Elimde olsa yok kesin çözüm bu şişe bitsin yarından itibaren almayacağımiçmeee
geçen hafta yediğim fiyattan mönü yiyemedim bu hafta avm de.her hafta başka fiyat bıktım.o da lüks gitmeeee derler çözüm sunacaklarınaAslında alkol zamları bahane..burada vatandaşın çektiği çile var yazık günah ya..herşeyi vatandaş çekiyor
Ah ah başımıza ne geliyorsa bu zihniyetten geliyor, yıllardır bitmediniz. Canımızdan bezdik, ülkenin anası ağladı bu zihniyetle.Zaten bu alkol türleri vücuda zararlı değil mi?
Belki vesile olur bırakır herkes. Yani tuvalet kağıdına zam gelmiş deyip konu açılsa çok saygı ile karşılarım. Ama alkol yani kim destekler ki. Herkesin kendi tercihi içmesi. Ama ah içenlerin hakkini koruyayim da demem yani. İcmeseler daha iyi olur.
Sevdiğim yemek olmuş 208 tl küçük çaplı sinirden sonra başka bişey yedim..tek lüksümüz arabamızla biryerlerde yemek yemek gezmek onu da yapamıycaksak ne diyim ben..gerçekten artık bunaldım yani..geçen hafta yediğim fiyattan mönü yiyemedim bu hafta avm de.her hafta başka fiyat bıktım.o da lüks gitmeeee derler çözüm sunacaklarına
öyle iyi otellerde tatili unuttuk bakmadık bile.konserleri tiyatroyu eğlenceyi unuttuk .arabayla müzik dinleyerek dolaşmayı severdim gözüm artık ibre de devamlı onu da unuttuk.bir tek yemek kaldı onu da elimizden almaları çok yakın.kamelya da kahveyi evden yapıp oturma alternatifi kaldı sadece.açık hapishane yani evin önü olduğundan.hiç mutlu değilim.Sevdiğim yemek olmuş 208 tl küçük çaplı sinirden sonra başka bişey yedim..tek lüksümüz arabamızla biryerlerde yemek yemek gezmek onu da yapamıycaksak ne diyim ben..gerçekten artık bunaldım yani..
Alkol türlerinin hepsi zararlı değil mesela kırmızı şarap ve büyüklerimiz bira içersen kum ve ya taş dökersin derlerdi gibi gibi..ve eskiden Türk kahvesinin yanına nane likörü ve ya başka çeşit likörler konulup öyle ikram edilirdiZaten bu alkol türleri vücuda zararlı değil mi?
Belki vesile olur bırakır herkes. Yani tuvalet kağıdına zam gelmiş deyip konu açılsa çok saygı ile karşılarım. Ama alkol yani kim destekler ki. Herkesin kendi tercihi içmesi. Ama ah içenlerin hakkini koruyayim da demem yani. İcmeseler daha iyi olur.
Yani kısaca hayat enerjimizi yokettileröyle iyi otellerde tatili unuttuk bakmadık bile.konserleri tiyatroyu eğlenceyi unuttuk .arabayla müzik dinleyerek dolaşmayı severdim gözüm artık ibre de devamlı onu da unuttuk.bir tek yemek kaldı onu da elimizden almaları çok yakın.kamelya da kahveyi evden yapıp oturma alternatifi kaldı sadece.açık hapishane yani evin önü olduğundan.hiç mutlu değilim.
o viskileri nakit alabilen adam da suçlu değil ama.küfür etmeden.... sakinim. ülke o kadar tuhaf ki dolu dolu eğlenip sağlıklı beslenemedigimiz halde yıl başından beri toparlanamadık 2kredi kartımız doldu ay sonuna dogru artık sadece 300tl limit kalmışken mecburen migrosa girdim bir yandanda telefondan limiti kontrol ediyorum rezil olmayım diye. önümdeki adam arabayı doldurmuş 1şişe viski istedi 800tl dedi 1tane daha ver dedi 2100tl ödedi kulaklarımla duydum beni ter bastı. adam cebinden tomarla abartmıyorum vir avuç para çıkardı nakit 2100ödedi sıfır sıkıntı gitti. o kadar kötü hissettim ki o an bulundugum yaşadığım gördüklerim karsısında. haketmiyoruz bu hayatı hgerçekten hiç doğmasaydım yaşamak zorunda kalmasaydım diyorum. nefret ediyorum bu ülkede olan her şeyden
tabikide parası olana kızamazsın. tek suçlu yaşadıklarımızın tek sorumlusu belli ama avukat için bile param yoko viskileri nakit alabilen adam da suçlu değil ama.
allah yardımcın olsun ne diyeyim.keşke elimden bir şey gelsetabikide parası olana kızamazsın. tek suçlu yaşadıklarımızın tek sorumlusu belli ama avukat için bile param yok(((( benimki sadece kırgınlık üzüntü öfke
sıra benzin de o zamanBugün itibariyle alkole yeni bir zam daha gelmiş. Artık ne denir bilmiyorum
Aynen ve bu anlayisi destekleyen herkes de zorbadir. Dolayli laflarla da olsa. Biktim bu ülkedeki dar görüslülükten.İçmek isteyen içer, devletin zorla bıraktırması söz konusu olmamalı. Bunun adı zorbalıktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?