. Allah acil şifalar versin demekten başka bir şey gelmiyor elden.
sifir saka ben de diyorum ki butun arkadaslarim neden bu kadar cok sey istiyorValla sassycim kot ayakkabi parfüm fln topla gel ancak alisirsin
Sağolun, kör olmak için çok gencim.
sifir saka ben de diyorum ki butun arkadaslarim neden bu kadar cok sey istiyorkac yildir buradayim normalde turkiyede bulamadiklari seyi isterlerdi, simdi adam bambu corap istedi kanka sen 5lisini 1 dolara alirsin burada tanesi 18 tl diyor
Benzin 25 tl diyorum.yapma yahu ben artik kendi parami harcamaya baslayacaktim turkiyede yani simdiden moralim cok bozulduavmde kot nasil 1200 olabilir ya subat ayinda lol tayt aliniyordu o fiyata turkiyede.
Bir akrabamız yapıyor anlattığınız şekilde, birkaç kez içtim sabaha kadar lavabodan çıkamadım ölüyorum sandım. O yüzden cesaret edemiyorum.bu arada konu shaibine kategori dışı konudan ceza geldi
Kendiniz yaparsanız neden kör olacaksınız ki?
Etil alkol yerine ucuz diye metil alkol kullanırsanız kör olur hatta ölürsünüz.
Etil alkol vücutta metabolize olan yani karaciğer tarafından işlenebilen bir alkol olduğundan içki yapımında kullanılan tek alkol türüdür. Metil alkol ise vücutta metabolize olmaz ve vücuda girdikten sonra formaldehid ve formik asit isimli iki kimyasala bozunur. Metil alkol genellikle kalıcı körlüğe sebep oluyor. 30 ml. kadar bir hacmin ise ölümcül olduğunun altı çiziliyor.
en buyuk hobim atakuleye kokteyl icmeye gitmekti, bu benzin fiyatini duyunca bana biseyler oldu. benim evden atakuleye gidis gelis hicbir yere ugramasam 120 tl civari yakacak yani araba. yeni ev daha da uzak. bu saka herhalde. matematigimden suphe edip hesap makinesi kullandim az onceBenzin 25 tl diyorum.
Semt değiştirmek özel aracınla 100 tl, hele 4x4 aracın varsa bittin.
Kağıt para 5, 10 , 20 ve hatta 50 nin bir değeri yok artık.
Karşılığında bir şey alamıyorsun, 50 ye mc menü alırsın ya da 2 kutu süt ve bir çikolata bu kadar.
Ha mağazadan bir şey almak çok büyük zenginlik, internete yapışıyoruz.
Geçen birken terlik alayım dedim, 1299 tl fiyatı vardı yahu
En dandik avm mağazasından bile bir şey alsan ‘Allah Allah nasıl bu kadar ödedim’ diye çıkıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?