- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
- 398
- Konu Sahibi benedenben
-
Merhaba şekerler,
Uzun aradan sonra geldim, hatırlayanınız vardır belki:)
Ayşegül Çoruhlu nun tokuz ama açız kitabını aldım bugün, okumaya başladım. Sebze suyu için diyor, en iyi şekilde sebze suyu sıkacağım bir alet önerir misiniz?
Teşrkkürler şimdiden :)
Mrb bnde alkali diyeti ile zayiflamak istiyorum lutfen yardimci olurmusunuz 75 kilodayim ve 65 olmak istiyorum ve mumkunse bu 2 ayda olmali:)
alkali diyet hikaye canım yakın arkadasım yapıyor cok dabi kilo veremedi zaten bol sebzeyle meyvele az yağlı yemeklerle hamur işinde uzak durarak tatlılardan kaçarak cok rahat erirsin suya karbonat atıp o mucize içecegin tadını bozmanın ne anlamı var ki..
Floreta çok teşekkür ederim.Birgün herkes eninde sonunda hücresel sağlığın farkına varacak.Kilo vermekten ziyade sağlığımız için bu beslenme şekliyle tanışıyor olduğumuz için çok şanslıyız.Merhabalar Alkali diyetini yeni öğrendim ve çok ilgimi çekti. Bu konunun hepsini okuyamadım henüz ama bugün ilk iş gidip kitabı aldım. Konuyu başlatan ve diğer faydalı bilgileri veren arkadaşlara teşekkürler:)
Merhabalar Alkali diyetini yeni öğrendim ve çok ilgimi çekti. Bu konunun hepsini okuyamadım henüz ama bugün ilk iş gidip kitabı aldım. Konuyu başlatan ve diğer faydalı bilgileri veren arkadaşlara teşekkürler:)
Floreta çok teşekkür ederim.Birgün herkes eninde sonunda hücresel sağlığın farkına varacak.Kilo vermekten ziyade sağlığımız için bu beslenme şekliyle tanışıyor olduğumuz için çok şanslıyız.
Buradada Ayşegül Hanımdan izin alarak kitabın özetine yer vermiştim sadece.
Sevgilerimle
Yorumunuza minnettarım çok teşekkür ederim bende.merhaba..gösterdiğiniz emeğe çooook teşekkürler..bende araştırıp duruyordum ancak her seferinde bir parçasını öğrenebilmiştim siz çok güzel özetlemişsiniz..mantık süzgecimden geçirdiğimde güzel bir yaşam tarzı olduğuna karar verdim ancak birkaç sorum olacak zaman ayırıp yanıtlarsanız çok sevinirim..siz hala devam ediyormusunuz okuduğum kadarıyla mükemmel kilo vermişsiniz kalıcı oldumu..birde akşamları sarı ve kırmızı sebzeler yasak salatayı hangi sebzelerle yapıyorsunuz...karbonat bildiğimiz market karbonatımı yoksa farklımı...sebze sularını en çok hangi sebzelerle hazırlıyorsunuz...sanırım benim kadar diğer arkadaşlarda cevaplarınızdan faydalanacaktır..şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar farkında mısınız? Her sene aynı diyet menüleri az bir değişiklik ve büyük havalı isimlerle geri dönüyor. Şimdi de Alkali Diyet.
Tıbbi açıdan vücudunuza giren her türlü sıvı ve besin maddesinin phları ne olursa olsun çok çok kısa sürede vücudun normal ph sı olan 7,45 e dönüştürüldüğünü hatırlatmak isterim. Dönüştürülememesi sadece çok ciddi hastalıklarda olur. Asidoz yada alkaloz adıyla anılan bu durumlar tıbbi acillere girer ve müdahale edilmezse ölümle sonuçlanır.
Eeeee şimdi alkali beslendiklkkk daha midemize iner inmez oldu mu nötr ( mide asidi ile karşılaştı asitle alkali birleşti birbirini sıfırladı?????.. Eeeeee Daha ince bağırsağa ulaşıp emilmedi bile???? Hani biz kanı alkali yapcak yağları çözecektik????? Nolcak şimdi???
Yalan oldu bizim Alkali ey Ahali!!!!!!:))))))
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Arkadaşlar farkında mısınız? Her sene aynı diyet menüleri az bir değişiklik ve büyük havalı isimlerle geri dönüyor. Şimdi de Alkali Diyet.
Tıbbi açıdan vücudunuza giren her türlü sıvı ve besin maddesinin phları ne olursa olsun çok çok kısa sürede vücudun normal ph sı olan 7,45 e dönüştürüldüğünü hatırlatmak isterim. Dönüştürülememesi sadece çok ciddi hastalıklarda olur. Asidoz yada alkaloz adıyla anılan bu durumlar tıbbi acillere girer ve müdahale edilmezse ölümle sonuçlanır.
Eeeee şimdi alkali beslendiklkkk daha midemize iner inmez oldu mu nötr ( mide asidi ile karşılaştı asitle alkali birleşti birbirini sıfırladı?????.. Eeeeee Daha ince bağırsağa ulaşıp emilmedi bile???? Hani biz kanı alkali yapcak yağları çözecektik????? Nolcak şimdi???
Yalan oldu bizim Alkali ey Ahali!!!!!!:))))))
İyi de arkadaşlar, Hyalüronik asit dudak dolgularının da ana maddesi. Evet tamam vücuda zararı yok ama en iyi dudak dolgusu bile en fazla 6 ayda eriyip gidiyor. Yani bi düşünsenize 1 saatte balkonlar "ulu" olmuş:) sonrasında 6 ay boyunca hergün erimelerini izliyorsun. Azap bu yahu!! Daha büyük psikolojik travma! İnsana kafayı yedirtir
Bugün step 30 yıl sonra diz problemleri:) garantili sonuç:)
Ben bunları okudukça sinir oluyorum. Biz çocukken mercimek stoğu fazlası vardı. televizyona bir hanım profesör çıkar mercimek şöyle faydalı, böyle faydalı derdi. Adını Mercimekçi teyze koymuştuk. Aktarlarda çemen otu, Tunus bilmemnesi fazlalığı mı vardır nedir? Kızlar hepbirlikte mantıken düşünelim: Bunun için de tüm bu unun otun vs nin işe yaradığını varsayarak başlayalım. Bunlar, karışımlar vs işe yarasa bile sonucunun kalıcı olması için ömrünüzün hergünü kullanmanız gerektiğinin farkındasınızdır değil mi? Yani bir kür ya da nebiliym iki kür yaptık hepimiz maşallah Nigar Ulu....ler olduk. 95ler le göğsümüzü gere gere geziyoruz çemen koka koka??????? Bu kürü kestiğiniz an geri eski haline dönecek!!!!!
Neden mi? e çemen hormon dengeleyici vs ise; (yine söyleneni doğru kabul ettim) dengeleyici desteği kestiğiniz an hormonlar eski haline döner. yani dışardan "doğal yolla" eklediğimiz hormonların seviyesi düşer!!!!!! hormonlar gerileyince de yani destek gidince de hoooop eski haline!!!!!!
Almayayım kalsın!!!!! Ben beklerim doğru dürüst güvenilir birşey bulunana dek.
Çemenci aktar amcalara buradan selam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?