sevgili benedenben sana her şeyden önce son derece sabırlı, iyi niyetli, motive edici ve sevgi dolu olduğun için çok teşekkür ederim. bu forumda da böyle bir şeyi ilk defa yazıyorum. umuyorum herhangi bir yanlış anlaşmaya sebebiyet vermem.
ne yalan söyleyeyim senin bu uslubun ve emeğin sayesinde yazmaya karar verdim yoksa 2-3 gündür okuduklarımla zaten uygulamaya başlamıştım en azından karbonatlı su kısmını. okur geçerdim yani... ayrıca ilk mesajının kopyasını anneme, kayınvalideme, ablama ve nişanlıma yolladım hani belki akıllarına yatar da bir yerden başlarlar diye
işe yarasın yaramasın... ne olursa olsun bu kadar emek verip özet çıkarman, bu topik için demiyorum ama, yazdıklarını okumadan sık sık soru soranlara rağmen bıkmadan yanıtlaman yani yardımseverliğin beni etkiledi. elbette soru sorup yanıtlar vereceğiz ama benim kastettiğim ilk mesajı dahi okumayanlar. yani ben bir topiği takip edeceksem ilk iş ilk sayfadaki açıklayıcı yazıyı okurum, aksini yapmak saygısızlık gibi geliyor bana. gözlerimi pörtletip sayfalarca okuyorum ki kimseyi yormayayım diye ama hooop bir bakıyoruz konuya ablam dalıyor, 'x' nedir?, 'y' nasıl bir şeydir anlatın diyor. googledan araştırmak ya da önceki sayfalara bakmak aklına bile gelmiyor. her neyse konuyu fazla saptırdım ama epeydir denk geldiğim ve kızdığım bir şeydi, senin konuna nasip oldu lütfen kusuruma bakma
bugün 2lt karbonatlı su içtim normalde 3- 3.5 lt olurdu ama sanırım tadı az da olsa etkiledi psikolojik olarak yoksa kesinlikle içilmeyecek bir tadı yok. yediklerim protein açısından zayıftı bugün ama kabaca şöyle, 2 yumurta, 5 siyah zeytin, biraz beyaz peynir, 3-4 gün kurusu, 3-4 ceviz, 3-4 fındık, 8-10 çekirdekli kuru üzüm, 2 kase bulgurlu yoğurt çorbası (evde pirinç kalmamış da
) 2 büyük kupa ısırgan otu çayı, 1 kupa yeşil çay, 1 adet omega. sizlere de ufak bir bilgi, Canan Hoca omega 3 kolay bozunduğundan güçlü bir antioksidanla alınması gerektiğini söylediğinden kuru üzümle beraber yutuyorum.
spor olarak da eve trambolin aldım, onun üstünde tepiniyorum
25 dk da ağırlıkla egzersiz. sanki fazla yüklendim gibi spora ama du bakalım
güzel gönlüne teşekkürler tekrardan.
arkadaşlar sizlere de sağlıklı incelmeler ve sağlıklı bir yaşam diliyorum
.