Alkali Diyeti

ben zaten buna yakın beslenerek vermişim kiloları demekki:)))
diyet yapamam diyet deyince karnım acıkır, hergün yediğim yemeği diyet listesi diye verseler, doymam. ağzıma sürmeyeceğim şeyi yasaklasalar canım çeker :)) onun için sadece yediklerime dikkat ederek şeker tüketmimi kontrol ederek, canım isterse yiyebileceğimi bilip sadece bir süre erteleyerek ve tabiiki hayatıma sporu sokarak 1,5 sene de 20kg verdim, sonra durdu, bende daha fazlası için zorlamadım. hedefime daha 10 kilo vardı ama sporla zaten sıkılaşmıştım hedeflediğim bedendeydim ölçülerim de orantılıydı bu da yeterdi:)) bu konuyuda spor topikinde görüp meraktan geldim:)) bu yazanları okuyunca o günler aklıma geldi, paylaşmak istedim.
kuruyemiş konusunda şunu rahatlıkla söyleyebilirim, hergün 1-2 avuç yeyince kilomu hiç değiştirmiyor, bi ara her öğlen 2 avuç yiyince kilo alıcam, napıyorum ben, abarttım diye düşünmüştüm ama baktım bişey olmuyor, hatta ekmek arası bişeyler yemekten daha uzun süre tok tutuyor, sonraki öğünü daha hafifi geçirmemi sağlıyor. bazen tatlı isteğimi de frenliyor gibi geliyor...
alkali su konusunu deneyebilirim belki reflüme de iyi gelir diye düşüyorum. şimdi su şişeme bir çay kaşığına yakın karbonat attım tadı değişti biraz ama rahatsız etmedi beni bu tat ama sürekli böyle içilmez arada değişiklik gerekir, karbonat yerine limon yada sirke denmiş onları katarsak ölçü ne olmalı?
zaman zaman suyun tadı değişsin diye şişeye limon, tarçın, karanfil, maden suyu katarım acaba bilmeden suyun phını mı yükseltiyormuşum:))

Donukpudra keşke bende senin gibi olabilsem gerçekten sana çok özendim :KK43: Su içmek benim için bir eziyet.
Yazım Alkali Diyeti kitabının özetidir.Kendime ait hiçbir ek bilgi söylemedim tamamen Ayşegül Çoruhlunun kitabının özeti ve kendisi en doğru 2 saat sonra demişse bir yarım doğru yapıp 1 saat sonra içsek ne olacakki hahahahaaa yeterki su içelim!!!
Kullandığın suyun Ph değerini kontrol ettinmi?Umarım yüksektir.1 litre suya yarım çay kaşığı kullandığın su damak tadını rahatsız edecekmi istersen bunu dene ilk önce.Diyelimki rahatsız etti sen zaten çok su tüketen birisin bu nedenle 4 litrenin sadece 1-2 litresinde Phı yükseltmek için Karbonat veya Ph Damlası kullansan bile çok çok büyük bir artı unutmaki sen zaten 1-0 öndesin benden ve benim gibi su sevmeyenlerden

bugün karbonat ilave ederek iciyorum :KK34: pek fazla fark görmedigim için zorlanmadım :KK31: evet en doğrusunu dr.Aysegül hn. söylemiş ama ben dayanamıyorum ki :KK9: 2saat

umarım bugün d&r da kitabı bulabilirim de aksam okumaya gecerim. sağol canım; kitabı okuyayım senin diyet sayfanda bende paylasacagım beslenme seklimi. böylelikle birbirimizden en dogru sekilde yararlanır ve motivemizi yükseltiriz.sevgiyle kal :KK16:

Son düzenleme:
Alkalife'ı araştırdım biraz.Bir yerlerde alkali su konsantresinin içinde bikarbonat olduğunu okumuştum ama şimdi bulamıyorum nedense.Eğer öyleyse suya karbonat katmakla fazla bir farkı olmaz.Acaba tat ve içerik olarak farkı var mı sizin bu konuda bilginiz var mı?Aslında damlayı kullanmak daha kolay ama öyle olunca suya ilaç katıyormuşum gibi hissedeceğim o beni itecek biliyorum.Karbonat suyun tadını biraz değiştirdi.Suyu çok seven biri olarak karbonatsız suyumu özlüyorum açıkçası.Zamanla alışırım muhtemelen karbonatlı su içmeye başlayalı 3 gün oldu çünkü

ben zaten buna yakın beslenerek vermişim kiloları demekki:)))
diyet yapamam diyet deyince karnım acıkır, hergün yediğim yemeği diyet listesi diye verseler, doymam. ağzıma sürmeyeceğim şeyi yasaklasalar canım çeker :)) onun için sadece yediklerime dikkat ederek şeker tüketmimi kontrol ederek, canım isterse yiyebileceğimi bilip sadece bir süre erteleyerek ve tabiiki hayatıma sporu sokarak 1,5 sene de 20kg verdim, sonra durdu, bende daha fazlası için zorlamadım. hedefime daha 10 kilo vardı ama sporla zaten sıkılaşmıştım hedeflediğim bedendeydim ölçülerim de orantılıydı bu da yeterdi:)) bu konuyuda spor topikinde görüp meraktan geldim:)) bu yazanları okuyunca o günler aklıma geldi, paylaşmak istedim.
kuruyemiş konusunda şunu rahatlıkla söyleyebilirim, hergün 1-2 avuç yeyince kilomu hiç değiştirmiyor, bi ara her öğlen 2 avuç yiyince kilo alıcam, napıyorum ben, abarttım diye düşünmüştüm ama baktım bişey olmuyor, hatta ekmek arası bişeyler yemekten daha uzun süre tok tutuyor, sonraki öğünü daha hafifi geçirmemi sağlıyor. bazen tatlı isteğimi de frenliyor gibi geliyor...
alkali su konusunu deneyebilirim belki reflüme de iyi gelir diye düşüyorum. şimdi su şişeme bir çay kaşığına yakın karbonat attım tadı değişti biraz ama rahatsız etmedi beni bu tat ama sürekli böyle içilmez arada değişiklik gerekir, karbonat yerine limon yada sirke denmiş onları katarsak ölçü ne olmalı?
zaman zaman suyun tadı değişsin diye şişeye limon, tarçın, karanfil, maden suyu katarım acaba bilmeden suyun phını mı yükseltiyormuşum:))
Bence bizim sizden öğreneceğimiz çok şey var başka tavsiyeleriniz olursada çok sevinirim az çok uygulama tarzımızın örtüşmeside çok iyi haber bizler için

bugün karbonat ilave ederek iciyorum :KK34: pek fazla fark görmedigim için zorlanmadım :KK31: evet en doğrusunu dr.Aysegül hn. söylemiş ama ben dayanamıyorum ki :KK9: 2saat

umarım bugün d&r da kitabı bulabilirim de aksam okumaya gecerim. sağol canım; kitabı okuyayım senin diyet sayfanda bende paylasacagım beslenme seklimi. böylelikle birbirimizden en dogru sekilde yararlanır ve motivemizi yükseltiriz.sevgiyle kal :KK16:

Donuk pudracım gerçekten çok minnettar kalırım çünkü bende hala bu savaşın içindeyim ve sizlerle bu paylaşımları yapmak banada destek oluyor.
Bu kez hepimiz başarıcaz eski selülitli defterleri kapatıcaz umarımki hahahaa :))

Alkalife'ı araştırdım biraz.Bir yerlerde alkali su konsantresinin içinde bikarbonat olduğunu okumuştum ama şimdi bulamıyorum nedense.Eğer öyleyse suya karbonat katmakla fazla bir farkı olmaz.Acaba tat ve içerik olarak farkı var mı sizin bu konuda bilginiz var mı?Aslında damlayı kullanmak daha kolay ama öyle olunca suya ilaç katıyormuşum gibi hissedeceğim o beni itecek biliyorum.Karbonat suyun tadını biraz değiştirdi.Suyu çok seven biri olarak karbonatsız suyumu özlüyorum açıkçası.Zamanla alışırım muhtemelen karbonatlı su içmeye başlayalı 3 gün oldu çünkü
Uykumahmuru mideniz benim uygulamama ne tepki gösterir bilmiyorum ama ben 1 çay kaşığı karbonatı ağzıma atıp üzerine su içiyorum ve bir sorun yaşamadım ama sizi asla yanlış yönlendirmek istemem.
Suyu çok sevmenize nazar değdirirsem kendimi asla affetmem çünkü daha öncede söylediğim gibi en özendiğim şey :) Bana su içmek çok büyük bir eziyet malesef

çok üzülüyorum ama bir şey de gelmiyor elimden :KK43:sadece günlerdir yazılanları okuyorum....

Bence bizim sizden öğreneceğimiz çok şey var başka tavsiyeleriniz olursada çok sevinirim az çok uygulama tarzımızın örtüşmeside çok iyi haber bizler için

biz callanetics topiki olarak buraya gelmişiz galiba:)) senide bize bekleriz:))

Son düzenleme:
öncelikle kilo konusundaki bu başarınızdan dolayı kutluyorum sizi.üzüntüm kendi kilolarım . ancak yaptığım burada yazılanları okumak,başarı hikayelerini okumak.kötü bir şey yok.ne mutlu kilo verenlere...maşallah..

Link verebilirseniz çok sevinirim

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri-684.html

yürürken sallanan bacaklar itinayla taş yapılır, armut popolar şeftaliye çevrilir, selülitler yok edilir, bozuk duruşlar düzeltilir:))) reklam oldu, editörler kızmaz dimi:))

diğer başlıktaki yazdıklarınada baktım biraz, bilmeden bayaa alkali besleniyormuşum ben :)) şeker krizleri için tarçın çayını hep tavsiye ederim, çok faydasını gördüm, bir de sırf damak zevki adına kahvaltıda peynirle çörekotu kullanıyordum o da alkaliymiş...

Pebble eğer niyetin varsa gerçekten senin için elimden geleni yapmaya ben hazırım,Sen Hazırmısın?
Ne zaman istersen,senin için en rahat şekilde,ortak kararlar alarak ideal kilona ulaşmanı sağlayabiliriz.
İstediğin zaman üzülmeyi bırakıp benim gibi tekrar özgüvenine sahip olabilirsin,benimki yerlerde sürünüyorduda :)))

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri-684.html

yürürken sallanan bacaklar itinayla taş yapılır, armut popolar şeftaliye çevrilir, selülitler yok edilir, bozuk duruşlar düzeltilir:))) reklam oldu, editörler kızmaz dimi:))

diğer başlıktaki yazdıklarınada baktım biraz, bilmeden bayaa alkali besleniyormuşum ben :)) şeker krizleri için tarçın çayını hep tavsiye ederim, çok faydasını gördüm, bir de sırf damak zevki adına kahvaltıda peynirle çörekotu kullanıyordum o da alkaliymiş...
nnnyyycim doğru olan herşeyin yanındayım hatta şimdiden başladım sizin başlığı okumaya.
Daha önce yalan yanlış bilgilerini burada doğruymuş ve kendine aitmiş gibi aktaran kişilerin burada bulunmasını istemedim.
Çünkü tek amacım bugüne kadar doğru diye deneyip mahvettiğimiz bedenimize artık hakketiğini vermek hemde bu kadar kolay bir şekilde.
Ahhhh bu söylediklerin bir olsaaaa bir olsaaaa buraya biknili bile fotoğrafımı koyarım hahahahaa

Link verebilirseniz çok sevinirim

Buldum ve ilk kez duyuyorum çok teşekkürler

Hehe callanla alkali diyetini buluşturduğuma çok memnunum :)) İkisinede yürekten inanıyorum çünkü.Çok zorlamadan fit olmak ve sağlıklı yaşam.Ohh bundan güzel ne olabilirki.
bugün akşam yemeğimde bol yeşillik ve turpta vardı.Yıllarca sebze sevmiyorum ben etoburum dedim durdum.Ama şunu farkettim ben sebze değil pişmiş sebze sevmiyorum aslında.Yumuşadımı hoşuma gitmiyor.Kıtır kıtır zevkle çiğ olarak o kadar çok sebze yediğimi alkali diyetle tanışıp nasıl sebze yiyebilirim diye düşününce buldum.Olacak olacak her gün daha iyiye gidiyorum maşallah bana,maşallah bize :))

Bende çiğ ve az pişmiş sebzeyi daha çok severim sizin gibi ama diğer yandan etobur olmanında aslında kötü birşey olmadığını öğrendim bu beslenme tarzıyla zaten yağlarımızı yakmak için protein mutlaka tüketmemiz gerekiyor daha ne istiyim :)
Ben diğer başlığımdada callenticsten söz ettim umarım çok zorlayıcı değildir ama yorumlarda biraz yorulanlar olduğunu gördüm.
Ama daha başındayım biraz daha okuyup size danışıcam çok teşekkürler tekrar

Pebble düşün karar ver ve gel anladığım kadarıyla o karar anı bu gece değil !!! Ama bir kaç gün içinde bence fazla kilo defterini kapatacaksın !!! Burada yanında olucaz

X