- Konu Sahibi benedenben
-
arkadaşlar bu işte bir terslik var.
Elma sirkesi ve limon asittir ve phı 7 den düşüktür. Amaç bazik olmaksa limon ve sirke kullanılmamalı
karbonat ise baziktir yani alkalidir kullanılabilir.
Merhaba Yalel. Spermler bazan vajinal sıvının asiditesinden dolayı yumurtaya ulaşamayabiliyor. Bazı jeller ortamı spermlerin yaşayabileceği pH seviyesinde tutarken antioksidan desteği sağladığını iddia ediyor. Araştırmanızı tavsiye ederim. Allah gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı etsin.
Rica ederim hanım deme, burada çok samimi paylaşımlarda bulunuyoruz. Resmiyete gerek yok
Bu korku meselesi bana göre çok tehlikeli. Korku, Allah korusun korkulanı çağırabilir. Allah'a ve evrenin enerjisine inanırım. Elimizden geleni yapıp, korkularımızı arkamıza atacağız. Dua edip, olumlu olanı çağıracağız. Hem daha mutlu oluruz, hem de daha endişesiz ...
Selam,
Erkek bebek ile ilgili olarak hangi topiğiniz var bilgiendirme yapabilirmisiniz. Adı nedir? ve bu konu ile ilgilenen anneler için nelere tavsiye edersiniz. Jel vs varmış bildiğiniz bir jel markası var mı ya da bunu da uygulayabilirsiniz demiş olduğunuz bir yöntem tavsiye varsa çok sevinirim. Kolay gelsin.
merhaba
bende alkali yaşamaya başladım okudum herşeyi ama sadece aklımda şu soru kaldı yardımcı olurmusunuz
saat 11 den önce kahvaltı yapılmayacak
saat 16 ya kadarda herşey yenebilir asitliler dışında 16 sonrası ise sadece içilebilecek besinler yüketilecek diye okudum
başka bir yerde de akşam hava karardımı yemek işi bitecek diye okudum nasıl yapmalıyım
diğer topiktede sordum kızlar ama gerçekten bu bilgiyi çok araştırdım.. acaba bu alkali damlaları eczanelere soruyorum ama bilmiyorlar, acaba bildiğiniz bir alkali damla var mı? internette alkalife diye bir tane damla var başkada göremedim...
Canım benim eşim cafe işletiyor orda kullanıyorlar
Temizliği daha kolaymış
Çok az posa çıkarıyormuş
Bir de mesela philips ile dört elmadan bir bardak elma suyu çıkıyorsa bu makine ile iki elmadan bir bardak çıkıyormuş
Merhabalarlar. Alkali diyetle dün tanıştım ve dünden beri internette bulabildiğim bütün kaynakları okudum.Sağlıklı yaşamın bu kadar basit olması beni çok mutlu etti ancak içinde 'alkali' geçtiği için tesadüfen karşıma çıkan bir reflü yazısı kafamı karıştırdı.Yazı şöyle diyor:reflü tedavisinde kullanılan ilaçlar mide asidini nötralize eden bikarbonat gibi alkali maddelerdir.Mide asidinin azalması B12 eksikliğine yol açar,midede helikobakter pilori oluşumuna sebep olur,protein sindirimi bozulur,kalsiyum ve demir emilimi azalır. Sizin fikirleriniz nedir acaba.
selam kızlar.konuyu en başından 17.sayfaya kadar okudum
ilgimide çekti.mantıklı geldi
ben alkali listesini zaten farkında olmadan yapıyormusum
zararlı hiç bişiy yememkolay kolay
sağlıklı beslenirim.yemeklerime asla zaytin yagı dahi kullanmıyorum en son biraz üstünde gezdiriyorum
yağ ile aslabirarada pişirmiyorum
yaptığım yemeklerin hepsi haşlma usulü ooluyo
asla soğanı yağda kızdırıp kavurmam.et sote dahi yapsam herşeyi ssuyun içine atar kapağını kapar pişiririm.
umarım yanlış bişiy yapmıyorumdur.
sorum şu;bu karbonatlı suyu
bu zamana kadar denemeye devam edip faydasını gördünüzmü.sağlıklı beslenmeme ragmen gitmeyen kilolarım var 7 8 kg vermek istiyorum.
benim tek sorunum alkol ve geç saatte yenilen akşam yemeği(kocam gec geldiği için)
ben hamile kalmayı planlıyorum karbonatlı suyun herhangi bi zararı olurmu acaba
bir de ben su içmeyi severim.saatle değilde her istediğimde içsem karbonatlı suyu problem olurmu.çok teşekkür ederim
Ekimcim kusura bakma bende sadece sana cevap vermek için girdim çok uzun zamandır girmediğim için hiç bişey hatırlamıyorum.Ben katı meyve sıkacağı aldım ve annemle kavga ederek aldım çünkü çok problemli olduğu meşhur olan bir aygıt bu biliyorsun.PH...PS'İN katı meyve sıkcağını tavsiye ederim çünkü yıkaması çok kolay diğerlerine nazaran.Ama son kitabı sende almışsın,onları daha denemesemde sebze suyu tadı tam bir eziyet.Öpüyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?