Alkali Diyeti

Ben birsey sormak istiyorum.Suyuma denildiği gibi karbonlar ekledim.Dogal olarak tadı değişti.Saglik icin icecez ama eczanelerde bulunan ph damlaları suyun tadını değiştirmiyorsa onlardan edinmek isterim.Kullananlar beni bilgilendirirse sevinirim.

Son düzenleme:
Merhabalar:)

bugün motive olamadım alkali beslenemedim yarın itibariyle başlıyorum ve kilomu da yarın bildireceğim :)

merhaba kızlar
nerdesiniz yahu.. hani beslenmelerimizi yazıp birbirimizi destekleyecektik..

bu arada 2 hafta olacak tamamen uygulamasam da alkali yapıyorum. veeeeeee 2 kg verdim

sağlıklı günlere

nerdesiniz yahu :) ben 2 gün önce gördüm sayfanızı suyuma karbonat katarak başladım bakalım beslenmeye dikkat edemedim ama ona da yavaş yavaş alıştırıcam kendimi faydalı olacağını düşünüyorum daha sadece 2 gün oldu çok hızlı bir gelişme beklemiyorum ama ara ara yazarım :)

Benebenden biliyorsunuz doğum günü nedeniyle şehir dışına çıktı demekki daha gelmedi.Ben de bir kaç günden beri rahatsızım o yüzden pek yazamıyorum ama elimden geldiği kadar alkali beslenmeye devam ediyorum

ben de devam ediyorum bugün 1 hafta oldu 1 kilo gitti aslında daha fazlaydı ama regl döneminde olduğum için o da etkiledi.sonunda tesadüfen çiğ bademi buldum.ama bi kaç gündür çok sebze ağırlıklı beslenemiyorum ve asidik beslenmemi de çoğalttım.biraz daha dikkat etseydim 1 haftada belki 2 kilo verirdim.

herkes demek ki motive olmuş ki birbirimizi merak edip bakınıyoruz, 2 satır da olsa bir şeyler yazmak istiyoruz.buda güzel...ben de mümkün olduğunca meyve ve sebze suyu içiyorum.suyumu ph yüksek içiyorum.(kuşlu marka)akşam yemeğini çok çok azalttım.fazla spor yapamıyorum.henüz disipline girmedim.gündüz okulda haşır neşirim.belki spor yapsam daha da faydalı olacak.nede olsa yaşında etkisi var. sonuç olarak 0,600 gr verdim. 1 hafta oldu. :))belki daha da hızlanırım .ama kaçamaklarım da oldu(herkese sevgiler saygılar...

merhabalar kızlar herkese günaydın ben de bu diyeti çok araştırdım ben vejeteryan olduğum için et yiyemiyorum yumurta falan burası tam bana göre beni de aranıza alırmısınız? sizden öğrenecek çok seyim var

hoşgeldin canım sebze agırlıklı oldugu kadar etlerimizi haşlanmış olarak da tüketebiliyoruz biz

sağlıklı günlere

Gel,gel ne olursan ol gel.İster vejeteryan ol ister etobur Hoşgeldin umarım istediğin faydayı bulursun

Hoşbulduk sorum olacak cnım ekmek yiyormusunuz :26:

Ben nerdeyse ekmek yemeyi bıraktım.Normalde ekmeği çok severim ama malum ekmek yasak ben de yasakları delmektense sağlığımı toparlamaya odaklandım son zamanlarda

Yok yok ekmek yasak değil.O yasağı ben koydum kendime.Ekmeğe dokundummu iki dilimle bırakamıyorum çünkü.Beyaz ekmek orta derece asidik yiyeceklerden.Yemeğinin % 20 si asidik yiyeceklerden olmalı.Bak aşağıdaki tablodan kendine uygun bi beslenme menüsü hazırla

http://www.biorezonansankara.com/alkali_asit.pdf

Son düzenleme:

Tüketilmemeli lerde cok sevidigm seyler var örnegin sürülen cikolata, homojenize süt, meyveli yogurt, bunlar niye yasakki acaba ,yaaaa

Birde 20% sirf asit olabilir, mesela 1 yumurta günün yüzde kaci oluyor onu nasil ayarliyorsunuz?

Kitapsiz olmicak bu is, alipda mantikli düzgün yapmak gerek galiba.

bir de benim sormak istediğim %80 yenilmeliler arasında kabak ve patates var bunlar haşlanarak vb. tüketilebiliniyor mu yoksa illa ki suyunu mu içmek lazım :18:

Bak benebendenin ilk sayfadaki yazısında da bahsettiği gibi o anda yediğin yemeğin %20 si asidik yiyeceklerden % 80 i alkali yiyeceklerden oluşacak.Tabiki kitabı alıp ona göre uygulamak çok daha iyi ama benebendenden de güzel bir özet çıkarmış.İstersen tekrar yeniden güzelce bir oku yazıyı

hızlı cevabın için çok teşekkür ederim :) peki yemek olarak tükettiğimde bunu %80lik gruba mı %20lik gruba mı dahil edeyim yani sebze yemeği yediğimde ayrıca salata da tüketmem gerekir mi
gerçi ben okuduklarımın birazını bile uygulasam çok faydası olacağına eminim :)

Ayşegül Çoruhlunun sitesinden bir alıntı yapayım istersen daha iyi cevap vermiş olurum.

Öğle yemeğinden önce 1 çay kaşığı tarçın tüketin. (Tarçın yerseniz pankreastan daha az insülin ortaya cıkar. Hem öğleden sonraki uyku haliniz hem tatlı isteğiniz azalır.)

Öğle alternatifleriniz çok geniştir.

Hertürlü çiğ sebze, serbesttir. sebzeler salata şeklinde veya ızgara sebze olarak veya haşlama sebze olarak tüketilebilir. (Salatalar, sos olarak sadece limon, zeytinyağı ve elma sirkesi kullanılmalıdır.)

Tüm çorbalar,

Her çeşit zeytinyağlı sebze yemegi,

Baklagillerin hepsi,

Balık türevlerinin hepsi,

Kahverengi kabuklu pirinç pilavı,

Kabuklarıyla haşlanmış patates, varsa tatlı patates (yam)

Glutensiz undan makarna, pizza, (bulabiliyorsanız)

Yoğurt

Kuruyemişler, baharatlar.

Önemli ayrıntılar:

Kızarmış besinleri tüketmeyin, (sebze bile olsa)

Mikrodalgada pişirme veya ısıtma yapmayın.

Yannızda himalaya tuzu taşımalısınız, restoranlardaki masa tuzunu kullanmayın.

Yemeklerde kolalı ve şekerli içeceklerden uzak durmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…