Alkali Diyeti

Aaben buğday çiminin özel sıkma aletleri var diye biliyorum.Bizim katı meyva sıkacağımız o konuda işe yaramı ki?

süper öz suyu.

yr.limon kabugu soyulmuş .
2 elma .
1/4 ananas
yr.salatalık .
1/4 avakado

30 gr bugday çimi .ben katmamıştım .. birde spurilina. bilirsiniz deniz yosunu kapsülü.
avakado hariç hepsinin suyunu sıkıyorsunuz . avakadoyuda ezip karıştırıyorsunuz.

detoks öz suyu
2 elma
yr salatalık 1 kereviz sapı .
1 küçük acuç dolusu ıspanak .
1 avuç doluşu yeşlik .(tere maydonoz vs.)

l,imon zencefil harikası .

2 havuç
2 elma.
yr limon .
küçük parça taze zencefil .

yeşil süper özsu .

2 kereviz sapı .
yr salatalık .
1 avuç dolusu ıspanak .
30 gr bugday çimi.
1 dl portakal .

bu sulara buz katabilirsiniz .
ayrıca bunları çeşitlendirmak sizin elinizde .kırmızı pancarda çok saglıklı .
sedece direk sebze yapmayın içmesi zor olur .içine elma yada ananas gibi talı meyveler katın bakın o zaman içimleri daha kolay .

Aaben buğday çiminin özel sıkma aletleri var diye biliyorum.Bizim katı meyva sıkacağımız o konuda işe yaramı ki?

yeşil sebzelerin suyunu gayet iyi sıkıyor . mesela direk yeşilikleri deyilde katı meyvelerle beraber koyun o zaman daha kolay sıkıyor sebzeleri.. ben meyve sıkacagımdan memnunum dedigim gibi baya araştırmıştım alırken .cafelerde bile kulanıyormuş o modeli . tabiki bugday çiminin şıkacagı ayrı ama şimdi durup dururken nerden bulalım dimi elimizdekiyle yetinmek lazım :)
sanırım sıkacagı dolapdan çıkarma zamanı geldide geçiyor bile

Son düzenleme:
einstein çok teşekkürler ilk fırsatta birçoğumuz bu ürünü incelemeye gidecektir.Çok merak ettim press olayı önemli bir konu Canan karatayın dediğine göre.

aeben bilgileri ve emeğini bizimle paylaştığın için, çok teşekkürler.

Uykumahmuru sende çok pozitifsin bayıldım.!!!Kilo problemi olunca bende özgüven sıfıra inmişti ve moralim çok bozuktu.Moralini tekrar kazananlar(ben) ve hiç bozmamayı başaranlar(sen) olarak elimizden geleni yapmaya çalışmamış çok hoş.Bu dünyada hala senin gibi insanlar var!

pebble41'i razı etmeye çalışıyorum.Ve ben başlıyorum canım,sende gel yarışalım :p
Artık şu nicki değiştir pofudukluk mazide kalacak :)))))(ama çok tatlı)

Benebenden eskiden bende çok negatiftim.Olumsuz bir durumda hemen içime kapanır hayata küserdim.Sonra gördümki tek zarar gören benim bu durumdan.Yaşanmamış sadece nefes alınmış bir yaşam ve bir sürü pişmanlıklar.Bunu ölene kadar yaşamak istemiyorum ve bunu değiştirebilecek tek kişi de benim.Hem cidden dönüp geçmişe bir bak.Sürekli devam eden bir iyilik hali ve sürekli devam eden bir kötülük halin oldu mu?Hayat gece ile gündüzün gelişi gibi devam eder çoğu zaman.İyi zamanları kötü zamanlar ve kötü zamanları da iyi zamanlar izler.Bunu kabullenip kötü anlarımızda bu yaşadıklarım yakında geçecek demeye başladığım an hayata da daha olumlu bakmaya başladım.Ve yaşadıklarımı yaşayan bir tek ben değilim.Hastamıyım ne hastalar var,maddi sıkıntım mı var ohoo ekmeğe muhtaçlar var,sevgilimle mi bozuştum yahu kocası tarafından öldürülenler var.Yani bardağın boş tarafı zaten boş ben dolu tarafına bakmayı tercih ediyorum :))

aslında pofudukluğum yok ama :KK70: 53 54 kiloyum hadi 54 diyelim :) ama göbeğim çok şiş o da bağırsak sorunu yaşıyorum daha önce bahsetmiştim reflü ve ibs dediğimiz hassas bağırsak sendromum var bana hayatı dar eder. bir de bacak sorunu onlar yontulma döneminde gidecek ben şimdi 1 2 kilo vereyim de :)

yarış olursa katılırım neden olmasın :KK70: ama tam olarak uyamayabilirim hani ph damlası ve ekmek olayı . ama ekmeği azaltırım dediğim gibi yoğurdu da .. süt çok içmiyorum ama arada sütlü kahve yapıyorum çok az sütle sütte laktozsuz peynirde sorun olmaz. falan filan :)) elimden geldiğince uygulamaya çalışıırım :) karbonatlı su filan :)

bir itirafta bulunayım ben fazla su içmiyorum sanırım :KK43: ama suyuma limon katıyorum bu aralar bitki çayını bol bol tüketmeye çalışıyorum. işte kendi çapımda debeleniyorum :KK70: ama birlikte birşeyler yapabiliriz :)

Canım çok haklısın bende çok depresiftim.Sonra bu kostümü çıkartıp yaktım ve birdaha hiç giymedim şükürler olsun.
Bu enerjini daha somut hale getirmek istersen NİL GÜN ve R.ŞANAL'ın kitaplarını tavsiye ederim
Benim hayatımda çok ilginçtir,bu kitaplar sayesinde mucize olarak nitelendirebileceğimiz olayları sürekli yaşıyorum.Hatta belki size garip gelebilir ama her istediğim şeye çok kısa sürede ve çok kolay şekilde ulaşabiliyorum artık,yani somut olarakta bu pozitif enerjim önüme geliyor.

aslında pofudukluğum yok ama :KK70: 53 54 kiloyum hadi 54 diyelim :) ama göbeğim çok şiş o da bağırsak sorunu yaşıyorum daha önce bahsetmiştim reflü ve ibs dediğimiz hassas bağırsak sendromum var bana hayatı dar eder. bir de bacak sorunu onlar yontulma döneminde gidecek ben şimdi 1 2 kilo vereyim de :)

yarış olursa katılırım neden olmasın :KK70: ama tam olarak uyamayabilirim hani ph damlası ve ekmek olayı . ama ekmeği azaltırım dediğim gibi yoğurdu da .. süt çok içmiyorum ama arada sütlü kahve yapıyorum çok az sütle sütte laktozsuz peynirde sorun olmaz. falan filan :)) elimden geldiğince uygulamaya çalışıırım :) karbonatlı su filan :)

bir itirafta bulunayım ben fazla su içmiyorum sanırım :KK43: ama suyuma limon katıyorum bu aralar bitki çayını bol bol tüketmeye çalışıyorum. işte kendi çapımda debeleniyorum :KK70: ama birlikte birşeyler yapabiliriz :)
Pofudukçum bu beslenme tarzı birde seni şu reflüden kurtarsa çok mutlu olucam.
Reflünün başlayacağını hissetiğinde soğuk sütten sadece 2 yudum almak gerekiyormuş,belki sen bunu biliyorsundur.İstersen dene.

Benim menülerimi diğer tarafta görüyorsunuzdur bende düzgün bir uygulayıcı değilim,benden çok daha iyi uygulayanlar var.Ama buna rağmen sonuç aldım bence sende alacaksın

Hehe bir mesajında ben çok şanslı biriyim ne istersem olur dediğin an içimden demiştim evrene mesaj yolluyor diye :)) Demekki yanılmamışım :KK66: Umarım şansın hep açık olur yaşamın güzelliklerle dolar

İlgine ve samimiyetine hayran kaldım doğrusu :)

teşekkür ederim. Reflü şöyle bende strese bağlı yediklerim de muhakkak etkilemiştir bir dönem aşırı spor yaptım,aşırı zayıfladım,stresli dönemler yaşadım.hala da sıkıntılarını çekmekteyim.zayıflamaktan ziyade ilaçlara bağlı olmadan kendimi iyileştirmek istiyorum bu yüzden de beslenmemi de biraz daha düzeltmem gerekiyor.şimdi bakıyorum da vücuduma ne kadar çok asit yüklemişim. su içmemişim,kuru meyveli yoğurtlar yemişim,mideme iyi gelir diye tam buğday çavdar karışık tahıllı ekmekler yemişim... kızartma ve şıralı tatlı pek yemiyorum.sütlü olursa yiyorum olmazsa aramıyorum . ama sabah bal ya da reçel yiyorum. ama bala tarçın ve limon suyu katıp yiyorum değişik ama bu belki asidini düşürür :) domates yiyorum bol bol kıvırcık salata marul karnıbahar brokoli yiyorum mutlaka . balık haftada 2 3 yiyorum .

sen de yardımcı olursan beslenmemde(ki olacağına inanıyorum) pazartesi başlayalım heyyooooo :)

bu arada sanırım benim de mesajlar yollamam lazım evrene çok birikti :KK70:

Son düzenleme:
pebble41'i razı etmeye çalışıyorum.Ve ben başlıyorum canım,sende gel yarışalım :p
Artık şu nicki değiştir pofudukluk mazide kalacak :)))))(ama çok tatlı)

ben razı oldum bile.ama umutsuzum haberiniz olsun. karatay a da bir hızla başlamıştım sonuç:hüsran.....:KK43:korkum bu yüzden...yoksa zayıf olmak kim istemez.hadi başlayalım ...

bu bana karatay kadar kısıtlayıcı gelmedi karatay belki sağlıklı ama kuruyemişi çok abartıyordu. ekmek yok (gerçi bunda da pek yok ama :KK70: )

bu daha uygulanabilir ayrıca tek zayıflama odaklı düşünmemek lazım daha sağlıklı bir yaşam için bazı şeyleri yapabiliriz karbonatlı su gibi kızartmalardan kaçınma zeytinyağı ağırlıklı yağ kullanma bol sebze vs.

o yüzden vazgeçmezsin pebble :)

bu bana karatay kadar kısıtlayıcı gelmedi karatay belki sağlıklı ama kuruyemişi çok abartıyordu. ekmek yok (gerçi bunda da pek yok ama :KK70: )

bu daha uygulanabilir ayrıca tek zayıflama odaklı düşünmemek lazım daha sağlıklı bir yaşam için bazı şeyleri yapabiliriz karbonatlı su gibi kızartmalardan kaçınma zeytinyağı ağırlıklı yağ kullanma bol sebze vs.

Pazartesi başlayacak arkadaşlarla evrene güzel bir mesaj yollayıp öyle mi başlasanız acaba benebenden.Mesela pazar akşamı herkes aynı saatte benzer hoş şeyleri hayal etse.Fıstık gibi olduğumuzu,görenin bir daha dönüp baktığını,hiç yorulmadığımızı müthiş enerjik olduğumuzu,mutlu yuvamızda veya işimizde gülümsediğimizi falan.Ne dersin?

X