htcmtn sana ulaşabildiğime gerçekten çok mutluyum,kilo vermekten ziyade asıl amacım kansere karşı korunmaktı bu beslenme düzenine başladığımda.Bu kadar kolay şekilde sağlığıma kavuşabileceğimi ve elimde tutabileceğimi öğrendiğim için inan bana yoldan tanımadığım insanları çevirip bu doğruları anlatmak istiyorum.Ve ilk olarak buna çevremden başladım,meme kanseri olan ankarada bir tanıdığım ilk olarak bu özeti yolladığım kişiydi,daha sonra fazla samimi olmasamda bir arkadaşı aradım ve meme kanseri annesi için onada yolladım bu özeti.Arkadaşım gıda mühendisi özeti alıp hemen okuyup beni aramıştı,hemen çıktısını alıp özeti annesine götüreceğini zaten okulda da hücrelerin oksitlenmesinden dolayı hasta olduğumuzu öğrettiklerini ve çok doğru bilgilerin yer aldığını söyledi,daha sonra barcelonada akciğer kanseri olan bir tanıdığıma da bu özeti çıkartıp götürdüm.Yani anlayacağın ilk hedefim ve elimde gelen çevremdeki insanlara bu doğruları aktarabilmek.Sanada ulaştığım için nasıl mutlu olduğumu anlatamam.
Doktorunuza bu konuyu danışmayı düşünürmüsünüz?
Ve şuandaki vücut asit oranınızın kaç olduğunu öğrenmek istermisin?
Çok geçmiş olsun ve kurtulman için tüm iyi dileklerimde seninle