- 29 Eylül 2010
- 335
- 16
- Konu Sahibi benedenben
Umarım bende selülitlerimden kurtulurum,eğer başaramazsam ek destek alıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım bende selülitlerimden kurtulurum,eğer başaramazsam ek destek alıcam
Aklımdaki Lpg ve lipoliz tarzı desteklerdi.Ama dediğiniz mesela portakal yağının bulunduğu gibi karışımlardan bahsettiniz sanırım,dedikleriniz çok doğru bu tür bir destekte almalıyım ve yarın başlıyorum :)Sizden öğreneceğim şeyler var.Teşekkür ederim.
İlginç olan yuvarlak yüzlü biriyim kilo verdiğimde hemen gözaltlarım çöker ama yüzüm aynı topluluğunda kalır garip bir tip olurdum.Bu kez hiç çökmedim,sadece ince bir silüete kavuştum.
Kilo problemini uzun yıllar yaşadığım için şaka ile karışık ''Genç Kızlığımı yaşayamadım'' derdim.Şimdi kilolardan kurtulunca herşey biranda olsun istiyorum,liposuction yaptırsam yeridir
Vücut bazen direnç gösteriyor kayıp vermek istemiyor,meraktan duramasamda,bu nedenle sık sık tartılmayı bıraktım.''Zayıflama'' ile ilgili hiçbirşey aklıma getirmemeye çalışmıştım o dönem.Ve nezaman çevremden ''Aaa yeter çok kilo vermişsin artık burada kal gibi'', '' Çok güzel zayıflamışsın artık verme'' tarzı tepkiler alsam şımarıp kilo alıyorum hala sabitleyemedim veya düşemedim
Benim bu konudaki şansım kilo vermeye karar verdiğim dönemde evde beslenebilmem oldu ama insan içine çıktığımda hemen tepkiyle karşılaşıyorum.Önceki yaptığım hiçbir şey yememe sadece sade kahveyle yaşama diyetlerime benzer olduğunu düşünüp mutlaka bişeyler yedirmeye çalışıyorlar,veya onlara bişeyler yediğimi kanıtlamak zorunda kalıp uyum sağlıyorum.
Çünkü gerçekten ben sağlıklı besleniyor ve bişeyler yiyorum :) Mesela ekmek tarzı şeyler yememem en büyük konu ve herkes bunun çok zor olduğunu düşünüyor (türk tipi beslenme hatası) ama ben avuç avuç badem ceviz veya yufkayla yapılmış ürünler yiyorum ve hiç ekmek aramıyorum bile.
Dediğiniz gibi bu konuya nasıl çözüm bulucaz bilmiyorum.
Küçüklüğümden aklımda kalan halamın gelini ilk kez bizim eve misafirliğe geldiğinde annemin onların için yaptığı pastalar ve böreklere ''Hayır malesef yiyemem'' deyişi bana çok ayıp gelmişti ve gerçekten kız onca ısrarımıza rağmen yememişti.Keşke bizde yapabilsek
Semerk çok teşekkür ederim gerçekten çünkü çok mutlu oluyorum niyetimi anlayıp hayatınıza adapte ettiğiniz için.Başka sorularınız olursada anladığım ve uyguladığım kadarıyla herzaman yanınızdayım.Sağlıkla Kalın!Alkali Diyet kitap ozetiniz bana yol gosterici oldu. Ozetiniz bircok soruya da yanit vermekte. Emeginiz icin cok tesekkurler. Kaybedecek fazla bir kilom yok, sagligim icin bu diyeti uyguluyorum. Hosca kalin.
Hahahaa Serap hanım ne kadar doğru söylediniz bende artık gizlicem ama artık benim durumum ideal kiloma ulaşmaktan çıktı sağlıklı olmak için ve büyük korkularımdan biri kanserden korunmak için bu diyeti uyguluyorum.Diyetteyim demiyorum zaten. Diyetteyim diyene alerjisi var insanların Aylık dergilerden birinde okumuştum, psikolojik bir hareketmiş bu. Diyetteyim diyenin diyetini bozmak için bilinçli olmayarak hareket ediyormuş insanlar
Eline sağlık.
çok süper olmuş.
aylarca araştırdım ben bu konuyu. son 8-9 aydır hemen hemen araştırıyorum.
Bir kızım var, bir de oğlumuz olsun istiyorum. gerçi, şimdi bebek meselesinden vazgeçtim, kilo vermeye odakladım kendimi.
Erkek bebek sahibi olmak için, vücudu alkali hale getirmek, çok etkiliymiş. o sebeple, alkali olmak adına, bisürü şeyler yaptım.
saka suyu keşfettim. içiyoruz evde. karbonat kullanıyorum her gün suyumla birlikte bir kere.
ama bu diyetin kilo verdireceği hiç aklıma gelmemişti.
bi denemeye değer buldum hakkatten.
ellerine sağlık.
Hahahaa Serap hanım ne kadar doğru söylediniz bende artık gizlicem ama artık benim durumum ideal kiloma ulaşmaktan çıktı sağlıklı olmak için ve büyük korkularımdan biri kanserden korunmak için bu diyeti uyguluyorum.
Ayşegül Hanıma ne kadar teşekkür etsem az psikolojimde okadar çok düzeldiki,kendime güvenim bile güçlendi çok mutluyum.
Erkek çocuk için birçok ilginç uygulama var ama nasıl anlatsam bilemiyorum
Kadın baskın erkeğin pasif kaldığı ilişkide erkek çocuk olma ihtimalinin yükselmesi bunlardan biri mesela
Merhaba Yalel. Spermler bazan vajinal sıvının asiditesinden dolayı yumurtaya ulaşamayabiliyor. Bazı jeller ortamı spermlerin yaşayabileceği pH seviyesinde tutarken antioksidan desteği sağladığını iddia ediyor. Araştırmanızı tavsiye ederim. Allah gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı etsin.