- 7 Ağustos 2012
- 31
- 0
-
- Konu Sahibi benedenben
einstein çok teşekkürler ilk fırsatta birçoğumuz bu ürünü incelemeye gidecektir.Çok merak ettim press olayı önemli bir konu Canan karatayın dediğine göre.
Canım çok teşekkür ederim!!!İlgine ve samimiyetine hayran kaldım doğrusu :)
teşekkür ederim. Reflü şöyle bende strese bağlı yediklerim de muhakkak etkilemiştir bir dönem aşırı spor yaptım,aşırı zayıfladım,stresli dönemler yaşadım.hala da sıkıntılarını çekmekteyim.zayıflamaktan ziyade ilaçlara bağlı olmadan kendimi iyileştirmek istiyorum bu yüzden de beslenmemi de biraz daha düzeltmem gerekiyor.şimdi bakıyorum da vücuduma ne kadar çok asit yüklemişim. su içmemişim,kuru meyveli yoğurtlar yemişim,mideme iyi gelir diye tam buğday çavdar karışık tahıllı ekmekler yemişim... kızartma ve şıralı tatlı pek yemiyorum.sütlü olursa yiyorum olmazsa aramıyorum . ama sabah bal ya da reçel yiyorum. ama bala tarçın ve limon suyu katıp yiyorum değişik ama bu belki asidini düşürür :) domates yiyorum bol bol kıvırcık salata marul karnıbahar brokoli yiyorum mutlaka . balık haftada 2 3 yiyorum .
sen de yardımcı olursan beslenmemde(ki olacağına inanıyorum) pazartesi başlayalım heyyooooo :)
bu arada sanırım benim de mesajlar yollamam lazım evrene çok birikti
ben razı oldum bile.ama umutsuzum haberiniz olsun. karatay a da bir hızla başlamıştım sonuç:hüsran.....korkum bu yüzden...yoksa zayıf olmak kim istemez.hadi başlayalım ...
Uyku mahmuru çok güzel bir fikir beğendiğimiz vücuda kendi yüzümüzü yapıştırmayı denemeyi düşünüyordum hatta.Bunu bilgisayarımızın arkaplanı yapabilir veya odamıza,buzdolabına asabiliriz mesela :)))Pazartesi başlayacak arkadaşlarla evrene güzel bir mesaj yollayıp öyle mi başlasanız acaba benebenden.Mesela pazar akşamı herkes aynı saatte benzer hoş şeyleri hayal etse.Fıstık gibi olduğumuzu,görenin bir daha dönüp baktığını,hiç yorulmadığımızı müthiş enerjik olduğumuzu,mutlu yuvamızda veya işimizde gülümsediğimizi falan.Ne dersin?
Canım çok teşekkür ederim!!!
Diğer başlıkta örnek olarak sana fikir verebilecek bizim uyguladığımız menüleri görüyorsundur.
Alkali su midene çok yardımcı olacak bence nişanlıma ph damlalı su içirdiğimden bu yana çok azaldı reflü problemi.
Ayrıca çok güzel afirmasyonlar yazıcam bu gece destek olacağını düşünüyorum
bu bana karatay kadar kısıtlayıcı gelmedi karatay belki sağlıklı ama kuruyemişi çok abartıyordu. ekmek yok (gerçi bunda da pek yok ama)
bu daha uygulanabilir ayrıca tek zayıflama odaklı düşünmemek lazım daha sağlıklı bir yaşam için bazı şeyleri yapabiliriz karbonatlı su gibi kızartmalardan kaçınma zeytinyağı ağırlıklı yağ kullanma bol sebze vs.
o yüzden vazgeçmezsin pebble :)
Forumdaki bakım nedeniyle bir türlü giremedim.benedenben diger başlık nerde aceba ?
birde PH damlasını suya katınca belli oluyormu çoçuklara belli etmeden içirsem
Pofudukçum gerçekten düşükmüş ph değeri 7.5ler ve 7.8lere çok rahat ulaşabilirsin.suyumuzun phına baktım 7 çok kötü yaniph damlası da oldukça pahalı görünüyor özellikle bir öğrenci için
tabi desteklerim :) afirmasyonları bekliyorum :) bana çok lazım olumsuz biri olarakbunun stres için filan da olanı var mı acaba :))
Pebble merak etme rahat rahat sağlığımıza ideal kilomuza kavuşucaz.nasıl bir heves başlamıştım Karatay iyi bir beslenme tarzı olabilir. bir şey diyemem.sonuçta bir bilim insanın tezi.ve çok da sonuç alan insanlar var. bende vücudumda değişiklikler gözlemledim.ama kilo verme hızım çok düşüktü.düşünsenize makarna pilav ekmek 3 ay dilime değmedi.sonuç sadece 2 kilo.ve anında pes ettim bir de . çabuk sonuca gitmek istiyorum.çünkü kilo senelerdir problemim.ve dengesiz bir dağılımda.üst beden ile alt beden farklıişte bütün bunları yenmek adına bir şeyler yapmak isteyip de her şey ters tepince bakış açım umutsuzca oluyor.artık su içerken bile'' Allah'ım şifa olsun,kilo vereyim diye dualar ediyorum''inşallah her şey güzel olur.destek ve fikirleriniz için teşekkürler .ptz kilo bildirimi sanırım .görüşürüz.sevgi ve saygılar...
Pofuduk benim onca sayfa açıklamaya çalıştığım şeyi sen birkaç cümle ile okadar iyi anlatmışsınkiKaratay tabi ki bu diyetini kanıtlayarak gitmiş ancak insan vücudunun alışkanlıklarını bozmak zor bir şey. En iyisi insanın kendi vücudunu bilmesi ve ona göre beslenmeyi bilmesidir.
Sana kilo aldıran ve zaafın olan yiyecekleri azaltarak kilo vermen her zaman daha iyidir. Bu yüzden bu "diyet"i seçtim.Kısıtlama fazla yok ileride de uygulanabilir ve en önemlisi sende sadece zayıflamak için yapılacak birşey izlenimi yaratmıyor.Sağlığın için bir şeyler yaptığının bilincinde oluyorsun.Bu psikolojiyle kilo vermen daha da kolaylaşıyor.
Karatay'da ise bunları yersem kilo alır mıyım kaç gr yemeliyim gibi şeyler düşünüyorsun haliyle kilo alıyorsun.Tabi bir de o avuç avuç yenen fındık cevizleri de unutmamak lazım.Herşeyin fazlasızarar
pazartesi kilolarımızı yazalım :)
Nepertes kilo fazlalığını bende regli dönemine bağlıyorum hiç moralini bozma lütfen.ben de devam ediyorum.3.günümde o kadar diyet ve spora rağmen göremediğim kiloyu gördüm ama bugün 300 gr fazla geldim.bunun nedeni akşamdan beri çok şişkinim reglim yaklaşıyor.yalnız ben hala tuvalete çıkamadım ona bi faydası olmadı ne yazıkki.bu arada benedenben sana bi şey sorucam.ben dün kahvaltımı annemde yaptığım için hiç alkalik beslenmediğim gibi bir de üstüne kuymak gibi asidik besin yedim.akşam eve gelince burada okuduğum mor lahananın çok etkili olmasına inanarak 1 bardak lahanasuyu içtim.şimdi sabah yediğim asidik besinlere etki edermi yoksa alkalik besinleri aynı öğündemi yemek gerekir.dün aklıma bu takıldı.bizim suyun phı 6.67 çok düşük ama karbonata devam ediyorum hatta 5 yaşındaki kızımın idrarı çok keskindir artık onada abur cuburu azaltıp sebze suyu içirmeye başladım.kilo bildirimleri haftada 1 keremi yapılacak?