- 10 Eylül 2011
- 533
- 1
-
- Konu Sahibi benedenben
cevap için çok teşekkürler kızlar bende ekmeksiz yapamam beyaz ekmek değilde çavdarı çok severim 1 dilim yiyeyim o zaman bu araada suyu ne kadar tüketiorsunuz karbonat da bir tohaf yapıyor yav tadını suyun zaten sevmem suyu hepten soguorum
damla varmış fiyafını bilen var mı arkadaşlar :26:
20 kg başına 1 litre derken o kısmı hiç anlamadım canım ya yani :26:
merhaba arkadaslarsaglıklı günler diliyorum. forumda yurtdısında olan kitabı temin edemeyen arkadaslar vardı. bende dr.aysegül çoruhlunun kitabını temin ettiğimi söylemiştim. kitapta yer alan dr.' un örnek beslenme planını ve tabloları renkli olarak ekliyorum. en azından elinizde örnek olur ve yararlanırsınız. her gecen gün bilinçlenir ve etrafımıza faydamız olur umarım. sayfa numaraları resimlere tıklayınca belli oluyor,sıraya göre asagıda Eki Görüntüle 544559 Eki Görüntüle 544560 Eki Görüntüle 544561 Eki Görüntüle 544562 Eki Görüntüle 544563 Eki Görüntüle 544565 Eki Görüntüle 544566 Eki Görüntüle 544567
Donuk pudra yazılar küçüktür diye incelememiştim.Bilgisayarıma yükledim iyice inceledim.Gerçekten bir sürü soruya cevap verecek şekilde bu tablolar.Yeni başlayanların bilgisayarına indirip el altında tutması çok faydalarına olur diye düşünüyorum.Eline sağlık canım teşekkürler
donuk pudra yazılar küçüktür diye incelememiştim.bilgisayarıma yükledim iyice inceledim.gerçekten bir sürü soruya cevap verecek şekilde bu tablolar.yeni başlayanların bilgisayarına indirip el altında tutması çok faydalarına olur diye düşünüyorum.eline sağlık canım teşekkürler
süperarkadaşım çokkk teşekkürlerrrrrrrrr
[ı]rica ederimönceki sayfalarda o tablolar var. Indirip yararlanabilirsin.
--
bu arada sorumu yineliyorum kızlar ; yediğimiz menüleri yazıp birbirimizi kontrol edeli mi topicte... Hem destek alırız birbirimizden hem de hatalarımızı görmüs oluruz [/ı]
canım indirmem mi çıktısını bile aldım hatta marketten alacakları mı yazdım
Menü paylaşımına varımmmm
Bir de ya şu eczaneden alınak bir sürü ilaç vr almak gerekir mi almasak alkali olamaz mıyız :26:
Ben ilaç yutamıyorum nefret ediyorum bu kadar ilacı hayatta yutamam
birde nohut .leblebi diyeti bozarmı asitli midir çok severim tüketeyim mi tüketmeyim mi?:44:
Merhabalar birşey merak ediyorum .acaba herşeyi yiyerekmi yapılıyor bu diet .yani kızartma hamurisi yiyilebilirmi yapanlar tecrübelerini paylasabilirmi .birde emziren anneler yapabilirmi cvp verirseniz sevinirim
Benebenden geldi aslında dün gördüm topiğe bakarken ama zamanı yoktu galiba bakıp çıktı :)
menülerimizi yazsak yaptıklarımızı paylaşsak daha verim alacagımızı düsünüyorumhem kontrollü oluruz hem de destek oluruz birbirimize.
donukcum mönülerini bende bekliyorum canım ...
bir ay oldumu sen bu şekil beslenmeye başlayalı ? nasıl gidiyor ?
benim karbonatlı suya sanırım 1 ay kadar oldu bayramda 4 gün ara vermştim . genelde alkalık beslenmesemde karbonatın temziledigine inanıyorum