Alkole gelen zamlar

Aslında alkol zamları bahane..burada vatandaşın çektiği çile var yazık günah ya..herşeyi vatandaş çekiyor
geçen hafta yediğim fiyattan mönü yiyemedim bu hafta avm de.her hafta başka fiyat bıktım.o da lüks gitmeeee derler çözüm sunacaklarına

Ah ah başımıza ne geliyorsa bu zihniyetten geliyor, yıllardır bitmediniz. Canımızdan bezdik, ülkenin anası ağladı bu zihniyetle.

(Alkol kullanmıyorum, babam alkolik,alkolden nefret ederim. Bu yorumum buna rağmen.)

geçen hafta yediğim fiyattan mönü yiyemedim bu hafta avm de.her hafta başka fiyat bıktım.o da lüks gitmeeee derler çözüm sunacaklarına
Sevdiğim yemek olmuş 208 tl küçük çaplı sinirden sonra başka bişey yedim..tek lüksümüz arabamızla biryerlerde yemek yemek gezmek onu da yapamıycaksak ne diyim ben..gerçekten artık bunaldım yani..

Sevdiğim yemek olmuş 208 tl küçük çaplı sinirden sonra başka bişey yedim..tek lüksümüz arabamızla biryerlerde yemek yemek gezmek onu da yapamıycaksak ne diyim ben..gerçekten artık bunaldım yani..
öyle iyi otellerde tatili unuttuk bakmadık bile.konserleri tiyatroyu eğlenceyi unuttuk .arabayla müzik dinleyerek dolaşmayı severdim gözüm artık ibre de devamlı onu da unuttuk.bir tek yemek kaldı onu da elimizden almaları çok yakın.kamelya da kahveyi evden yapıp oturma alternatifi kaldı sadece.açık hapishane yani evin önü olduğundan.hiç mutlu değilim.

Alkol türlerinin hepsi zararlı değil mesela kırmızı şarap ve büyüklerimiz bira içersen kum ve ya taş dökersin derlerdi gibi gibi..ve eskiden Türk kahvesinin yanına nane likörü ve ya başka çeşit likörler konulup öyle ikram edilirdi biraz araştırırsanız görürsünüz..en güzel alkol kırmızı şarap ve klasik baileys tir (bu da kahveli likördür)

Yani kısaca hayat enerjimizi yokettiler acı gerçek bu

küfür etmeden.... sakinim. ülke o kadar tuhaf ki dolu dolu eğlenip sağlıklı beslenemedigimiz halde yıl başından beri toparlanamadık 2kredi kartımız doldu ay sonuna dogru artık sadece 300tl limit kalmışken mecburen migrosa girdim bir yandanda telefondan limiti kontrol ediyorum rezil olmayım diye. önümdeki adam arabayı doldurmuş 1şişe viski istedi 800tl dedi 1tane daha ver dedi 2100tl ödedi kulaklarımla duydum beni ter bastı. adam cebinden tomarla abartmıyorum vir avuç para çıkardı nakit 2100ödedi sıfır sıkıntı gitti. o kadar kötü hissettim ki o an bulundugum yaşadığım gördüklerim karsısında. haketmiyoruz bu hayatı hgerçekten hiç doğmasaydım yaşamak zorunda kalmasaydım diyorum. nefret ediyorum bu ülkede olan her şeyden

o viskileri nakit alabilen adam da suçlu değil ama.

cicekgil sana söyleyeyim kimlerde hala para var? Ya anasından-babasından gayrimenkuller, arsalar kalanlarda. Ya da dolaşık işler yapanlarda. Benim kuzenim geçen Portekiz’e gitti. 5 günde 40 bin tl harcamış. Bu değirmenin suyu nerden geliyor? Harfiyat işi yapıyor. Gerisini yazmayayım.

Orasıda doğru tabi. biz eşimizle maalesefli asgari ücrete çalişiyoruz eve giren para 8500tl borç batagındayız. ama eltim kaynımlar daha elektrik faturasını ödeyemiyorken bir anda gezmeler tozmalar lüx eşya almalar başladı coinden kazandığını düşünüyoruz ama herkes batarken bunların hala etrafa para savurarak yemeleri stratejik değil bir yerlerden aldıgı duyumlara göre oynadığını düşünüyorum sonuçta kumarla kazanılan kirli para. şu an yüksek meslek dahil olsa kazandıgından fazla giderin oluyor ve hiçkkimse çalışarak refah hayat yaşayamaz bu ülkede. durumu iyi olanlar kesinlikle kara işlerden kazanıyor aksini iddia edene güler geçerim. helal para ile yaşanmaz bu ülkede

Arkadaşlar öyle yada böyle ticarete atılan basit telefon kılıfını pandemide nette satmaya başlayan, yatırımlık ev alan, veya pasif herhangi bir gelir oluşturmayı beceren şu an çok iyi durumda. Bu ülkede çalışarak birşey olmaz oldu. Eşim turizmde, iyi turizmcidir, maaş harici yan gelir fırsatı vardır ama heryerde olmaz. En basit gördüğünüz işler bile öyle kazanç getiriyor anlatamam. Adam taksi istiyor, anlaşmalı taksiyle kazanç oluyor, eşinin doğum günü için süsleme istiyor kazanç oluyor.
Şu an doğumgünü partilerinde bir kıyafet moda oldu, herkes aynı partiyi düzenliyor (aynı çevrede ) ee yapan aynı kişi, 3 5tane öğrenciyi gönderiyor kıyafetleri giyip çocuklar ile hoplayıp zıplıyorlar baloncuk yapıyorlar kadın ofis bile tutmadan kazanıyor e o fikri bulduysa kazanıyor yadıgramıyorum çok garip bir haldeyiz

tabikide parası olana kızamazsın. tek suçlu yaşadıklarımızın tek sorumlusu belli ama avukat için bile param yok (((( benimki sadece kırgınlık üzüntü öfke
allah yardımcın olsun ne diyeyim.keşke elimden bir şey gelse

İçmek isteyen içer, devletin zorla bıraktırması söz konusu olmamalı. Bunun adı zorbalıktır
Aynen ve bu anlayisi destekleyen herkes de zorbadir. Dolayli laflarla da olsa. Biktim bu ülkedeki dar görüslülükten.

Dün açıklama yapıldı zaten açız diyorlar bira rakı tütün almaktan vazgeçmiyorlar diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…