- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
hayır canım yazmıyor.galenik ecza yazıyor işyeri olarak.canım ben ingiliz karbonatı diye almadım eczaneden,sodyum bi karbonat dedim getirttiler hemen.500 gr.6 lira.özel msj hakkım dolmadı dahaama az kaldı
hayır canım yazmıyor.galenik ecza yazıyor işyeri olarak.canım ben ingiliz karbonatı diye almadım eczaneden,sodyum bi karbonat dedim getirttiler hemen.500 gr.6 lira.özel msj hakkım dolmadı dahaama az kaldı
kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf sin kaf!Hımm umarım saf karbonattır, önemli olan bu yani işlenmemiş olması.Hangi semtte eczane?
canım ben sana trambolin soracaktım.sen aldın mı?nasıl özellikleri olan ,hangi marka önerirsin? bu gece hepsiburadadan alıcam.cevabını bekliyorum canım acilen..
kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf sin kaf!
Yok canım henüz alamadım.Çekimser kaldım, lastiklimi - yaylımı ? Hala araştırma halindeyim.Bazı yaylılar çok gıcırtı yapıyormuş.Bazı lastiklilerde çok çabuk deforme oluyormuş.Kimi katlanıyor ,kimi vidalanıyor ve olduğu haliyle kalıyormuş.Benim yer sorunum da var.Pratik,fazla yer kaplamayan kolayca ortadan kaldırlabilecek bir şeye ihtiyacım var.O yüzden karasızım hala. Sen hangisine niyetlendin peki?
kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf sin kaf!
ama şunu söyleyebilirim ,hbnin yorumları karar vermemde büyük etken..Yok canım henüz alamadım.Çekimser kaldım, lastiklimi - yaylımı ? Hala araştırma halindeyim.Bazı yaylılar çok gıcırtı yapıyormuş.Bazı lastiklilerde çok çabuk deforme oluyormuş.Kimi katlanıyor ,kimi vidalanıyor ve olduğu haliyle kalıyormuş.Benim yer sorunum da var.Pratik,fazla yer kaplamayan kolayca ortadan kaldırlabilecek bir şeye ihtiyacım var.O yüzden karasızım hala. Sen hangisine niyetlendin peki?
Hahahahaha kahrolma ,ben de göz göz diye bağırırmışımmm. Anlaşıldı brek brek.
ama şunu söyleyebilirim ,hbnin yorumları karar vermemde büyük etken..
başım göğe erdi,görmedin senHaydi gözün aydın. :13:
haklısın tabi.ben internet alışverişlerimi hb den yaparım çoğunlukla.sıkıntı da yaşamadım.sen nereleri önerirsin?Oradaki bazı yorumlar çok yüzeysel, bazıları gereksiz ya da reklam kokabiliyor. Başka yerlerede bak derim.
başım göğe erdi,görmedin sen
haklısın tabi.ben internet alışverişlerimi hb den yaparım çoğunlukla.sıkıntı da yaşamadım.sen nereleri önerirsin?
yii huuuuu!!!!O halde şenlik ateşini yak, geliyom ben. vapur saatlerine bakimmm bir.
Ben de yaparım ordan o konuda sıkıntı yok,yorum açısından demiştim. Örneğin ürünle ilgili yorum köşesine,ürünle alakası olmayan ya da beylik yüzeysel şeyler yazanlara gıcık oluyorum.Hiç birşey yazma daha iyi.K.K. nün trombolinle ilgili topiklerine bak ve istediğin ürünün adını yaz google da kullanıcı yorumları de bulursun bir şeyler.
haklısın cınııımmmsenin tahlil sonuçların belli oldu mu? dr ayşegüle ulaştın mı?
Evet canım ulaştım Dr. Ayşegül hanıma, karbonatı kestirdi .S ile başlayan suyu iç dedi. Şu ara spor yapmadığım için CLA ya gerek yok dedi,spor yapanlar içinmiş o. TSH' ıma tekrar baktırmamı söyledi. Karbonatı kesince kalbimde ki ağrılar da sona erdi.
hadi yaaagötürüp eczaneye geri vereyim sodyum bikarbonatımı