Alkali yaşam tarzı ve diyetle, 1 ayda 10 kilo verdim!

hayır canım yazmıyor.galenik ecza yazıyor işyeri olarak.canım ben ingiliz karbonatı diye almadım eczaneden,sodyum bi karbonat dedim getirttiler hemen.500 gr.6 lira.özel msj hakkım dolmadı daha ama az kaldı

Hımm umarım saf karbonattır, önemli olan bu yani işlenmemiş olması.Hangi semtte eczane?

hayır canım yazmıyor.galenik ecza yazıyor işyeri olarak.canım ben ingiliz karbonatı diye almadım eczaneden,sodyum bi karbonat dedim getirttiler hemen.500 gr.6 lira.özel msj hakkım dolmadı daha ama az kaldı

aynı msj 2 kere gitmiş.

Son düzenleme:
canım ben sana trambolin soracaktım.sen aldın mı?nasıl özellikleri olan ,hangi marka önerirsin? bu gece hepsiburadadan alıcam.cevabını bekliyorum canım acilen..

Yok canım henüz alamadım.Çekimser kaldım, lastiklimi - yaylımı ? Hala araştırma halindeyim.Bazı yaylılar çok gıcırtı yapıyormuş.Bazı lastiklilerde çok çabuk deforme oluyormuş.Kimi katlanıyor ,kimi vidalanıyor ve olduğu haliyle kalıyormuş.Benim yer sorunum da var.Pratik,fazla yer kaplamayan kolayca ortadan kaldırlabilecek bir şeye ihtiyacım var.O yüzden karasızım hala. Sen hangisine niyetlendin peki?

Son düzenleme:

valla ben şu an hb den araştırıyorum.birisinin niyetine giremedim yaniii

ama şunu söyleyebilirim ,hbnin yorumları karar vermemde büyük etken..

haklısın tabi.ben internet alışverişlerimi hb den yaparım çoğunlukla.sıkıntı da yaşamadım.sen nereleri önerirsin?

Ben de yaparım ordan o konuda sıkıntı yok,yorum açısından demiştim. Örneğin ürünle ilgili yorum köşesine,ürünle alakası olmayan ya da beylik yüzeysel şeyler yazanlara gıcık oluyorum.Hiç birşey yazma daha iyi. K.K. nün trombolinle ilgili topiklerine bak ve istediğin ürünün adını yaz google a kullanıcı yorumları de bulursun bir şeyler.

Son düzenleme:

haklısın cınııımmm senin tahlil sonuçların belli oldu mu? dr ayşegüle ulaştın mı?

haklısın cınııımmm senin tahlil sonuçların belli oldu mu? dr ayşegüle ulaştın mı?

Evet canım ulaştım Dr. Ayşegül hanıma, karbonatı kestirdi .S ile başlayan suyu iç dedi. Şu ara spor yapmadığım için CLA ya gerek yok dedi,spor yapanlar içinmiş o. TSH' ıma tekrar baktırmamı söyledi. Karbonatı kesince kalbimde ki ağrılar da sona erdi.

hadi yaaa götürüp eczaneye geri vereyim sodyum bikarbonatımı

hadi yaaa götürüp eczaneye geri vereyim sodyum bikarbonatımı

Canım ben yaklaşık 4 ay dır, her gün içiyordum karbonatlı suyu ve ingiliz karbonatı bulamadığım için besin maddesi olarak satılan sodyum bikarbonat alıyordum. Herkesin bünyesi ve hastalıkları farklı farklı, sen bir rahatsızlık duymuyorsan,sağlık anlamında bir şikayetin yoksa devam edebilirsin, karar senin tabi. :114:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…