- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
ben de denedim hepsini tek tek.biri iğrenç kokuyor diğeri bozulmuş sirke gibi biri tuza basınca anca içiliyor.bana göre değil fanta mı içerim daha iyi dedim.cola da içmem bu arada.sigara da 3 ay içtim beni zehirleyen oda arkadaşıma kızıp.içime çekmeyip yüzüne yüzüne üflüyordummmOlsun ceycey. Biz içmesek bile içenin haklarını savunmak Zorundayız.
Ben sigarayı denedim. Hiç kafamı güzel yapmadı. Bunun dedim Zehrine değmez. İçkiyi de denedim. Arkadaşım içince neşeleniyor, şarkı söylüyordu. Ben içince direk uyuyorum. Kaldırmıyor bünyem. Ertesi günde müthiş baş ağrısı yapıyor. O yüzden vazgeçtim
İzahı olmayan şeylerin mizahı olur ahsjdk halimizin izahı yok ciddenKitap ne yahu dışarıdaki tabela / broşür fln neyimize yetmiyor
meşhur bir üye mi?Kız sen döndün mü ya?
Ayyy döndüm döndüm canımmm evimizde ilk gecemizzzKız sen döndün mü ya?
Kardeşim sayılırmeşhur bir üye mi?
yürüüüü bee arkandayımmmarkadaşlar içmeyiverin canım siz de? gerek mi var sahiden biraya, rakıya, votkaya?
biri demiş ki süt 20 lira olmuş. sütü napacaksın? ilk doğduğunda 6 ay emdiysen annenden, tamam bu sana ömrünce yeter. sizin çocuklarınız da sizi emsin 6 ay, gider bir ömür.
benzin de zamlanmış. yani utanmıyorsunuz her yere araçla, otobüsle gitmeye. yürüyün canım? hem sağlık için faydalı. bu sıcakta 10 km yürüyün hem ayaklarımız ne kadar kıymetli, bak koca bedeni taşıyor bolca çalıştıralım ayakları.
dışarıdan yemek almak istesen 50 tl altına asla doymaz bir kişi. evinde ocak mı yok? evde neden yapmıyorsun? ananızın karnından iskenderle, hamburgerle, pizzayla mı doğdunuz?
pazar pahalı, yemeklikler arttı diyenler olmuş. bence öyle değil, ben genelde 2 yumurta kırıyorum gayet de doyuyorum. ne domates lazım bana, ne peynir, ne kabak, ne patlıcan.
suyun damacanası 30 lira, yarımlık pet olanı 3-4 lira olmuş. bence su içmek çok da gerekli değil, az için. hem dünyada su kaynakları azalıyor, kuraklık çıksa, hepten susuz kalsak ne yapacaksınız? bu ne lüks ya.
ev kiraları arttı diyorlar. kadıköyde ortalama kira 17 bin olmuş. ne işiniz var kadıköy gibi lüks semtte? düşük yerler de en az 5-6000 civarı... hımmm o zaman siz de oturmayın bir evde. evet ciddiyim. sokaklar bedava, parklar bedava hem bank da var. yatıver bankta ya nolacak? bu ne ya herkesin ayrı düzeni, eşyası falan var, ne saçma.
eğlence deseniz zaten millet depresyonda. yani insanlar depresyondayken siz sinemaya, konsere gidemiyoruz diye ağlıyorsanız epey bencilsiniz kusura bakmayın.
yani hala gerçekleri göremiyorsunuz. bizi kıskananları, bize imrenenleri... bak bir sürü mülteci doldu ülkemize. bunları yollayacak halimiz yok, besleriz ya nolacak? sizi beslemeyiz de onları besleriz. bizi kıskanmaya devam etsinler. yukarıda saydığım bir sürü mantıklı (!) durumu göz önüne alınca çiçek gibi bir yaşam bu ülkede bizimle...
Yazık ya. Bir de tabii bu var. Eskiden içkinin bu kadar sahtesi var mıydı?Bizim isyerinde biri gözlerini kaybetti hemde bilmeden almış aldığı yerde bilmeden satın almış resmen güme gitti. Ve malulen emekli olamadı sahte rakı sebebiyle demişler hiç gormuyor evden çıkamıyormus daha 30 bile yok
Balayında banlanmayı başaran tek üye olarak kk tarihine geçmişsindir benceAyyy döndüm döndüm canımmm evimizde ilk gecemizzzyemek sipariş ettik onu bekliyodum iki dk bakınayım diye girdim ahahahaahah
En çok üzüldüğüm zamlarvalla eskiden de çoğumuz okumayı sevmezdik.sigaraya para bulur kitabı gazeteyi müsriflik görürdük.e sonunda işte kafa çalışmaya çalışmaya da bu hale geldikk
Ceyim sen dert anasisin uzulenle uzulur dertlenenle dertlenir (konu farketmez)hadi sen 1.5 yıldır içmedin de ömründe 5 kadeh anca içip toptan terketmiş benim bu konuda ne işim var?zam geldi diye ben de üzüldümm
Ayy hiç deme onu yaa bide 4 gün falandıBalayında banlanmayı başaran tek üye olarak kk tarihine geçmişsindir bence
teşekkürler :)yürüüüü bee arkandayımmm
Tabi ki fark edilir canım,boğma rakı dedikleri baya ağır ama sahte içki yapıyorlar ya onu fark etmek zor olabilir.Abim mesela,kendine ve eş dost için yapıyorYazık ya. Bir de tabii bu var. Eskiden içkinin bu kadar sahtesi var mıydı?
Borellus80 canım tadından anlaşılmıyor mu rakının sahte olduğu? Çok bilen mi anlar ancak.
Evet belki dert değil bir çok kişiye göre ama . Evde bile oturup keyif yapamaz hale geldik. Bira bile 35 TL olmuş. 3 bira yanına biraz çerez yemek evde 200 TL’ye mal oluyor. Resmen yasaklayamadıkları alkolü zamlarla içilmez hale getirdiler. Hadi alkolü geçtim çocuğa vereceğimiz süt bile 12 lira pastörize olanı 15- 20 lira. Ne olacak bu halimiz bilmiyorum.
Sağolun, kör olmak için çok gencim.Onun da alternatifi var, bak çözüm üretilebiliyorevde üretim
bu 4 K'yi toplasan KIRK yaparEn çok üzüldüğüm zamlar
Kira
Kitap
Kola
Kırtasiye
Hepsi de k harfiymiş ahskd
İzahı olmayan şeylerin mizahı olur ahsjdk halimizin izahı yok cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?