Alkali Diyeti

Beneden ben arkadasım öncelikle meme kanserine yakalanmış ve halen tedavisini gören biri olarak keske bu yazıları daha önce okusaydık diyorum :KK43: ama bundada bir hayır vardır diyerek yinede geç kalmadığımı düşünüyorum bende kanserden sonra hayatındaki beslenme düzeninde köklü degisiklikler yaptım ancak alkali su içmeyi bunun temeline koyacağımdan emin olabilirsiniz :KK9:

biz callanetics topiki olarak buraya gelmişiz galiba:)) senide bize bekleriz:))

:KK9::KK9:evet ya bizim topic burda maşallah :KK16:

Donuk pudracım gerçekten çok minnettar kalırım çünkü bende hala bu savaşın içindeyim ve sizlerle bu paylaşımları yapmak banada destek oluyor.
Bu kez hepimiz başarıcaz eski selülitli defterleri kapatıcaz umarımki hahahaa :))

dün kitabı aldım. okumaya başladım. cidden aslında kendi ellerimle kendimi nasıl mahvettiğimin farkına vardım :KK31:

Ph kağıtlarını eczanelerden yada medikal ürünler satan yerlerden bulabilirsin.Sanırım yurtdışında Almanyadasın.Bende İspanyada araştırdım türkiyedeki distribütör Alkalife,ispanyada amerikada Alkaline ama şimdi senin için baktım orada Alkalife websiteside
AlkaLife PH drops - 37ml - PH-drops - uric acid - Alkaline concentrate - Alkaline water drops - de-acidify - de-acidification of the body - AlkaLife Europe

Kitap konusundada üzülme canım dediğim gibi kitabın özetidir yazdığım,ailem ve çevremdekiler için 1 özet çıkarmıştım,bilimsel konulardanda alıntı yaptığım için anlamamışlardı,bende daha güzel daha anlaşılır 2.özeti çıkarıp burada paylaştım,yararlı olacağını umuyorum senin içinde.
Zaten istediğin zaman istediğin konuda aklına takılan eksik birşeyim varsa burada olmaya çalışıcam,elimden gelenide yaparım yeterki hepimiz sağlıklı olalım,hemde elde etmesi bu kadar kolayken

Tskler canim, kesinlikle bende bu sekil yasamaya calisacagim hatda aileme de gecirmeye caliscam ikiside tansiyon hastasi ve uyku sorunu ceken insanlar babam ve annem de, belki gercekden islerine yarar.

Beneden ben arkadasım öncelikle meme kanserine yakalanmış ve halen tedavisini gören biri olarak keske bu yazıları daha önce okusaydık diyorum :KK43: ama bundada bir hayır vardır diyerek yinede geç kalmadığımı düşünüyorum bende kanserden sonra hayatındaki beslenme düzeninde köklü degisiklikler yaptım ancak alkali su içmeyi bunun temeline koyacağımdan emin olabilirsiniz :KK9:
htcmtn sana ulaşabildiğime gerçekten çok mutluyum,kilo vermekten ziyade asıl amacım kansere karşı korunmaktı bu beslenme düzenine başladığımda.Bu kadar kolay şekilde sağlığıma kavuşabileceğimi ve elimde tutabileceğimi öğrendiğim için inan bana yoldan tanımadığım insanları çevirip bu doğruları anlatmak istiyorum.Ve ilk olarak buna çevremden başladım,meme kanseri olan ankarada bir tanıdığım ilk olarak bu özeti yolladığım kişiydi,daha sonra fazla samimi olmasamda bir arkadaşı aradım ve meme kanseri annesi için onada yolladım bu özeti.Arkadaşım gıda mühendisi özeti alıp hemen okuyup beni aramıştı,hemen çıktısını alıp özeti annesine götüreceğini zaten okulda da hücrelerin oksitlenmesinden dolayı hasta olduğumuzu öğrettiklerini ve çok doğru bilgilerin yer aldığını söyledi,daha sonra barcelonada akciğer kanseri olan bir tanıdığıma da bu özeti çıkartıp götürdüm.Yani anlayacağın ilk hedefim ve elimde gelen çevremdeki insanlara bu doğruları aktarabilmek.Sanada ulaştığım için nasıl mutlu olduğumu anlatamam.
Doktorunuza bu konuyu danışmayı düşünürmüsünüz?
Ve şuandaki vücut asit oranınızın kaç olduğunu öğrenmek istermisin?
Çok geçmiş olsun ve kurtulman için tüm iyi dileklerimde seninle

:KK9::KK9:evet ya bizim topic burda maşallah :KK16:

dün kitabı aldım. okumaya başladım. cidden aslında kendi ellerimle kendimi nasıl mahvettiğimin farkına vardım :KK31:
Hiç sorma bende aynı şoku ilk başta yaşamıştım.Sağlıklı olmak bu kadar kolayken bunca yıl tam tersi şekilde yaşamış olduğumu bilmek gerçekten benim için utanç verici :)

Tskler canim, kesinlikle bende bu sekil yasamaya calisacagim hatda aileme de gecirmeye caliscam ikiside tansiyon hastasi ve uyku sorunu ceken insanlar babam ve annem de, belki gercekden islerine yarar.
jeyloo tansiyon sorunu yaşamadığım için bu konuda birşey diyemicem ama vücudumun alkali seviyesini yükselttikten sonra ortaokuldan bu yana çektiğim uyku düzensizliği problemim çözüldü.
Amerikan Hastanesinde uyku sorunlarıyla ilgili bir departman varmış oraya gidip tedavi olmayı bile düşünmüştüm.
Umarım anneciğin ve babacığın içinde çözüm olur.Çok geçmiş olsun

kızlar dün kitabı aldım. kitabın arkasındaki tabloları da taracıdan tarattım 4 tane tablomuz var. sizlerle paylasıyorum. saglıklı günlere :KK16::KK16:

$SCX-4623_20121101_12425101.jpg $SCX-4623_20121101_12435407.jpg $SCX-4623_20121101_12443404.jpg $SCX-4623_20121101_12450400.jpg

Süpersin!!! Gerçekten çok teşekkürler ben bir türlü beceremedim tabloları düzgün şekilde yüklemeyi bunca zaman çok saol canım

htcmtn sana ulaşabildiğime gerçekten çok mutluyum,kilo vermekten ziyade asıl amacım kansere karşı korunmaktı bu beslenme düzenine başladığımda.Bu kadar kolay şekilde sağlığıma kavuşabileceğimi ve elimde tutabileceğimi öğrendiğim için inan bana yoldan tanımadığım insanları çevirip bu doğruları anlatmak istiyorum.Ve ilk olarak buna çevremden başladım,meme kanseri olan ankarada bir tanıdığım ilk olarak bu özeti yolladığım kişiydi,daha sonra fazla samimi olmasamda bir arkadaşı aradım ve meme kanseri annesi için onada yolladım bu özeti.Arkadaşım gıda mühendisi özeti alıp hemen okuyup beni aramıştı,hemen çıktısını alıp özeti annesine götüreceğini zaten okulda da hücrelerin oksitlenmesinden dolayı hasta olduğumuzu öğrettiklerini ve çok doğru bilgilerin yer aldığını söyledi,daha sonra barcelonada akciğer kanseri olan bir tanıdığıma da bu özeti çıkartıp götürdüm.Yani anlayacağın ilk hedefim ve elimde gelen çevremdeki insanlara bu doğruları aktarabilmek.Sanada ulaştığım için nasıl mutlu olduğumu anlatamam.
Doktorunuza bu konuyu danışmayı düşünürmüsünüz?
Ve şuandaki vücut asit oranınızın kaç olduğunu öğrenmek istermisin?
Çok geçmiş olsun ve kurtulman için tüm iyi dileklerimde seninle
Canım tekrar teşekkür ederim bu ph seviyemi nasıl öğrenebilirim birde ben hayat su kullanıyorum o da damacana !! Onun icine karbonat ekleyip yapsam olurmu yani hangi su olduğunun önemi varmı
Rabbim senden razı olsun sanada cevrenede hastalık yüzü göstermesin

Canım tekrar teşekkür ederim bu ph seviyemi nasıl öğrenebilirim birde ben hayat su kullanıyorum o da damacana !! Onun icine karbonat ekleyip yapsam olurmu yani hangi su olduğunun önemi varmı
Rabbim senden razı olsun sanada cevrenede hastalık yüzü göstermesin

Eczanelerde veya medikal ürün satan dükkanlarda çok ucuza ph kağıdı (türnosollu kağıtta deniliyor) bulabilirsiniz.
Sabah ilk uyandığınızdaki idrarınıza bu küçük kağıtları atıp çok kolay şekilde asidinizi ölçebilirsiniz.
Hayat Suyun Ph değeri sanırım 7.8 Miş buda iyi bir oran Türkiye için hemde güvenilir bir marka bence çok iyi.
Damacanın içine karbonat katmanız onca litre suyu hızla değil günlerce tükettiğimiz için karbonatın dibe çökme sorunu çıkarabilir.Sürahi veya şişe kullanarak 1 litreye yarımçay kaşığı ekleyebilir dibe çöktüğünü hissedersenizde arada bir karışması için suyu çalkalayabilirsiniz.
Allah sizdende razı olsun.Yanınızdayım !

kızlar sorum arada kaynadı galiba, suya karbonat yerine limon veya sirke koymak istersek ölçü ne olmalı yazmıyor mu kitapta?

bugün başlamaya karar verdim. aslında 1 haftadır yazılanları okuyorum .sizlerin bu azim ve heveside beni de bu diyete çekmiyor değil.ama daha evvel karatay diyeti yapıp,3 ay direnip,sonunda sadece 2 kilo veren ben artık her şeye çekinerek bakıyorum:KK43:olmuyor olmuyor...
ama bugün 1 haftadır içtiğim ph değeri yüksek suyumun içine(7.96) karbonat da ekledim.suyu sevmeyen ben en azından 2 litre ile başlangıç yaptım.yediklerime de dikkat edeceğim .UMARIM BAŞARIRIM.çok ümitli değilim ama en azından sağlıklı yaşamak var işin içinde.ama kilo vermemliyimmmmmmmm. sevgi ve saygılar...iyi geceler

Pebble canımmmmmmmmmmmmmmmmmm yuuuppppiiiiiiiiiiii hoşgeldin.
Diğer başlığa az önce istanbuldaki arkadaşıma yazdığım şeyleri kopyalayıp yazıcam
Herkes belirli sınırlarımız dahilinde kafasına göre takılarak kilo verecek.
Biz bu pazartesi başlıyoruz,sende istersen haftasonu kaçamakları olabileceği ihtimaliyle,pazartesiye kadar kusana kadar ye,ye,ye !!!
Ve pazartesi fit vücudumuza kavuşmak için start verelim ne dersin?

Hahahaaa kıyamam vallahi ben normalde fazla su içmediğim için düzenli su içmeye başladım diye tuvalette takılıyorum sanıyordum belkide asidi atıyoruzdur ama bende daha sık gidiyordum.Birde eskiden tutabiliyordum artık tutamayacak hale gelip koşuyorum hahahaa

X