- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
- 398
canim bu elma sirkesinden ne kdr koymak gerekiyor bardaga?
aysegül hanim bugun aksamlari elma sirkesi alindiginda daha rahat uyutuyor ve kaslari rahatlatiyor dedi
sabah sirti agriyanlara yardimci olabilir dedi
aldim elma sirkesini ama 1 tatli kasigi koydum, fazla mi acaba?
tadi cok kötü ya :26:
Evde yapılmış,doğal elma sirkesi ise 2 yemek kaşığı çünkü tadı keskin değildir,anlaşılmaz bile. Hazır alınan işlenmiş sirke ise çok daha az konmalı keskindir,midede yanma yapabilir dedi Ayşegül hanım.
Programi izledim ama hic begenmedim
Melek Baykalin kitabi hic okumadigi o kadar belli oluyordu ki, kendide hicbirseyi anlamiyor ve en kötüsü doktor hanimin anlatmasinada izin vermiyor.
yepyeni bisey ögreneceksiniz, daha önce hic islemedik bu diyeti diyor
halbu ki gül kaynak nerdeyse hergün konugu ve harfiyen ayni seyleri anlatiyor..
konulari sürekli ortada kesti cok sinir oldum, alkali suyu bile anlatamadi aysegül hanim, halbuki en önemli konu o...
valla ben marketten aldim, dogal falan yaziyor ama ne kdr dogrudur bilmem. sanirim ben bi tatli kasigiyla devam edeyim.
sende izlemisin programi
Büyük hayal kırıklığı yaşattı Melek Baykal. Hiççççç verimli bir proğram olmadı.Bir de sonunda "-Alkali günler diliyoruzz, o da neyse" diye proğramı kapattı.Hayretler içinde kaldım. Bakış açım çok başka artık hatuna.
güzel bi cay tarifi buldum, gül kaynak greyfrut yiyebilirsiniz demisti, tarcinida aysegül coruhlu cok öneriyor
Tarçınlı Greyfurt Çayı
Greyfurtun yağ yaktığını iddia edenler ve onlara karşı çıkanlar, aralarında tartışmaya devam etsin; siz işinizi şansa bırakmayın. İçinde tarçın da olan bu lezzetli çay soğuk havalarda içinizi ısıtırken metabolizmanızı da hızlandırabilir.
Malzemeler
5-6 greyfurt
Yarım su bardağı su
2 yemek kaşığı bal
1 çubuk tarçın
2-3 yenibahar tanesi
Hazırlanışı
Greyfurtları ortadan ikiye kesip narenciye sıkacağı ile suyunu çıkartın ve sos tenceresine alın.
İki yemek kaşığı bal, yenibahar, çubuk tarçın ve yarım su bardağı suyu ekleyip orta ateşte kaynamaya bırakın.
Hazırladığınız greyfurt çayını süzerek fincanlara paylaştırın.
İsteğe göre greyfurt dilimleri ve çubuk tarçın ile sıcak olarak servis yapın.
ay evet nasil sinir oldum, dalga gecer gibi bide öyle dedi.
diyeti anlamadigi her halinden belliydi zaten, anlamayada hic caba sarf etmedi.
böyle düsünen tek ben degilmisim demek, fazla mi sert düsündüm dedim ama sende ayni seyleri fark etmisin.
cok acemice ve saygisizcaydi.
herseyi yarida kesti, alkali hayata gecisin kurallarini 5den sonra kesti, alkali suyu anlatmasina izin vermedi,
alkali ve asitli besinler nedir dedi anlattirmadi bile... dizmisler oraya bi yigin gidayi anlatmadiktan sonra neye yarar...
evet o dogru, karacigerden ilaclarin atilmasini geciktiriyor, doz asimi yaratabiliyor... ilac kullananlar icmesin...Greyfurtu meyva olarak yemek daha evla diye okumuştum.Suyu özellikle ilaç kullananlarda ilacın etkilerini değiştirebiliyormuş.
Ya tavırlı gibiydi sanki Dr.a karşı,nedense? Hatta şu göya çöp evi gibi evleri temizleyen adama bile gurbette evaldını bulmuş gibi sarıldı.Hayret!...
Merhaba, Nilüfer Hanım,ben bir süredir topiğinizi takip ediyorum.Gerçekten çok güzel bilgiler vaR.Ben de yaklaşık 1 2 ay önce alkali diyetine başlamıştım ancak sınav dönemi, regl olamamanın sıkıntısı ve polikistiğin etkisiyle çok fazla sekteye uğradı.Tam da işe yaramaya başlamıştı ama yeniden motive olup başlamak istiyorum.Ben cla almayı düşünüyorum ancak bir kaç sorum var, yanıtlarsanız çok sevinirim :) Benim asıl sorunum bel çevresi değil de kalça ve bacaklar.Cla nın da daha çok göbeğe etki ettiğini duydum.Alsam mı almasam mı bilemedim..Onun yerine omega 3 hapı mı alsam acaba? İlk diyete başladığımda omega alıyordum.Bir de bunların dışında kullandığınız ilaçlar oldu mu ya da yeşillik tozu vs kullandınız mı acaba? Kusura bakmayın, büyük ihtimal yazmışsınızdır ama benim gözümden kaçtı :)Ve son olarak, ben pek spor yapamıyorum arada bir yürüyüş o kadar.Sporu arttırmak gerekir mi ? Yardımcı olursanız çok sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?