sana demiştim ya düzenli kullanmıyorum diye,o yüzden senin kadar net rahatsızlıklar yaşamadım ama çok hafif kramplar giriyordu kalp civarıma,anlık kramplar.karbonattandır herhalde.peki dr sana bir gerekçe gösterdi mi karbonatın neden böyle bir şey yapabileceği ile ilgili?:18:Canım ben yaklaşık 4 ay dır, her gün içiyordum karbonatlı suyu ve ingiliz karbonatı bulamadığım için besin maddesi olarak satılan sodyum bikarbonat alıyordum. Herkesin bünyesi ve hastalıkları farklı farklı, sen bir rahatsızlık duymuyorsan,sağlık anlamında bir şikayetin yoksa devam edebilirsin, karar senin tabi. :114:
sana demiştim ya düzenli kullanmıyorum diye,o yüzden senin kadar net rahatsızlıklar yaşamadım ama çok hafif kramplar giriyordu kalp civarıma,anlık kramplar.karbonattandır herhalde.peki dr sana bir gerekçe gösterdi mi karbonatın neden böyle bir şey yapabileceği ile ilgili?:18:
Evet canım ulaştım Dr. Ayşegül hanıma, karbonatı kestirdi .S ile başlayan suyu iç dedi. Şu ara spor yapmadığım için CLA ya gerek yok dedi,spor yapanlar içinmiş o. TSH' ıma tekrar baktırmamı söyledi. Karbonatı kesince kalbimde ki ağrılar da sona erdi.
Merhaba arkadaşım yardımcı olmak isterdim ama ben ingiliz karbonatı bulamadığım için hiç kullanmadım bilemiyorum o yüzden.Son kullanma tarihini kontrol ettinmi?
hadi yaaagötürüp eczaneye geri vereyim sodyum bikarbonatımı
hayır canım yazmıyor.galenik ecza yazıyor işyeri olarak.canım ben ingiliz karbonatı diye almadım eczaneden,sodyum bi karbonat dedim getirttiler hemen.500 gr.6 lira.özel msj hakkım dolmadı dahaama az kaldı
bende 100gr mını 8 tl ye aldım nasıl bi fark böyle anlamadım
bende 100gr mını 8 tl ye aldım nasıl bi fark böyle anlamadım
Günaydın Derin sonucun belli oldumu canım?Nilüfer nerelerdesin???????????????????
Evet işlenmemiş olduğu için belki diğerine göre zor eriyordur.
Bunu düşünmemiştim hiç.
Son kullanma tarihi ayrı bir komedi zaten.
Paketin üzerinde son kullanma tarihi olarak paketlendikten itibaren 5 yıl yazıyor.
Paketlenme tarihi 2011.
Eşim bu durumda oldukça yeni sayılır diye dalga geçiyor:))
Yani bu durumda karbonatın Tsh hormonuna bir etkisi varmış.Ben öyle anladım.
Ben de içiyorum arkadaşlar.Tsh zaten yüksekti ve ilaçla düşürmüştük.
Sürekli ilaç kullanmam gerekiyor.Bu durumda bende mi bıraksam acaba?
Ayşegül Hanıma nereden ulaştın yazabilir misin özelden.
hadi yaa,baya fark var arada.ben ilk fırsatta geri vericem.alırlar sanırım.
Neden veresin ki, karbonatın bir sürü kullanım alanı var( Deodorant olarak, dişlerini fırçalayıp çalkalarken, temizlikte, kekini pastanı kabartırken, meyveni sebzeni ,yeşillikleri yıkarken v.b). İçmeyeceksen bile bırak dursun. Uygun fiyata almışsın zaten. 500gr'ı 5-6 TL civarı en ucuzu.
öyle mi diyorsun..hımm ..ay ne bileyim evde o kadar fazla şey var ki bazen kendimi bile atasım geliyorben yine de şansımı denicem alırlar geri diye düşünüyorum :2:
selam arkadaşlar başlıktaki her mesajı okudum nerdeyse şu cla ve carnitin konusunda kafam allak bullak oldu. sorularım var :
1: bel bölgesi için cla kullanmak faydalımı?
2: spor yapmıyorsakta aynı faydayı sağlarmı?
3: bir kaç marka arsında kaldımlütfen biri marka ve alabileceğim yer gösterebilir mi?
birde beslenmem haakkında yorum yaparmısınız 3 gün oldu daha
sabahları domates peynir bir dilim ekmek yiyorum maalesef siyah çay (içine karanfil atıyorum)
öğle yoğurt çorba veya salata
arada leblebi ile miğdemi oyalıyorum
akşam: sebze yemeği ve bol limonlu maydonoz 2 litre içine sirke damlarılmış su içiyorum günlük
cevaplar ve başlık için teşekkürler...