Alkali yaşam tarzı ve diyetle, 1 ayda 10 kilo verdim!

Çek tatlım sorun yok. O dr. kan tahlili bile yazmadı açıkçası ona tekrar gitmeyi düşünmüyorum.Tahlil işini ben hallettim. Endokrin bölümünden yeni randevu aldım.15 Ocakta oraya gideceğim ve tahlillerimi yeniden isteyeceğim. Alkali beslenmeye devam ediyorum.Kalbimde ki sızı arada gelir gibi olup gidiyor.Bu yüzden karbonatlı suyu kesmeye çalışıyorum ama öyle alıştım ki çokk zor oluyor.Onun yerine limonlu ya da arada sirkeli su içmeye çalışıyorum ama midem pek hazzetmiyor bu durumdan,kötü hissediyorum.Henüz Ayşegül hanımla bir irtibat kurma girişiminde bulunmadım çok yoğundur sanırım ve çoğu sorulara cvp için geri dönülmüyor ama düşünüyorum.

canımcım sen ayşegül hanıma twiterdan veya varsa facebooktan veya faks çekerek mutlaka ulaş.alkali diyetle bağlantısı olup olmadığını kesinleştir.tabi kadın kabul eder mi bilemem ama için rahatlar ,şüphelerin yok olur belki,tatmin edici bir cevap alırsan.ege'ye mi gideceksin ? :18:

canımcım sen ayşegül hanıma twiterdan veya varsa facebooktan veya faks çekerek mutlaka ulaş.alkali diyetle bağlantısı olup olmadığını kesinleştir.tabi kadın kabul eder mi bilemem ama için rahatlar ,şüphelerin yok olur belki,tatmin edici bir cevap alırsan.ege'ye mi gideceksin ? :18:

Ben de düşünüyorum ama daha önce donukpudrayla aynı soruyu sorduk bu yolla teker teker ama cvp alamadık.Yine de denerim.Yok canım ege değil.

acaba senden başka ,bu diyeti tam uygulayıp da kan değerlerinde sorun çıkan var mı? :26:

Benim gibi ağrıları arada bir olan biri var,başka rahatsızlıkları da olan biri. Sanrım karbonatı bırakıyor.Onun dışında bilmiyorum ama TSH acayip çoşmuş ben de çok üzgünüm.Neden olduğunu tam bilemiyorum tabi. :KK50:

Son düzenleme:
Benim gibi ağrıları arada bir olan biri var,başka rahatsızlıkları da olan biri. Sanrım karbonatı bırakıyor.Onun dışında bilmiyorum ama TSH acayip çoşmuş ben de çok üzgünüm.Neden olduğunu tam bilemiyorum tabi. :KK50:

net bir şekilde öğrenmek lazım karbonattan dolayı mı diye.bütün tahlillerin sonuçlansın bir de bu sonuçları ibrahim saraçoğluna gönder.o ,duruma göre kür öneriyor ve iyileşiyorsun.uygun değilse yapacağım bişey yok diyor.düzelirsin gibi geliyor bana.sıkma canını.daha ne hastalıklar var.burda önemli olan bu duruma neyin sebep olduğunu bilmek ve ona göre gard almak.. :KK3:

net bir şekilde öğrenmek lazım karbonattan dolayı mı diye.bütün tahlillerin sonuçlansın bir de bu sonuçları ibrahim saraçoğluna gönder.o ,duruma göre kür öneriyor ve iyileşiyorsun.uygun değilse yapacağım bişey yok diyor.düzelirsin gibi geliyor bana.sıkma canını.daha ne hastalıklar var.burda önemli olan bu duruma neyin sebep olduğunu bilmek ve ona göre gard almak.. :KK3:

Sağol canım desteğin için,inşallah.Yeniden bir yapılsın tahlillerim tam olarak o zaman deneriz dediklerini de. :KK16:

Son düzenleme:
iyi akşamlar Nilufer, nasılsın?

Kizlar nasilsiniz, bi kac gündür ugramadim buraya
diyetler nasil gidiyor, hersey yolunda mi?

biz esimle yeni yilda baslama karari aldigimizdan benim diyet hala askida.kitabimda gelmedi daha,
yurtdisinda oldugum icin tek bi sitede satiliyor orasida cani isterse yolluyor istemezse yollamiyor
cok sacma bi yer. tekrar siparis verdim insallah gelir, iyice bi okur öyle baslarim

ben bu yaşam tarzına bayıldım bende başlamak istiyorum forum topiklere yazdım topik açtım ama kendimi kandırdım hep ama bunu okuyunca çok mantıklı geldi ...gayet sağlıklı bende iyice araştırcam ayrıca araştırırkende yapcam bunu örnek liste üzerinden şuandan itibaren başlamış bulunuyorum..bu arada kafeinsiz kahveler hangileri oluyor???? vede gulutensiz ekmek hangileri?? nerreen temin edebilirim bunları???:26:

canım kusura bakma cevap vermedim.2gündür internetimde sorun vardı anca görebildim yazdıklarını bana çok yardımcı oldun teşekkür ederim bende ankarada yaşıyorum yarın dediğin yerlere uğricam mutlaka benimde bu konuda başka bilgilerim olursa burda paylaşıcam umarım bende senin gibi kilo verebilirim vede sağlıklı olabilirim....herşey için çok teşekkür ederim....:KK16::KK16:

Slm kizlarrr
yaa sadece bu karbonatli suyu icerekmi kilo veriyonuzz

Merhaba Nilufer, nerelerdesin, daha i_lerini halledemedin mi?Seni dört gözle bekliyoruz......:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Merhaba kızlar, eşim ve ben gıda zehirlenmesi yaşadık(isot acı biberi yüzünden) ve yeni yıla daha giremedik. Neyse.. derindenizlerden çok geçmiş olsun, konuyu detaylı bir şekilde Ayşegül hanım'a mesaj atarsan 2. gün cevap yazılıyor. Durumunun detayların ile ilgili olarak bilgi verirsin.

Sevgili sevgiciğim, bu aralar işlerim çok yoğun malum sene sonu, romanımı bitirme çabalarım ve diğer opera, tiyatro vs günlerim çok yoğundu ve de misafirlerim vardı, hala da yoğunum gerçi ama ara ara da olsa uğrayacağım.

Bir de herkesin sonucunu merak ediyorum herkes ne alemde?:KK16:

Merhaba kızlar, eşim ve ben gıda zehirlenmesi yaşadık(isot acı biberi yüzünden) ve yeni yıla daha giremedik. Neyse.. derindenizlerden çok geçmiş olsun, konuyu detaylı bir şekilde Ayşegül hanım'a mesaj atarsan 2. gün cevap yazılıyor. Durumunun detayların ile ilgili olarak bilgi verirsin.

Sevgili sevgiciğim, bu aralar işlerim çok yoğun malum sene sonu, romanımı bitirme çabalarım ve diğer opera, tiyatro vs günlerim çok yoğundu ve de misafirlerim vardı, hala da yoğunum gerçi ama ara ara da olsa uğrayacağım.

Ben de tam ,nilufer nerelerdesin yazacaktım,ki msj ın geldi.Teşekkürler sana da çok geçmiş olsun. Yazıcam zaten şansımı deneyeceğim.Tsh ımın yüksek çıktığını öğrenince sıkıntıdan adetim çok erken geldi ve kilo vermem durdu hatta 300gr aldım.Dün tartıldığımda ise 1 hafta da 500gr vermişim yine.Bu arada karbonatı bıraktım 3 gündür.Senin kilo ne alemde?

Son düzenleme:

Canım geçmiş olsun, sanatın hangi kollarıyla ilgilendiğini öğrenmiş oldum. Başka yayınlanmış kitabın varsa okumak isterim, mümkünse özelden adını ve kitabın varsa ismini yazarsan sevinirim.Ben karbonatı bıraktım, böbrek ağrılarım çoğaldı. Bir de dikkat ettim , iki değişik zamanda yaptım ve kilo aldım, acaba karbonata alerşimmi var diye düşünüyorum. Bu hafta ara verdim, özel hayatımda da sıkıntılı bir dönem atlattım,yakında sıkı bir sşekilde başlayacağım,o zamana kadar ara verdim.
DERİN geçmiş olsun canım sonuç inş. kötü çıkmaz ve kısa zamanda tedavi edilir.:KK16::KK16::KK16::KK16:

Canım geçmiş olsun, sanatın hangi kollarıyla ilgilendiğini öğrenmiş oldum. Başka yayınlanmış kitabın varsa okumak isterim, mümkünse özelden adını ve kitabın varsa ismini yazarsan sevinirim.Ben karbonatı bıraktım, böbrek ağrılarım çoğaldı. Bir de dikkat ettim , iki değişik zamanda yaptım ve kilo aldım, acaba karbonata alerşimmi var diye düşünüyorum. Bu hafta ara verdim, özel hayatımda da sıkıntılı bir dönem atlattım,yakında sıkı bir sşekilde başlayacağım,o zamana kadar ara verdim.
DERİN geçmiş olsun canım sonuç inş. kötü çıkmaz ve kısa zamanda tedavi edilir.:KK16::KK16::KK16::KK16:

Sağol canım, inşAllah.Peki suyu alkali yapmak için elma sirkesi ya da limon kullanıyormusun? Ben de karbonatı kestim kalbimde ki sızı ara ara hafiften yoklamaya devam edince.Bu ara sirkeyi deniyorum. :KK16:

Sağol canım, inşAllah.Peki suyu alkali yapmak için elma sirkesi ya da limon kullanıyormusun? Ben de karbonatı kestim kalbimde ki sızı ara ara hafiften yoklamaya devam edince.Bu ara sirkeyi deniyorum. :KK16:

canım,kitapta 'mutfakta kullandığınız karbonat' diyor dr. 'sodyum bikarbonat' diye yazdığını görmedim hiç.sen kaçıncı sayfada görmüştün?

Arkadaşlar bana da yardımcı olabilir misiniz?
Burada okuduklarımdan sonra ben de karbonatlı su içmeye başlamıştım.
Küçük paketlerden evde vardı.Onlarla başladım ve hiçbir eczanede bulamadığım için de onlarla devam ettim.
En sonunda sora sora nihayet bir eczanede ingiliz karbonatı bulabildik.
Diğer karbonat suda eriyordu.Ama birkaç gündür kullandığım ing.karbonatı sanırım erimiyor.
Üstelik önce sıcak suyla eritip sonra üstüne soğuk su döküyorum.
Şişenin dibinde beyaz bir tortu oluştuğunu gördüm.
Sizlerde de böyle mi oluyor,yoksa benim karbonatımda mı var bir tuhaflık.
Suda ıslanmış ve dağılmış gibi bir görüntüsü var.
Tabii onu içmiyorum,dibine gelmeden suyu döküyorum ama yine de diğerinde
olmadığı için bir sorayım dedim.
Umarım yardımcı olursunuz.

canım,kitapta 'mutfakta kullandığınız karbonat' diyor dr. 'sodyum bikarbonat' diye yazdığını görmedim hiç.sen kaçıncı sayfada görmüştün?

Slm canım.Marketten mutfak kullanımı için aldığın karbonatın üzerinde, "besin maddesi sodyum bikarbonat" yazar zaten. Kitapta da sy:134,135,136 da yazıyor.Bakarsın. :KK16:

Son düzenleme:
Arkadaşlar bana da yardımcı olabilir misiniz?
Burada okuduklarımdan sonra ben de karbonatlı su içmeye başlamıştım.
Küçük paketlerden evde vardı.Onlarla başladım ve hiçbir eczanede bulamadığım için de onlarla devam ettim.
En sonunda sora sora nihayet bir eczanede ingiliz karbonatı bulabildik.
Diğer karbonat suda eriyordu.Ama birkaç gündür kullandığım ing.karbonatı sanırım erimiyor.
Üstelik önce sıcak suyla eritip sonra üstüne soğuk su döküyorum.
Şişenin dibinde beyaz bir tortu oluştuğunu gördüm.
Sizlerde de böyle mi oluyor,yoksa benim karbonatımda mı var bir tuhaflık.
Suda ıslanmış ve dağılmış gibi bir görüntüsü var.
Tabii onu içmiyorum,dibine gelmeden suyu döküyorum ama yine de diğerinde
olmadığı için bir sorayım dedim.
Umarım yardımcı olursunuz.

Merhaba arkadaşım yardımcı olmak isterdim ama ben ingiliz karbonatı bulamadığım için hiç kullanmadım bilemiyorum o yüzden.Son kullanma tarihini kontrol ettinmi?

Slm canım.Marketten mutfak kullanımı için aldığın karbonatın üzerinde, "besin maddesi sodyum bikarbonat" yazar zaten. Kitapta da sy:134,135,136 da yazıyor.Bakarsın. :KK16:

selam canım :KK76:
hadi yaa :KK1: tamam bakarım.eczaneden istediğimde eczacı,ilaçlar için kullandığını,benm ne için kullanacağımı sormuştu.içimde bir kuşku oluştu mutfak için kullanılanla eczanede satılan farklı içerik taşıyor mu diye..:18:

selam canım :KK76:
hadi yaa :KK1: tamam bakarım.eczaneden istediğimde eczacı,ilaçlar için kullandığını,benm ne için kullanacağımı sormuştu.içimde bir kuşku oluştu mutfak için kullanılanla eczanede satılan farklı içerik taşıyor mu diye..:18:

Eczaneden alma amacın işlenmemiş olması canım yani saf hali. Eczacılarda ilaç hazırlarken kullanırlar zaten doğru demiş.Peki paketin üzerinde İngiliz karbonatı yazıyor mu?

Eczaneden alma amacın işlenmemiş olması canım yani saf hali. Eczacılarda ilaç hazırlarken kullanırlar zaten doğru demiş.Peki paketin üzerinde İngiliz karbonatı yazıyor mu?
hayır canım yazmıyor.galenik ecza yazıyor işyeri olarak.canım ben ingiliz karbonatı diye almadım eczaneden,sodyum bi karbonat dedim getirttiler hemen.500 gr.6 lira.özel msj hakkım dolmadı daha :KK19: ama az kaldı :KK1:

hayır canım yazmıyor.galenik ecza yazıyor işyeri olarak.canım ben ingiliz karbonatı diye almadım eczaneden,sodyum bi karbonat dedim getirttiler hemen.500 gr.6 lira.özel msj hakkım dolmadı daha :KK19: ama az kaldı :KK1:

canım ben sana trambolin soracaktım.sen aldın mı?nasıl özellikleri olan ,hangi marka önerirsin? bu gece hepsiburadadan alıcam.cevabını bekliyorum canım acilen..:KK35:

X