- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.865
- 158
- 36
O kadar haklısınız ki.. Komik (traji komik) olan şu ki restorana gitmesen eve aldığın et, ve ya herhangi bir gıda çok ucuz sankigeçinemiyorum deyince en yakınlarım hemen dışarda yemek yeme kıyafet alma arabaya binme diyor.sinir oluyorum hepsine de.zaten tatil yok çevre illere gezmeyi bırakalı çok oldu.haftada 1 bazen 2 dışarda da yemek yemezsem hapishaneden ne farkı olur hayatımın?burası büyük şehir gezme alışveriş kitapçı hasta ziyareti vs sonrası taa eve gidilir mi bir şeyler yemeden?yeminle okulun öğretmenleri al bu çocuğu bu okuldan deyip durdu.müdürü bile.dünyanın borcuna girerek burs almasına rağmen yazdırdım bu sene.kıssam zeki bir çocuk harcanacak.avm ye bir göl kenarına gidip bir şeyler yemesem benim psikoloji iyice gidecek.bir kitap okumasam köreleceğim.netflix almasam gün boyu saçma ağa dizileri pembe diziler izleyeceğim.bik bik konuşanlara kılım artık görmek bile istemiyorum.
Offf ya bende günde 2.5 litre içiyorum dur demem lazım artıkKolasız yapamam3 gün önce 17,5 oldu 2,5 litresi
Ben de maalesefOfff ya bende günde 2.5 litre içiyorum dur demem lazım artık
Artık aç kapa da yapamıyorum yaaa 1 litre alıyorum ya da kutu asiti gitmiş gibi geliyor Eee doğal olarak fiyatı da artıyorBen de maalesef
Pardon da size ne herkes kendi vücudundan sorumlu. Alkol almıyorsanız sizi ilgilendiren bir durum yok konuya neden yorum yapıyorsunuz ilgilenmediğiniz bir konu hakkındaZaten bu alkol türleri vücuda zararlı değil mi?
Belki vesile olur bırakır herkes. Yani tuvalet kağıdına zam gelmiş deyip konu açılsa çok saygı ile karşılarım. Ama alkol yani kim destekler ki. Herkesin kendi tercihi içmesi. Ama ah içenlerin hakkini koruyayim da demem yani. İcmeseler daha iyi olur.
Neden bu kadar tepki verme gereği duydunuz ki. Hakaret mi ettim size? Hayır. Böyle konuşmanız hoş değil. Konu açmışsıniz herkes gibi fikir yazdım yazanların hepsi alkol ile arkadaş mi olmak zorundaPardon da size ne herkes kendi vücudundan sorumlu. Alkol almıyorsanız sizi ilgilendiren bir durum yok konuya neden yorum yapıyorsunuz ilgilenmediğiniz bir konu hakkında
Zaten bu alkol türleri vücuda zararlı değil mi?
Belki vesile olur bırakır herkes. Yani tuvalet kağıdına zam gelmiş deyip konu açılsa çok saygı ile karşılarım. Ama alkol yani kim destekler ki. Herkesin kendi tercihi içmesi. Ama ah içenlerin hakkini koruyayim da demem yani. İcmeseler daha iyi olur.
Vücuda faydası olan şeylermi konu?Zaten bu alkol türleri vücuda zararlı değil mi?
Vücuda zararlı yorumunuzun altında ne demek istediğinizi sizde bende çok iyi biliyoruz. Kelime oyunları yapmaya gerek yok. Benden polemik çıkmaz sizeNeden bu kadar tepki verme gereği duydunuz ki. Hakaret mi ettim size? Hayır. Böyle konuşmanız hoş değil. Konu açmışsıniz herkes gibi fikir yazdım yazanların hepsi alkol ile arkadaş mi olmak zorunda
O iş öyle olmuyor ki. Uyuşturucu kullanımı çoğaldı böyle. Bazı sentetik uyuşturucular alkolden ucuz malesef, yanlış anlaşılmasın yol göstermiş gibi olmayayım ama bu gerçek.Zaten bu alkol türleri vücuda zararlı değil mi?
Sandığınız kadar kelime oyunu yapacak biri değilim. Ayrıca polemige girin de demedim. Bu kadar büyütmeyin. İyi günlerVücuda zararlı yorumunuzun altında ne demek istediğinizi sizde bende çok iyi biliyoruz. Kelime oyunları yapmaya gerek yok. Benden polemik çıkmaz size
İçmek isteyen içer, devletin zorla bıraktırması söz konusu olmamalı. Bunun adı zorbalıktırNeden bu kadar tepki verme gereği duydunuz ki. Hakaret mi ettim size? Hayır. Böyle konuşmanız hoş değil. Konu açmışsıniz herkes gibi fikir yazdım yazanların hepsi alkol ile arkadaş mi olmak zorunda
Yoo kararında olan alkol zararlı değil, aksine faydalı. Her gün yediğiniz ekmek, raf ürünleri, ambalajlı ürünler çok daha zararlı. Burada cizye alır gibi vergi üstüne vergi alınıyor, dolaylı olarak insanların yaşam tarzına müdahale var. Herkes her şeyin farkında.Zaten bu alkol türleri vücuda zararlı değil mi?
Yoo kararında olan alkol zararlı değil, aksine faydalı. Her gün yediğiniz ekmek, raf ürünleri, ambalajlı ürünler çok daha zararlı. Burada cizye alır gibi vergi üstüne vergi alınıyor, dolaylı olarak insanların yaşam tarzına müdahale var. Herkes her şeyin farkında.
içmeeeOfff ya bende günde 2.5 litre içiyorum dur demem lazım artık
ben tek damla içmem alkol ne de sigara kullanırım ama bu ürünleri kullananların veryansınlarına da hak verdim.hiçbir şeyde dayatma olmamalı.Neden bu kadar tepki verme gereği duydunuz ki. Hakaret mi ettim size? Hayır. Böyle konuşmanız hoş değil. Konu açmışsıniz herkes gibi fikir yazdım yazanların hepsi alkol ile arkadaş mi olmak zorunda
Ablacım ona kalırsa ben de tuvalet kağıdını umursamayayım. Günde tek öğün yerim, az sıvı tüketirim, 2 en fazla 3 kere tuvalete girerim 24 saatte, zaten mıçmıyorum doğru düzgünZaten bu alkol türleri vücuda zararlı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?