Merhaba bende alkali diyet yapanlar arasındayım. Çarşamba gününden beridir karbonatlı su içiyorum. Bol bol çiğ sebze yiyorum çiğ yiyemedikleriminde suyunu sıkıp içiyorum. Sabah keçi ve lor peyniri bol miktardada yeşik yaprakları sebzeleri tüketiyorum. Yavaşta olsa sağlıklı ve kalıcı kilo vermek istiyorum. Şimdiye dek uykum ve yeme düzenim çok bozuktu. Bi hafta on gündür erken yatıp erken kalkıyorum. Öğünlerimi saatinde ve atlamadan yapıyorum. Günde en az dört litre su içiyorum. Bu diyete nilüfer hn ın ilk sayfada yazdıklarını okuyarak başladım. Ama sanırım karbonat biraz yan etki yapıyor son bi haftadır ara ara inanılmaz başım ağrıyor ki ben çok nadir baş ağrısı çeken birirydim oda kısa süreli ama şimdiki ağrıma ne uyku ne ilaç ne karanlık fayda etmiyor. Buay adetimde düzensiz on gün geçti bunda etkisi olabilir. Bünyeden bünyeye fark ediyor biliyorum ama sizce bo şekilde kilo vermeyi başarabilirmiyim. Sanırım bikaç gram verdim ama tam emin değilim tartı sabah 76 akşam 78 e kadar çıkıyo anlayamıyorum.