Alkali Diyeti

Rica ederim faydalı olabildimse ne mutlu bana.Yine de yanlış cevap verip yanlış yönlendirmekten endişe ediyorum açıkçası. Benebenden gelse de o cevaplasa çok daha iyi olacak.Sana da iyi geceler

cevap için çok teşekkürler kızlar bende ekmeksiz yapamam beyaz ekmek değilde çavdarı çok severim 1 dilim yiyeyim o zaman bu araada suyu ne kadar tüketiorsunuz karbonat da bir tohaf yapıyor yav tadını suyun zaten sevmem suyu hepten soguorum
damla varmış fiyafını bilen var mı arkadaşlar :26:

suyu kitapta 20 kg başına 1 litre öneriyor canım. karbonatı ise yarım çay kasıgı karbonatı 1litre suya koyuyoruz.. ben pek fark hissedemedim. o dokunuyorsa sana karbonatı biraz daha az koy ya da ph derecesi yüksek su tüket az karbonatla.

damla eczanelerde arkadaslar bulamamıs. internettten zaten bir marka varmış sipariş edilen

Donuk pudra yazılar küçüktür diye incelememiştim.Bilgisayarıma yükledim iyice inceledim.Gerçekten bir sürü soruya cevap verecek şekilde bu tablolar.Yeni başlayanların bilgisayarına indirip el altında tutması çok faydalarına olur diye düşünüyorum.Eline sağlık canım teşekkürler

rica ederim canım umarım hepimiz sağlıklı birer yaşam tarzı oluştururuz kendimize.

sağlıklı günlere

bu arada herkes yediklerini listelese burda birbirimize daha çok destek olacağımızı düşünüyorum arkadaşlar. sizler ne dersiniz?

süper arkadaşım çokkk teşekkürlerrrrrrrrr

süper arkadaşım çokkk teşekkürlerrrrrrrrr

rica ederim önceki sayfalarda o tablolar var. indirip yararlanabilirsin.

--

bu arada sorumu yineliyorum kızlar ; yediğimiz menüleri yazıp birbirimizi kontrol edeli mi topicte... hem destek alırız birbirimizden hem de hatalarımızı görmüs oluruz

canım indirmem mi çıktısını bile aldım hatta marketten alacakları mı yazdım
Menü paylaşımına varımmmm
Bir de ya şu eczaneden alınak bir sürü ilaç vr almak gerekir mi almasak alkali olamaz mıyız :26:
Ben ilaç yutamıyorum nefret ediyorum bu kadar ilacı hayatta yutamam

birde nohut .leblebi diyeti bozarmı asitli midir çok severim tüketeyim mi tüketmeyim mi?:44:

ben eczaneden alınacak hapları vitaminleri almadım bende sevmem içemem zaten. onun yerinde suyuma karbonat ekliyorum. gerekli alkali yiyecekleri yiyiyorum.

yiyebilirsin yeterli miktarda kitabı bitirmedim daha yanlıs bilgi vermek istemiyorum

Merhabalar birşey merak ediyorum .acaba herşeyi yiyerekmi yapılıyor bu diet .yani kızartma hamurisi yiyilebilirmi yapanlar tecrübelerini paylasabilirmi .birde emziren anneler yapabilirmi cvp verirseniz sevinirim

Merhabalar birşey merak ediyorum .acaba herşeyi yiyerekmi yapılıyor bu diet .yani kızartma hamurisi yiyilebilirmi yapanlar tecrübelerini paylasabilirmi .birde emziren anneler yapabilirmi cvp verirseniz sevinirim

merhaba ilk sayfaları incelerseniz orada ayrıntılı anlatılıyor ve de benim koymuş oldugum tablolar var onlar da size yardımcı olacaktır .

bu aslında diyet değil sağlıklı yaşam biçimi her istediğini tüketebilrsin tabi.

hamurişi, kızartma yasak ama kaçamak yapabilirsiniz. %80 alkali,%20 asit oranını dengeleyerek. sağlıklı günlere.

benedenben gelmedi hala :26::26:

onun sayfasında da yeme planımızı yapmak o olmadan (sonuçta topic onun acayip geliyor bana) sanırım ben kendim topic acacagım bugünde kendisi gelmezse. :26:

Benebenden geldi aslında dün gördüm topiğe bakarken ama zamanı yoktu galiba bakıp çıktı :)

Son düzenleme:
menülerimizi yazsak yaptıklarımızı paylaşsak daha verim alacagımızı düsünüyorum hem kontrollü oluruz hem de destek oluruz birbirimize.

donukcum mönülerini bende bekliyorum canım ...
bir ay oldumu sen bu şekil beslenmeye başlayalı ? nasıl gidiyor ?

benim karbonatlı suya sanırım 1 ay kadar oldu bayramda 4 gün ara vermştim . genelde alkalık beslenmesemde karbonatın temziledigine inanıyorum

canım ben de suya baslayalı 1 ay oluyor. şuan tam alkali beslenemesem de dikkat ediyorum ve 2,5 kilo verdim. sporlada desteklersem daha güzel sonuc alacagıma inanıyorum . ben kendime sayfa acıyorum o zaman. paylasmak isteyenler de orda paylasır burda ana bilgiler olmuş olur o zaman.

kızlar alkali diyeti deneyimlerimiz diye sayfa actım orada beslenme planımı yazacagım, yazmak isteyen arkadasları beklerim.

benedenben arkadasımızın topigini de belirttim orda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…