Alkol kullanan eş adayi

Alkol alan biri ile evlenirmiydiniz

• Ankete Katılan
    5
  • Anket Kapalı .

Aminebus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2016
4
0
1
34
Arkadaşlar merhaba görücü usulu tanistigim biri ile nişanlanmayi düşünuyurum en cok hassas oldugum konu alkol idi suan icin hersey yolunda tek kafami karistiran arada sirada alkol almaya karsi olmamasi ve almasi sizce ileride bu durum nasıl sorunlar çıkarır yada sorun olurmu sizce

Arada sırada alkol almak bana göre kötü birşey değil mesela, bu kişiden kişiye değişir .
Sana göre neden kötü korkutucu bir neden ..
Onu açıklarsan yardımcı olabiliriz.

Arada sırada alkol almak bana göre kötü birşey değil mesela, bu kişiden kişiye değişir .
Sana göre neden kötü korkutucu bir neden ..
Onu açıklarsan yardımcı olabiliriz.
Korkutucu olan bir durum değil aslnda haram olması beni rahatsız ediyor

Bence olur canım alkol butun kotuluklerın anası demısler şahsen ben ıstemezdım. Bı akrabam evlendı ıcıp ıcıp dovuyo kızı annesıne babasna saldırdı.nişanlıyken cok sessızdı dedı kızın annesı smdı kız aılesyle bıle zor gorusuyo..yanı bu huydur tabı herkes boyle olck dıye bıse yok ama ben kabul etmezdım kendı hayatnı neden tıske atıyosunkı daha sonra cocukların olucak onlarıda dusunmek lazım

ailesinde alkol problemi olan varsa büyük ihtimalle onun da olacaktır.

eşim de belki 3 ayda bir arkadaşlarıyla beraber çıktığında az bir şey içerdi. sonradan onu da bıraktı.

konuşmakta fayda var.

Bu karşınızdaki kişinin yaşam tarzıyla alakalı birşey.
Biz eve alkol almayız, hele ki çocuğumuz var, zaten eşim de ben de çok alkol kullanan insanlar değiliz.
Ama balayında, tatillerde alkol tüketimlerimiz olmuştur (kontrollü bir şekilde tabii ki).

Bunun haricinde özel arkadaş davetlerinde, kutlanan özel günlerde alkol kullandığımız oldu.
Fakat bir kadehi geçmez.

Dediğim gibi, bu tamamen kişinin hayatını nasıl yaşadığı ile alakalı.
Kimisi oturdu mu bir şarabı, bir rakıyı devirir.
Kimisi de bir bardak keyif için içer.

ailesinde alkol problemi olan varsa büyük ihtimalle onun da olacaktır.

eşim de belki 3 ayda bir arkadaşlarıyla beraber çıktığında az bir şey içerdi. sonradan onu da bıraktı.

konuşmakta fayda var.
Durum aslnda tamda sizinki gbi galiba ailesinde alkol kullan insan sayılı, ben alkol almasını istemediğimi söyledim kendişine önce kabul etti sonra zaten çok nadir kullandığını bu sözü tutmama ihtimali olablicegini söyledi kafam karıştı. Alkolik olduğunu düşünmüyorum tabiki ama

kafanız karışmasın o zaman bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

ama siz de çok büyütmeyin bu olayı ters tepki görebilirsiniz.

kafanız karışmasın o zaman bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

ama siz de çok büyütmeyin bu olayı ters tepki görebilirsiniz.
Aslında içim hiç rahat değil ama ben de bu durumdan korktuğum için yani ters tepmesinden tepkilerimi çok belli edemiyorum

O zaman ben şu yorumdan şunu anlıyorum ki,
yaşam tarzlarınız hayata bakış açılarınız farklı ..
Nişanlı adayınızın arkadaş çevresi, kafa yapısı gereği arada alkol almak keyifli bir şey .
Ama sana göre haram, günah .
Bu konuda birbirinize samimi olarak ortak noktada buluşamayacaksanız eğer,
bu bir çok başka duruma da yansır ..
Başka başka konularda da ayrı düşeceksiniz demektir .
Ben arada alkol almasından değil ama yaşam tarzlarınız konusunda uyaşamayacağınızdan dolayı
çok pozitif bakamıyorum izdivacınıza şahsen .

O tamamen sana bağlı. Ben kesinlikle istemiyorum evime sokmam asla olmaz ben içmiyorum eşimde içemez diyosan tabii ki ona göre aday seçmen lazım. Ama bana göre önemli değil bilinçli olsun sorumluluğunu bilsin dersen arada bir sorun olmazsa tabiki olur. Yani bu sana göre şekillenen bişey. Soruna cevaben ben evlenirdim çünkü karşımdaki insanın sorumluluk sahibi olması neyi ne zaman tüketmesi gerektiğini bilmesi çok önemli. Alkol almayan ama şiddet gösteren karaktersiz olmasındansa arada içsin adam olsun yani..

Eger dini anlamda yanlis olduğunu düşünüyorsanız bu kisiyle anlasamayacaginizin gostergesidir. (Hayat bakis acilarinizin uymadığıni gösterir.)
Eger size göre alkol sorun degilse arada bir almasında zararini zaten hissetmezsiniz.
Acikcasi görücü usulü ise neden yanlis bulduğunuz bir seyi kabullenesiniz ki..esas olan ayni pencereden bakabilmek değil mi evlilikte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…