- 16 Temmuz 2011
- 247
- 0
- Konu Sahibi benedenben
Aaben buğday çiminin özel sıkma aletleri var diye biliyorum.Bizim katı meyva sıkacağımız o konuda işe yaramı ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaben buğday çiminin özel sıkma aletleri var diye biliyorum.Bizim katı meyva sıkacağımız o konuda işe yaramı ki?
Pofudukçum bu beslenme tarzı birde seni şu reflüden kurtarsa çok mutlu olucam.aslında pofudukluğum yok ama 53 54 kiloyum hadi 54 diyelim :) ama göbeğim çok şiş o da bağırsak sorunu yaşıyorum daha önce bahsetmiştim reflü ve ibs dediğimiz hassas bağırsak sendromum var bana hayatı dar eder. bir de bacak sorunu onlar yontulma döneminde gidecek ben şimdi 1 2 kilo vereyim de :)
yarış olursa katılırım neden olmasın ama tam olarak uyamayabilirim hani ph damlası ve ekmek olayı . ama ekmeği azaltırım dediğim gibi yoğurdu da .. süt çok içmiyorum ama arada sütlü kahve yapıyorum çok az sütle sütte laktozsuz peynirde sorun olmaz. falan filan :)) elimden geldiğince uygulamaya çalışıırım :) karbonatlı su filan :)
bir itirafta bulunayım ben fazla su içmiyorum sanırım ama suyuma limon katıyorum bu aralar bitki çayını bol bol tüketmeye çalışıyorum. işte kendi çapımda debeleniyorum ama birlikte birşeyler yapabiliriz :)
pebble41'i razı etmeye çalışıyorum.Ve ben başlıyorum canım,sende gel yarışalım
Artık şu nicki değiştir pofudukluk mazide kalacak :)))))(ama çok tatlı)