merhaba,
göbek çevremde dogumdan kalma kocaman bir göbişim kaldığı için 1,5 hafta önce thermo cla kullanmaya başladım. günde 2 defa, öğle yemeklerinden yarım saat kadar önce. düşündüğümden daha etkili çıktı, 1,5 haftada 1,5-2 kilo verdim. hala bir çoğu bel bölgesinde olmak üzere vermem gereken 4 kilom var. spor yapamıyorum sadece günde 20-30dakikalık yürüyüş yapıyorum ve her akşam 60 mekik çekiyorum.
tavsiye eder miyim, ben bir zararını yan etkisini görmedim. ama bana ürünü satan akşamları kullanma demişti. içeriğinde soya varmış, alerjisi olanlar almadan önce düşünsünler.
kullanmaya devam edeceğim ama razamana kadar. yani 2 hafta daha var. size sonuçları yazacağım. :)
netten araştırdım, ürünü satan yerdeki kişi de bunu önerdi.
diyetisyene gitmek için hiç vaktim yok.
ben cla istedigimi soyledim. 2 urun gosterdi biri thermo cla birini de hatirlamiyorum simdi adini. l-carmine i sordugumda onun tum vucut icin thermo cla nin ise gobek cevresi icin oldugunu soyledi. thermo cla yine l-carmine iceriyormus. genelde de dedigi kadariyla benimaldigi urunu satin aliyormus herkes... ya da beni kekledi :)Şimdiye kadar hep tonalin kullananları duydum, öneri bu yöndeymiş. Peki bunu önermesinin sebebi neymiş?
ben cla istedigimi soyledim. 2 urun gosterdi biri thermo cla birini de hatirlamiyorum simdi adini. l-carmine i sordugumda onun tum vucut icin thermo cla nin ise gobek cevresi icin oldugunu soyledi. thermo cla yine l-carmine iceriyormus. genelde de dedigi kadariyla benimaldigi urunu satin aliyormus herkes... ya da beni kekledi :)
ben cla istedigimi soyledim. 2 urun gosterdi biri thermo cla birini de hatirlamiyorum simdi adini. l-carmine i sordugumda onun tum vucut icin thermo cla nin ise gobek cevresi icin oldugunu soyledi. thermo cla yine l-carmine iceriyormus. genelde de dedigi kadariyla benimaldigi urunu satin aliyormus herkes... ya da beni kekledi :)
konu sahibi ve bu sitenin tüm konukları bana yardımcı olurmusunuz?
soru 1) Çeşme suyu nasıl sağlıklı alkali su haline getirilir?
soru 2) Eczanedeki karbonatlardanmı almak gerekir? Şİmdilik bu kadra teşekkürler herkese:))
merhaba,
bende dün gece itibari ile başladım bu yaşam tarzına. dün yatmadan alkali su yaptım ama doğru mu yaptım bilemiyorum.
1 su bardağı oda sıcaklığındaki suya limon sıktım biraz içtim , sabah ve akşam. akşamda sadece et ve bol sebze ile besleneceğim. sizce bu şekilde 6/7 kilo verebilir miyim?
canım iznin olmadan yazını kendi topiğime kopyaladım.
çok güzel bir paylaşım olmuş. eline sağlık. sayfalarda kaybolmasın istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?